Prima pagină » Actualitate » Sfârșit de coșmar pentru o tânără mamă. A fost ucisă dintr-o lovitură de topor dată de propriul soț
Sfârșit de coșmar pentru o tânără mamă. A fost ucisă dintr-o lovitură de topor dată de propriul soț

Sfârșit de coșmar pentru o tânără mamă. A fost ucisă dintr-o lovitură de topor dată de propriul soț

23 iul. 2024, 12:00, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

O crimă șocantă a avut loc în județul Buzău, unde o tânără a fost ucisă de soțul ei. Diana C., din Vadu Pașii, a fost omorâtă într-un mod extrem de violent. Ea avea o relație cu Bogdan C. din 2016 și împreună aveau un copil, care ar fi fost martor la teribila scenă.

Deși certurile erau frecvente în familia lor, surse locale spun că cei doi erau văzuți adesea împreună în public. Cu aproximativ o lună în urmă, aceștia apăreau împreună pe rețelele de socializare, probabil la un eveniment.

Crimă șocantă la Buzău

Problemele dintre ei s-au intensificat recent, mai ales din cauza dorinței Dianei de a lucra pe litoral în sezonul estival pentru a asigura un trai mai bun copilului lor de doi ani.

Discuțiile contradictorii au culminat într-un moment tragic când tânăra a fost ucisă în curtea casei lor, cu un topor, de către soțul ei, după ce aceasta venise acasă pentru câteva zile libere.

Surse apropiate susțin că bărbatul, cu zece ani mai în vârstă decât Diana, orbit de gelozie, nu a acceptat ca tânăra să lucreze departe de casă. Într-un acces de furie, el a înșfăcat un topor și a lovit-o mortal în zona gâtului, sub privirile copilului de doi ani.

Incidentul a fost confirmat de IPJ Buzău, iar procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău se ocupă de caz. În urma primelor cercetări și audieri, se pare că bărbatul va fi reținut, fiind principalul suspect.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
23 iulie 2024
23 iulie 2024