Sexy tenismena ieșeancă s-a apucat de terapie prin dans. Nonconformista Andreea Prisacariu vrea să fie mai senzuală și mai pasională! – GALERIE FOTO INCEDIARĂ / VIDEO

07 apr. 2022, 02:00
Cosmina Puiu, în Titlurile zilei

Sexy tenismena ieșeancă Andreea Prisacariu nu spune ”nu!” niciunei provocări și tocmai de aceea s-a apucat de terapie prin dans. Frumoasa jucătoare de tenis susține că în acest fel și-a descoperit feminitatea interioară. Tânăra este jucătoare de tenis și practică și kickbox, însă prin aceste dansuri a descoperit cât de pasională poate fi. De asemenea, tânăra este pasionată de yoga și spune că lucrează la o carte ce va conține poeme și povești scurte, pe care o va lansa curând.

Andreea Prisacariu are vârsta de 22 de ani și de la vârsta de 5 ani joacă tenis de câmp. Până acum, frumoasa ieșeancă a obținut mai multe titluri importante în turnee naționale și internaționale. Aceasta a început să participe la competiții de categorie superioară și a reușit să urce în clasamentul WTA, unde a ajuns până pe locul 334. Dar Andreea nu se limitează doar la practicarea tenisului de performanță, aceasta începând recent să meargă la o terapie prin dans, prin care își dorește să fie mai senzuală.

Nonconformista Andreea Prisacariu s-a apucat de terapie prin dans: ”Simplul fapt că porți acele tocuri cui iți dă o putere fantastică!”

Andreea Prisacariu este o tânără ieșeancă în vârstă de 22 de ani și este jucătoare profesionistă de tenis, dar de curând a descoperit refugiul pentru sufletul său prin dansuri lascive, descoperindu-și feminitatea și senzualitatea.

”Am descoperit recent terapia prin dans cu ajutorul profesoarei și prietenei mele, Iolanda. În plus, sunt și scriitoare, lucrez la o carte de ceva timp. Va fi alcătuită din poeme și scurte povești. Sunt pasionată de yoga, de citit, muzee si teatru. Dar și de activitățile caritabile. Therapy Dance, pentru mine, semnifică descoperirea feminității interioare pe care, noi toate, o deținem. Da, pe care trebuie să o accesăm mai des. Este momentul în care iți permiți să fii senzuală cu tine. Înțelegătoare, pasională și plină de încredere. Simplul fapt că porți acele tocuri cui iți dă o putere fantastică”, declară pentru reporterii BZI Andreea Prisacariu.

Tânăra ieșeancă mărturisește faptul că, deși timpul ei este limitat, aceste dansuri îi dau putere să-și continue activitățile în cea mai bună formă a sa. Coregrafiile sunt puse la punct de către profesoara și prietena ei, Iolanda, care o învață și cel mai mic detaliu, pentru a avea niște rezultate uimitoare.

”Într-adevăr, timpul meu este destul de limitat, dar, cu o bună organizare, îmi permit să-mi descopăr pasiunile și plăcerile vieții. Practic kickbox la «Stoica Brothers Fight Academy». Therapy Dance este ca un refugiu pentru suflet, dar și o acumulare de forță interioară de care avem nevoie. La fel cum spune și profesoara mea: ”«femeile sunt niște feline care pot iubi si mușca când își doresc!»”. Coregrafiile sunt puse la punct de profesoara mea, care petrece 2 ore cu grupul, pentru a ne învăța fiecare detaliu”, povestește frumoasa ieșeancă.

Andreea Prisacariu trăiește din și pentru tenis: ”Aceasta este meseria mea!”

Andreea Prisacariu practică tenisul încă din copilărie și cu ajutorul acestei pasiuni reușește să se întrețină. Sexy tenismena spune reporterilor BZI că tenisul este unul dintre cele mai complexe sporturi, pentru că rezultatele uimitoare se obțin dacă ai atât calități fizice, cât și un creier extrem de puternic.

”Meseria mea este de jucătoare de tenis. Cu asta mă ocup. Sunt jucătoare profesionistă de tenis. Pot descrie tenisul ca fiind unul dintre cele mai complexe sporturi. Și cu asta cred că am spus tot. În tenis trebuie să ai de toate: de la calități fizice, până la un creier puternic”, adaugă plină de mândrie Andreea.

Andreea Prisacariu iubește arta tatuajului și nu a ezitat să-și exprime această admirație prin corpul său. Aceasta are 23 de tatuaje și spune că fiecare dintre ele are o semnificație puternică pentru ea. De altfel, ieșeanca mărturisește faptul că abia așteaptă să fie o mireasă tatuată.

”Lupul de pe brațul stâng e animalul meu sălbatic favorit. E împărțit în jumătate: o jumătate e partea mea bună, iar cealaltă e partea rea. Mai am un tatuaj pentru bunica mea, care a decedat în 2013. E un soare; consider că mă protejează de rele. Pe antebraț am tatuaje pentru bunicii mei. Mai am un mic șarpe pe ceafă. Pe glezne mai am niște stele și o semilună. Mai am o flacără, o coroană. Toate înseamnă câte ceva foarte puternic pentru mine. N-am cum să regret tatuajele. Fac parte din mine, au făcut parte din familia mea, mă reprezintă. Abia aștept să fiu o mireasă tatuată”, spune Andreea Prisacariu, sexy tenismena care s-a apucat de terapie prin dans.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *