Prima pagină » National » Sfârșit cutremurător! Un cioban de 48 de ani a fost sfâșiat de câinii de la o stână
Sfârșit cutremurător! Un cioban de 48 de ani a fost sfâșiat de câinii de la o stână

Sfârșit cutremurător! Un cioban de 48 de ani a fost sfâșiat de câinii de la o stână

01 iul. 2024, 13:45,
BZI.ro, în National

Un cioban din Neamț, care lucra la o stână din Botoșani, a avut parte de o moarte groaznică, după ce a fost sfâșiat de câinii de la o stână vecină.

La data de 30 iunie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni au fost sesizați cu privire la faptul că în apropierea unei stâne, din comuna Știubieni, a fost găsită o persoană decedată.

Ciobanul a fost atacat de mai mulți câini

În urma deplasării la fața locului a fost identificată victima, în persoană unui bărbat, de 48 de ani, din județul Neamț.

Din primele verificări a reieșit faptul că acesta lucra ca îngrijitor de animale, la stâna respectivă, iar în momentul în care desfășura activități în apropierea acesteia, ar fi fost atacat de mai mulți câini, de la o stână vecină, iar în urma leziunilor provocate, a decedat.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorului temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, urmând ca, în funcție de rezultat, să fie dispuse măsuri.

Primele declaraţii ale ciobanului zidit în găleți cu ciment de patron

Într-o altă ordine de idei, reiterăm cum ciobanul abuzat de patron la Bacău este în stare de şoc. Cazul de abuz şi tortură la locul de muncă a revoltat o țară întreagă. Patronul ajutat de un prieten, l-au ademenit pe un cioban într-un grajd forţându-l să stea cu picioarele în două găleţi pline cu ciment timp de 20 de minute.

„Am lăsat-o pe mama şi soţia cu caprele şi m-am dus cu un prieten cu maşina la casa părintească în alt sat. Şi el a aflat şi m-a sunat şi a început să mă înjure. Acolo erau pregătiţi cu un sac de ciment m-au băgat în grajd şi m-au pus în găleţile cu beton, m-au betonat. M-au bătut, mi-au dat cu pumnii şi picioarele şi m-a umplut cu ciment în găleţi de 15 kile şi m-au lăsat acolo. După 20 de minute m-au scos de acolo.”, a povestit bărbatul afllat încă în stare de şoc, la Antena 3 CNN.

Mama ciobanului a povestit şi ea, revoltată, cum a decurs totul: „Dimineaţa se duce la muls, seara la muls, munceşte…. E băietul meu, aici stă deci nu avea ce să-i repoşeze, nu.”

Şi soția sa a fost siderată de cele întâmplate. A zis că l-a pus în ciment cu forţa, nu aşa, şi cică l-a şi bătut. Patru inşi l-au bătut, a povestit femeia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 iulie 2024
03 iulie 2024