Prima pagină » Titlurile zilei » Sexy-răzvrătita de la IPJ Iași și-a mai „tras” un tatuaj ca să facă în ciudă sistemului: „Imbecil poți fi și cu tatuaje, dar și fără” – FOTO

Sexy-răzvrătita de la IPJ Iași și-a mai „tras” un tatuaj ca să facă în ciudă sistemului: „Imbecil poți fi și cu tatuaje, dar și fără” – FOTO

14 iul. 2022, 02:00, 23 ,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Sexy-răzvrătita de la IPJ Iași și-a mai „tras” un tatuaj, parcă pentru a face în ciudă sistemului. Andrada Voicu, polițista care a declarat război sistemului, după ce a fost implicată într-un accident rutier grav, în timpul serviciului, a devenit populară pe rețelele de socializare, dar și un adevărat model pentru anumite persoane

Andrada Voicu, sexy-răzvrătita din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași și-a mai „tras” un tatuaj cu care se laudă pe rețelele de socializare. Frumoasa polițistă a devenit foarte cunoscută, în mediul online, după ce a fost implicată într-un accident rutier grav, chiar în timpul unei misiuni. Andrada a făcut atunci o serie de dezvăluiri din sânul IPJ Iași, semnalând mai multe nereguli cu care se confruntă sistemul polițienesc. Sexy-polițista a reușit, într-un timp extrem de scurt, să atragă simpatia a mii de oameni. Mai mult decât atât, a fost susținută în mediul online și de Marian Godină, un alt polițist vocal în online.

„Se simte ca o atingere de fluturaș când acele îți străpung pielea de 100 de ori pe minut”

Zilele trecute, polițista a reușit să adune sute de aprecieri pe Facebook, după ce a postat o fotografie cu noul său tatuaj. Andrada a scris și câteva rânduri despre asta:

„De fiecare dată când îți faci un tatuaj nou, apar cele două întrebări clasice: 1. Doare? 2. Ce semnifică? R1. Nu, conjones. Nu doare deloc. Se simte ca o atingere de fluturaș când acele îți străpung pielea de 100 de ori pe minut. Lol. R2. Semnifică faptul că l-am fucking vrut, așa că l-am făcut. Puuuup”, a scris pe Facebook Andrada Voicu.

Zeci de internauți au felicitat-o pe polițistă pentru alegere.

„Important este felul în care îmi desfășor activitatea”

Așteptându-se, probabil, la reacții nu tocmai pozitive, Andrada a ținut să sublinieze faptul că este important cum îți faci treaba, nu ce ai tatuat pe tine:

„Important este felul în care îmi desfășor activitatea, nu un desen pe care îl port pe piele. Imbecil poți fi și cu tatuaje, dar și fără”, a punctat Andrada Voicu.

A lansat acuzații după acuzații, la scurt timp de la accidentul rutier

Vă reamintim că Andrada Voicu a fost grav rănită, după ce a fost implicată într-un accident rutier, în timp ce se afla în misiune. Andrada Voicu acuza, într-o postare pe pagina sa de Facebook, faptul că oamenii legii sunt nevoiți să meargă la intervenții cu niște mașini care, în mod normal, ar fi trebuit scoase din uz.

„Mașinile morții. Cu astfel de autoturisme sunt trimiși unii polițiști la evenimente. Neinscripționate, cu semnale luminoase-acustice neomologate. În timp ce pe pagina oficială a Poliției Române se postează, în fiecare zi, fotografii cu domnișoare care au buzele uuuun pic mai mici decât colacul de la wc, cu dinți perfect aliniați și zâmbete mișto, cu autoturisme noi și sclipitoare, noi ne pierdem dinții, picioarele, viețile, de parcă la începutul Școlii de Poliție am semnat un contract cu moartea, nu cu instituția în sine. Cui îi pasă de faptul că stăm internați la ATI cu fracturi deschise, cu dureri sfâșietoare, cu hemoragii cerebrale, rugându-ne pentru viețile noastre și așteptând să treacă perioada critică, pentru a ști sigur că vom scăpa cu viață?”, spunea Andrada Voicu, la scurt timp după ce a fost implicată într-un accident rutier, în timpul serviciului.

În orice caz, sexy-răzvrătita de la IPJ va rămâne, în continuare, una dintre cele mai vocale polițiste de la Iași.

Comentarii
  • Gogu de la sculărie

    Articol de rahat. Ați rămas fără subiecte

  • OPINIA PUBLICĂ

    Cetățenii vor siguranță, nu sexy pănarămi! Cetățenii din a căror bani trăiește și poliția așteaptă de la aceasta siguranța persoanei, siguranța casei, a bunurilor, a copiilor, etc. Cetățenii nu își doresc de la poliție muiieri rujate, tatuate, purtătoare de fâsuri altfel de beșșinoase de astea. Luați și faceți polițiști adevărați, nu pănarămi cu X și 0, oameni care știu si pot să facă ceva pt sicietate.

  • Cica la majoritatea desenatilor, prin tatuaje se exprima traumele avute in copilarie sau nevoia crescuta de evidentiere in cercul de prieteni/colegi, de a se simti mai importanti decat sunt. Niste panarame needucate.

  • Cetățeanul

    Mai bine mă uit la tatuaje de cît la mutatul ei.Ce vedeți așa frumusețe la ia?

  • Vascu bogdan

    Am văzut o prin oraș.. este lălăie și balcăză.. nu prea prezintă interes când o vezi live… E comună

  • Unde ești tu Antonescu, Ceaușescu doamne?, erau asa cadre în politie pe timpul lor?, pe asta direct la canalul Dunărea Marea Neagra o ducea

  • Cine are contul ei de onlyfans?

  • Nici o diferenta intre prostituatele tatuate din gara si aceasta fetita angajata in politie .Asta e imaginea politiei ,am ajuns rau tare .
    Mai era una Burac D .care fura cosmetice ,o fi avind si tatuaje ,ca munca de politie nu a practicat ca nu mai avea cind

  • RESPECT PENTRU POLITIE JOS TATUAJELE DE PE PASARICI

    MARITI SALARIILE IMEDIAT CA POLITIA VA RAMINE FARA PROFESIONISTI SI VE-TI AVEA DOAR PITIPOANCE TATUATE .

  • asta e politia din ziua de azi….niste ratati si imcompetenti!!! sa-i luam in aer pe pulitistii nostri!!!

  • Cum, in poze nu e Ghervase???

  • Am și eu un tatuaj interesant…Am un avantaj sa fiu angajata în Politia Romana?Am și botox ,rinoplastie și sânii augmentați.
    Mai trebuie să învăț ceva,legislație,dacă mă angajez din sursa externă?

  • Jan de la Craiova

    Da ,indeplinesti toate conditiile sa lucrezi la politie ,tatuaje ,botox,acid hilauronic in fese ,silicoane si musai sa fii vopsita blonda ,reusesti chiar sa lucrezi pe un post bunicel .
    Felicitari ,esti ca si intrata in politie

  • SEMNAL DE ALARMA

    meseria de politist este foarte riscanta ,ce faci cu acesta fetita pe strada ,tatuajele sunt interesante ,dar nu ajuta cu nimic cind ai contact cu infractorul care are si el tatuaje diferenta o face de multe ori pregatirea fizica ,ori fetita tatuata este chiar o victima in fata infractorilor ,pe ea cine o apara ?
    Colegii ?
    NU MAI ANGAJATI VICTIME IN POLITIE ,CASCATI OCHII SI ANGAJATI SPORTIVI ,BAIETI VINJOSI CARE POT RESTABILI ORDINEA PUBLICA

  • OARE CINE ISI MAI DORESTE IN POLITIE CIND SALARIILE SUNT DE RAHAT ,RISC MAXIM ,NIMENI NU TE APARA CIND ESTI RECLAMAT ,POLITISTII SUNT HARTUITI SANCTIONATI SI PUSI LA ZID .
    DACA NU SE INTIMPLA CEVA ,ONOAREA POLITIEI DISPARE ,NU VA FI DIFERENTA INTRE AGENT DE PAZA SI POLITIST
    POLITISTII LOCALI AU COMPETENTE MINIME SI SALARII MAXIME ,POLITIA NATIONALA A AJUNS CENUSAREASA ,SE IMBRACA LA MINA A DOUA SI SUNT PATITI LA FEL

  • Gata și cu pensiile speciale la Poliție.
    Pensie pe contributivitate nene.
    Pensionare la 65 de ani și nu 45 ca acum.
    Așa a solicitat Comisia Europeană!

  • Pe cand un articol despre sexy doctorita, sefa cabinetului medical?
    Acolo ar fi ceva tatuaje de vazut.

  • Are moaca de Vaslui

  • Politia juvenila

    Polițiștii cu ani de muncă în spate și bine pregătiți profesional se vor pensiona ,într-un fel,forțați de faptul că se schimbă legea pensiilor speciale și noi,cetățenii,vom rămâne pe mâna polițiștilor pensați și tatuați,aroganți și plini de ifose, ,,smekerasi” și corupți de la debutul in profesie!
    O s-ajungem sa ne facem dreptate singuri,tinereii ăștia își dau ochii peste cap când faci o plângere la Poliție,le dai de treabă…
    Au visat de mici sa se facă polițiști,au văzut multe filme polițiste,dar n-au știut că în viața adevărată e cu totul altfel!

  • Daca ai tatuaj , sigur esti imbecil (a).

  • Place la fata intepaturile,desenele ,.Ai place actiunea,suspansul.Rupe a nalul in 2 .Draga de ea,e o razboinica,o mica Xena🤣🤣🤣🤣

  • Fierarul din Cozmesti

    Mercenarii adevarati cu tatuaje pleaca in razboaie nu dau amenzi pentru depasirea vitezei !

  • Calitatea oamenilor care intra in randul Politiei a scazut de la an la an,ne mai ramane sa angajam vietnamezi,chinezi,indieni etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`