Prima pagină » International » Sfârșit tragic pentru o tânără mamă: A fost lovită de aripa unui avion când tundea iarba!
Sfârșit tragic pentru o tânără mamă: A fost lovită de aripa unui avion când tundea iarba!

Sfârșit tragic pentru o tânără mamă: A fost lovită de aripa unui avion când tundea iarba!

03 oct. 2023, 11:26,
în International

O tânără mamă a fost lovită de aripa unui avion când tundea iarba. Samantha Hayes, în vârstă de 27 de ani, a fost lovită și ucisă de aripa unui avion Bonanza A36 din 1972, pe Aeroportul Broken Bow. Pilotul, James Baxter, în vârstă de 70 de ani, se pregătea să aterizeze pe pista de pe aeroportul Broken Bow când a observat-o pe Hayes, pe mașina ei de tuns în câmp.

A fost lovită de aripa unui avion când tundea iarba

Ghinion fatidic pentru o tânără din Oklahoma! Samantha Hayes, în vârstă de 27 de ani, tundea iarba de pe Aeroportul Broken Bow, când a fost a fost lovită și ucisă de aripa unui avion Bonanza A36 din 1972. Pilotul James Baxter, în vârstă de 70 de ani, a declarat că văzut-o în timpul coborârii și „a încercat să tragă în sus” și „să pună aripa peste persoană”, dar a lovit-o în cap, potrivit Oklahoma Highway Patrol.

Autoritățile au precizat că Samantha Hayes a fost declarată moartă la locul accidentului din cauza rănilor la cap.

Nu se știe exact dacă Samantha Hayes lucra la Aeroportul Broken Bow, despre care se spune că este un aeroport municipal slab populat, fără control al traficului aerian.

Samantha Hayes era mama a trei copii pe care îi creștea singură.

Val de mesaje pe rețelele de socializare după decesul tinerei

După aflarea veștii teribile privind decesul Samanthei Hayes, pe rețelele de socializare, apropiați iacesteia au trimis mesaje de condoleanțe. Aceștia au scris că tânăra a fost o prietenă iubitoare și o mamă devotată celor trei copii ai săi.

„Samantha Hayes a fost o mamă minunată pentru cei 3 micuți ai săi! A fost o mamă singură care a muncit din greu pentru a le oferi un cămin sigur și iubitor! Acești copii știau că sunt iubiți în fiecare zi toată ziua!“ a scris Darlene Tadleigh, o prietenă a Samanthei.

Amica tinerei susține că este convinsă că Dumeneu a avut un plan cu Samantha, altfel n us-ar fi produs tragedia.

„Copiii ei vor ști cât de mult i-a iubit mama lor. Nu știm niciodată când se vor întâmpla aceste lucruri, dar se pot întâmpla și pentru ea s-a întâmplat. Dumnezeu știa că este un plan pentru ea și ne este greu să procesăm pentru că încă mai era nevoie de ea aici, dar căile lui sunt mai înalte decât căile noastre, chiar și atunci când este greu de înțeles”, a adăugat Darlene Tadleigh.

O altă rpietenă a Samanthei, Carley Hayes a scris că este convinsă că familia va avea grijă de copiii ei.

„Ai fost unul dintre cei mai drăguți oameni pe care i-am întâlnit vreodată, nu te-am auzit niciodată să spui o înjurătură sau să vorbești de rău pe cineva. Erai atât de plin de viață și aveai o viață întreagă înaintea ta cu bebelușii tăi prețioși. Ai o familie întreagă care se va asigura că micuții tăi vor fi bine.

Sunt atât de supărată încât nu înțeleg cum a fost posibilă. Ai fost literalmente cel mai bun prieten al meu și sunt atât de recunoscătoare pentru toate amintirile pe care le avem, că simt că nu au fost suficiente”, a menționat Carley Hayes după ce o tânără mamă a fost lovită de aripa unui avion când tundea iarba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *