Prima pagină » Titlurile zilei » Sfântul Aștefanei de la Bălțați! Localnicii se închină la poza primarului din localitate. Nimeni nu trece pe lângă afișul electoral fără să-și facă măcar o dată cruce – FOTO

Sfântul Aștefanei de la Bălțați! Localnicii se închină la poza primarului din localitate. Nimeni nu trece pe lângă afișul electoral fără să-și facă măcar o dată cruce – FOTO

30 mai 2024, 02:00, 26 ,
Alexandra MAISNER, în Titlurile zilei

Sfântul Aștefanei de la Bălțați. Localnicii se închină la poza primarului din localitate. Afișul electoral de sub clopotnița de lângă cimitir îi determină pe oameni să-și facă o cruce atunci când trec pe lângă el

Situație inedită în campania electorală din comuna Bălțați, un afiș electoral a fost lipit chiar sub clopotnița de lângă cimitirul vechi din satul Cotârgaci. În imagine este actualul primar PSD, Vasile Aștefanei.

Sfântul Aștefanei de la Bălțați. Localnicii se închină la poza primarului din localitate, amplasată sub clopotniță

Campania electorală îi determină pe candidați să caute tot felul de metode de promovare. Este și cazul primarului PSD, Vasile Aștefanei. În satul Cotârgaci, a fost amplasată poza acestuia chiar lângă cimitirul din zonă, sub clopotniță, iar localnicii își fac o cruce de fiecare dată când văd afișul electoral. Contactat de reporterii BZI, Vasile Aștefanei a transmis printre țipete și înjurături că posterul este pus de un localnic, iar clopotnița este proprietatea privată a unui sătean pe nume Mihai Frumoasa.

„Vorbiți prostii, să-l băgați în pi**a mă-sii pe Opincă, care mănâncă c****t. Nu faceți afirmații nefondate, că mi-a venit mie ideea, întrebați-mă altfel. Știți ceva de locația aia și eu vă spuneam: «Da, e proprietatea lui Mihai Frumoasa, din Cotârgaci, el are făcut acolo un geam de termopan pus, pe care mai lipește din când în când că vinde lapte de capră sau o pus poza unui candidat». Ce treabă am eu cu proprietatea lui? Băga-l-aș în pi**a mamii lui de nenorocit pe Opincă. Nu a fost ideea mea, nu știu. De ce să nu țip? Nu am dreptul? Trăim într-o țară liberă. Omul are o proprietate privată și pune afișe că vinde lapte, vinde brânză, vinde ouă, iar acum, în perioada campaniei, a pus un afiș al unui candidat. Ce treabă am eu când eu nu am nicio treabă. Eu nu am făcut nimic. Eu sunt contra golanilor și nu fac așa ceva, dacă vă place spectacolul lui Pricope și Opincă, nu mă bateți la cap pe mine. Haideți să ne revenim”, a spus primarul PSD al comunei Bălțați, Vasile Aștefanei.

Menționăm faptul că Ovidiu Petru Pricope este candidat din partea PNL, iar Ion Opincă participă din partea AUR la Primăria Bălțați.

Cetățeanul din Bălțați, mâna dreaptă a primarului Vasile Aștefanei

Șirul de înjurături la adresa contracandidaților la Primăria Bălțați a continuat până la finalul conversației cu reporterii BZI. În cele din urmă, primarul Vasile Aștefanei a concluzionat prin faptul că nu are nicio legătură cu amplasarea afișului de sub clopotnița din satul Cotârgaci.

„Deci un cetățean, Mihai Frumoasa, din Cotârgaci, în curtea lui, un clopot de ăla micuț, că nu mai are acces la vechiul cimitir, și-a pus un geam de termopan în picioare și el din când în când acolo mai pune niște afișe, mai are o văcuță, niște capre și niște găini. Probabil, în perioada asta, pe acolo, nu știu dacă e poza mea sau altceva, o fi pus în geamul ăla de termopan. E în proprietatea lui, în curtea lui, nu pe domeniul public. Prostalanul acela de Opincă, care mănâncă c***t, e un dobitoc, un animal care asta reclamă și scrie, și se filmează ca prostul singur. Băi, Opincă, ești un prostalan, un dobitoc, de ce mănânci c***t că e pus pe domeniul public? E acasă la om. Pe dracu dați. Am să-l bag pe dobitoc acolo de altă dată și pe Frumoasa să îl pun să îi deschidă proces, păi, de ce pi**a mă-tii filmezi tu proprietatea mea și o dai acolo, cu ce drept”, a adăugat Vasile Aștefanei, primarul comunei Bălțați.

Precizăm faptul că surse din cadrul primăriei spun că poza amplasată sub clopotnița de lângă cimitir nu este întâmplător. Mihai Frumoasa ar fi mâna dreaptă a primarului în funcție, cel mai bun executant, cel care s-a ocupat inclusiv de listele electorale, iar afișul a fost pus chiar la rugămintea lui Vasile Aștefanei.

Sfântul Aștefanei de la Bălțați! Localnicii se închină la poza primarului din localitate, amplasată chiar sub clopotnița de lângă cimitirul din satul Cotârgaci.

Comentarii
  • Afișul electoral, nu l a pus nimeni decât contracandidatul de la PNL, ca să denigreze imaginea domnului primar în funcție, ce investiții și câte fonduri europene a atras primarul com Baltati și ce proiecte sunt în derulare c am puține comune din județul Iași au făcut asa ceva, dar politica și oamenii sunt cu mai multe fețe, așa că, domnii contracandidați nu aveți nici o șansă să câștigați fotoliu de primar!!!

  • Bălțătenii sunt cei mai proști din Moldova dacă îl mai votează pe ăsta.

  • Păi Opincă are clopotniță în curte? La ce-i trebuie, să-și cheme copiii la masă? Proști mai sunt ăștia din Bălțați.

  • Pt joker, tu ori ești un contracandidat, ori o săgeată de a unuia, dar că ești prost , puțin spus, tu ești retard mintal, valabil și pentru anonim, Opinca, Pricopie, Nechifor etc…

  • Ce idiot de primar. N-a văzut afișul cu el de atâta timp? L-a văzut și i-a convenit.

  • Opinca nu e ala din politie care a fost filmat gol în pat .

  • Ce postare 😀 😃 🙂 atât v-a dus mintea.
    Auzi…..””se închină localnicii”” care localnicii? Nu sunt case câte degete am eu la ambele mâini. Așa că nu mai denigrați pe actualul domn Primar Vasile Aștefanei. Este un bun gospodar, un bun coordonator într-un cuvânt Omul potrivit la locul potrivit. De PNL suntem sătui minciuni, minciuni și iar minciuni. AUR e simplu ANALFABEȚI.

  • C.V. candidat primar. Ma numesc Tiplic , ma adresez VOUA ( cu mainile in buzunar pana la coate) , sa ma votati primar, chiar va indemn. Nu am prea multa scoala, nu am diplome ca nu trebuie, model Ciolacu. Nu am casa, masa, familie, la 40 ani stau cu parintii, ca e comod. Am o afacere din care imi ramane si pentru mofturi, zbor pe coclauri, bag la pacanele, s.a.d.m.. Nu am carte de munca, nu platesc taxe, in caz ca ma ia salvarea , ma incadrez la ajutor social. Va indemn sa ma votati si promit macar cocoase celor ce au cerut. Formule de politete nu stiu. Asta sunt si vreau primar.

  • Baltatenii sunt oameni cu mintea pe umeri si vad realitatea. Nu vor trimite in primarie oameni fara caracter. Au fost din aceia care sau dus dupa furat, dar au fost trimisi acasa. Aceia sunt cei care scriu acum cuvinte mizerabile. Primarul in functie are o calitate in plus , aceea de a aves mult bun simt. Datorita acestei calitati este votat de ani de zile de colegii primari din judet la functia de vicepresedinte al comunelor, este votat de ani de colegii din 15 comune ca presedinte de GAL, va fi votat cu majoritate de baltateni pentru urmatorul mandat.

  • Baltatenii sunt rude cu Baltata Romaneasca? La cum comenteaza unii cam asa pare!

  • La comune si la satele din judet, sunt orgolii si emotii cum nu credeam ca pot fi.

    Am vazut cum se dau batalii mai ceva ca in oras, Iasi-ul fiind minciuna in sensul asta.

    Este absolut necesar sa fie limitate numarul de mandate ale tuturor politicienilor la orice nivel ar activa, la maxim 2 ( doua ) mandate intr-o viata de om fara a avea posibilitatea sa revina dupa alte mandate ca s-ar mosteni astfel de posturi si isi pu-n in functii publice marionete de ale lor.

    Altfel nu mai este ok absolut nimic si se intampla lucruri extrem de ciudate, mergand pana la coruptie generalizata cand ai mai multe mandate si ajung sa se mosteneasca astfel de posturi sau se rotesc in familie.

    Totusi nu cred ca sunt parlamentari romani care sa aiba curajul si care pot veni cu o asemenea lege benefica tuturor romanilor si astfel dispar baronii locali de peste tot din tara.

    Dar pentru a trece o asemenea lege benefica romanilor si care ar revolutiona cu totul Romania, are mare nevoie de a fi mediatizata in mod constant in toata presa pana la publicarea in MO, altfel nu se va aplica niciodata.

  • Pentru candidati. Nu aveti sansa de castig atat timp cat aruncati doar cu noroi. Sunt suficiente nemultumiri ale cetatenilor, probleme nerezolvate de ani, . Nu am vazut unul sa prezinte macar un caz din acestea. Nu intereseaza pe nimeni ca cel tanar e fascinat de Zmeu , il cheama originea, cel militian se inregistreaza dar foarte greu gaseste niste cuvinte sa formeze o fraza. Un domn colonel , cu multa diplomatie, va tot atentioneaza ca bateti campii.

  • Jegul asta de Pricope,un prostalan care nu este in stare de nimic ce dracu mai vrea? Bai handicapatule tu nu vezi cat esti de prost, du-te dracului acasa ( in 2020 ai imprumutat 50.000 ron si ai bagat in campanie de plangea maica-ta ca ai sa ramai pe drumuri) tu chiar nu vezi cat esti de prost, Sef zonal PNL, alt prost nu ati mai gasit( ca aveti destui).

  • Ovidiu , cred ca stii ca Mihai merge cu tine pe la case la cersit voturi dar prin spate spune la oamenii sa voteze pe cel cu pacanelele. Nu ca il mai ia cineva in seama, astia sunt cei fara caracter.

  • Pe o strada din fata primăriei, cineva a pus afișul militianului pe WC. Sa faca cineva o poza si sa plateasca articol si cu diavolul. Sa pui un afiș intr un loc neadecvat, e mare pacat. Cat de mare o fi păcatul cand incerci sa lași o babă fara casă?

  • Pe toți pereții din cârciumă, în WC, pe garduri, pe stâlpi, numai mutre boțite de candidați.

  • Prostalailor ati ramas blocati pe Psd si Pnl de 33 de ani! Prostalailor, rusinea Moldovei

  • Va asteptati ca unul ca tractoristul de V. oilor sa aiba un alt vocabular? La ce studii are (na – e dl inginer) nici sa nu te astepti la altceva. Mai Vica, dar cum ai ajuns tu primar stie lumea? Poate spui asta. Nu te mai crede Dumnezeu, ca la cat de inganfat esti ti se vede prostia pe fata. In afara de poduri si asfaltare nici nu te pricepi la altceva. Lasa cei care chiar se pricep să conduca, sa vina in fruntea comunei.

  • Mai voi din Baltati iar votati Psd ? Pnl? S-o fi descarcat caruta cu prosti in Baltati?

  • Tiplic vrea primar ? El nu stie cum il cheama cu buletinul in mana . Este un mare escroc , mai se si lauda ca ii mare patron cu service -ul , ala,habar nu are ce-i cu el nu plateste taxe ,impozite la stat ,absolut nimic. Ca sa fii primar ,mai tartane trebuie sa fii corect sau nu ,mai bine nu , du-te vacar ,mai bine la Zmeu .

  • Tiplic vrea primar ? El nu stie cum il cheama cu buletinul in mana . Este un mare escroc , mai se si lauda ca ii mare patron cu service -ul , ala,habar nu are ce-i cu el nu plateste taxe ,impozite la stat ,absolut nimic. Ca sa fii primar ,mai tartane trebuie sa fii corect sau nu ,mai bine nu , du-te vacar ,mai bine la Zmeu .

  • Asta nici macar in vis nu poate fi inginer.Cel mai bine i se potrivea uniforma de la gardienii publici.Iar limbajul si vocabularul tot de acolo vin.O nulitate care se crede „sfantul primar”Dar daca lumea din Baltati voteaza asta e.Votare frumoasa.

  • Un mincinos mai mare ca Astefanei nu veti gasi. A ingropat comuna in cei 16 ani de cand e la primarie. Stie sa ameninte si să reclame. Dar primaria e plina de toate neamurile si pupincuristii aducatori de voturi. Baltateni prostia voastra se plateste. sa-l mai votati pana a pleca in carje de la primarie.

  • Muriți de ciuda, că tot Astefenei iese primar, pe cine vreți voi primar, Pricope cu Alexe de la PNL, care fură și nu fac nimic, Opinca star de filme pt adulți filmat în pat gol, și alții care se incalta pe dos…

  • Tiplic l a luat la ocazie pe Mintaru. La intrebat cu cine voteaza , cand a spus voteaza cu actalul, a oprit masit si l a dat jos . Merita un astfel de infumurat, needucat , sa ajunga primar? Baltatenii sunt oameni destepti, stiu sa aleaga.

  • Reveniti cu un articol numit Diavolul de Opinca care umbla dupa babe sa le lase fara case.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *