Prima pagină » Titlurile zilei » Sexy polițista Andrada Voicu face dezvăluiri despre viața ei intimă: „Problema este că prezervativul nu te protejează decât într-o anumită măsură!”

Sexy polițista Andrada Voicu face dezvăluiri despre viața ei intimă: „Problema este că prezervativul nu te protejează decât într-o anumită măsură!”

04 ian. 2023, 02:00,
Codruța Șoroagă, în Titlurile zilei

Andrada Voicu, polițista care a devenit cunoscută după ce a declarat război sistemului, a făcut o serie de dezvăluiri extrem de personale în mediul online. Tânăra a mărturisit că în anul 2018, în urma unui test Papanicolau, a aflat cu stupoare că este infectată cu tulpina 16 a virusului HPV, o tulpină răspunzătoare de 70 la sută din tipurile de cancer de col uterin. Odată ce a aflat acest lucru, în viața Andradei au urmat o serie de investigații, tânăra trecând și printr-o conizație

Dorind să le facă pe doamne și domnișoare să conștientizeze cât de periculoasă este infecția cu virusul HPV, polițista a vorbit deschis despre importanța imunizării atât a fetelor, cât și a femeilor care și-au început viața sexuală. Andrada Voicu a precizat că în adolescență și-a făcut prima doză a vaccinului anti-HPV, dar din cauza lipsei de informare nu a făcut-o și pe cea de-a doua.

o imagine cu politista Andrada Voicu

Tânăra a mărturisit că în anul 2018, în urma unui test Papanicolau, a aflat cu stupoare că este infectată cu tulpina 16 a virusului HPV, o tulpină răspunzătoare de 70% din tipurile de cancer de col uterin

Polițista care a declarat război sistemului le îndeamnă pe tinere să se vaccineze anti-HPV

Polițista Andrada Voicu subliniază faptul că românii, în ciuda multiplelor metode de informare, nu știu prea multe despre virusul HPV și despre problemele grave pe care le poate cauza infectarea cu acesta. De aceea, în speranța că ar putea influența măcar un număr mic de adolescente să se vaccineze anti-HPV, polițista a ales să vorbească deschis despre acest subiect.

„Din păcate, mai mult de 80 la sută din populația României nu știe ce este virusul HPV. Dacă mergi pe stradă și întrebi o adolescentă sau o doamnă trecută de prima tinerețe dacă știe ce este un virus HPV, o să-ți spună că nu. Suntem praf la capitolul informare, deși toate informațiile din lume sunt în mâna noastră.

Ținem telefonul mobil în mână și facem tot felul de lucruri cu el, iar cu o simplă căutare am putea găsi informații despre toate lucrurile pe care vrem să le știm. Virusul HPV are peste 100 de tulpini, care se împart în două categorii, cele cu risc scăzut și cele care au un risc mare de a da cancer. Înainte de a-și începe viața sexuală, fiecare adolescent sau adolescentă ar trebui să știe că 80 la sută din persoanele care sunt active au cel puțin o dată în viață o tulpină a acestui virus”, a declarat Andrada Voicu.

În adolescență, Andrada a făcut o doză din vaccinul anti-HPV, dar din cauza influențelor din jur nu a mai făcut și cea de-a doua doză. Ajunsă la vârsta adultă și conștientizând importanța acestui vaccin, polițista și-a făcut toate cele trei doze ale vaccinului anti-HPV. Cu toate acestea, nu poate să nu se gândească că i-ar fi fost mult mai ușor să se vaccineze în adolescență, în loc să dea 2100 de lei pe vaccin.

„În 2008, dacă nu mă înșel, a început o campanie de vaccinare anti-HPV. La momentul ală eram prin clasa a IX-a, avem în jur de 14 ani. Tot ce știam despre vaccinul pe care urma să-l facem era că ne-ar putea ajuta să nu ne îmbolnăvim de cancer de col uterin, dar nu am primit niciun fel de detalii legat de HPV, cred că la 14 ani nici nu știam ce e ăla un col uterin.

Am fost îndemnați să credem că e o prostie, că nu are rost să-l facem. Totuși, am mers și am făcut prima doză. Vaccinul anti-HPV se face în două doze, respectiv în trei doze, dacă ești trecut de o anumită vârstă. Spre exemplu, acum, la 30 și ceva de ani, ar trebui să fac trei doze. La maximum o săptămână după ce am făcut vaccinul au apărut la televizor tot felul de discuții, tot felul de teorii conspiraționiste, conform cărora Bill Gates ar vrea să reducă populația lumii, iar de asta sunt chemate fetițele la vaccin.

Vă puteți imagina că respectiva campanie de vaccinare a fost un eșec, iar mii de doze au ajuns la gunoi, în condițiile în care cancerul de col uterin este foarte rar în alte țări, datorită faptului că populația se imunizează”, a adăugat polițista.

o imagine cu politista Andrada Voicu

Dorind să le facă pe doamne și domnișoare să conștientizeze cât de periculoasă este infecția cu virusul HPV, polițista a vorbit deschis despre importanța imunizării atât a fetițelor, cât și a femeilor care și-au început deja viața sexuală

Andrada Voicu: „Trebuie să-ți asumi că există posibilitatea să nu mai poți face copii”

o imagine cu politista Andrada Voicu

În adolescență, Andrada a făcut o doză din vaccinul anti-HPV, dar din cauza influențelor din jur, nu a mai făcut și cea de-a doua doză

Andrada Voicu a tras un semnal de alarmă legat de infecția cu virusul HPV, precizând că extrem de periculos este faptul că persoanele infectate cu tulpini care duc la apariția cancerului nu au niciun fel de simptome.

„Culmea este că tulpinile cu risc scăzut de cancer dau anumite simptome, cum ar fi negi în zona genitală, veruci. Din păcate, tulpinile cu risc ridicat de cancer nu dau simptome. Partea bună este că, pe fondul unui sistem imunitar bun, organismul le elimină în decurs de un an jumătate sau doi. Există și cazuri în care devine un virus persistent, nu pleacă din organism.

Circa 99 la sută din cancerele de col uterin sunt asociate cu virusul HPV. Bărbații sunt purtători, doar în cazuri foarte rare apar și la ei cancere testiculare sau cancere orofaringiene. Acest virus se transmite pe cale sexuală, iar problema este că prezervativul nu te protejează decât într-o anumită măsură” a adăugat Andrada.

Andrada a împărtășit cu urmăritorii săi că abia la vârsta de 28 de ani a făcut primul test Papanicolau. Rezultatul avea să o ia prin surprindere, tânăra aflând că este infectată cu cea mai agresivă tulpină HPV. Polițista binecuvântează clipa în care s-a hotărât să facă testul Papanicolau, fiind conștientă că, în caz contrar, putea să ajungă să sufere de cancer de col uterin.

„Vaccinați-vă, vă rog mult, vaccinul este absolut gratuit până la vârsta de 18 ani. Dacă nu vrei să faci vaccinul, mergi și fă un test Papanicolau. Pe la vârsta de 28 de ani m-am gândit să fac un test și am avut o surpriză, mi-a venit rezultatul ascus, ceea ce înseamnă că pe colul meu uterin există niște celule atipice, care nu au ce căuta acolo, care sunt asociate cu o infecție cu HPV de risc înalt.

Am primit un tratament, iar după trei luni de zile am făcut o genotipare și am făcut din nou un test Papanicolau, care mi-a venit cu același rezultat. În urma genotipării am aflat că sunt infectată cu cea mai agresivă tulpină HPV, anume tulpina 16. Următorul pas a fost colposcopia, care mi-a indicat leziuni pe colul uterin. A urmat biopsia, care mi-a indicat niște leziuni precanceroase. În acel moment, viața mea a luat-o razna. Nu e plăcut să știi că ai niște leziuni precanceroase. Dacă aș mai fi așteptat un an sau poate doi, m-aș fi trezit cu cancer. Am făcut și o conizație pentru a îndepărta țesuturile afectate.

Partea proastă la conizație este că scurtează colul uterin, iar tu trebuie să-ți asumi că există posibilitatea să nu mai poți face copii. Eu mi-am asumat acest lucru și mi-am zis că trebuie, în primul rând, să mă gândesc că am deja un copil și că trebuie să fiu sănătoasă și capabilă să-l cresc și să nu-mi ducă lipsa”, a precizat polițista din Pașcani.

Vaccinarea anti-HPV este cea mai eficientă metodă de a reduce incidența cancerului de col uterin

o imagine cu politista Andrada Voicu

Ținând cont că mortalitatea cauzată de cancerul de col uterin este atât de mare în România, polițista care a declarat război sistemului le îndeamnă pe femei fie să se vaccineze anti-HPV, fie să-și facă regulat testul Papanicolau

În România, mortalitatea cauzată de cancerul de col uterin este extrem de ridicată, incidența acestei afecțiuni fiind de 2,5 ori mai mare decât media din Uniunea Europeană.

„Vaccinarea anti-HPV este cea mai bună metodă de prevenție împotriva diverselor tipuri de cancer care au infecția cu virusul HPV drept cauză. La noi în țară, anual, peste 1.800 de femei mor ca urmare a cancerului de col uterin și aproape 3.400 sunt diagnosticate cu această boală. Incidența este de 2,5 ori mai mare decât media din Uniunea Europeană, iar rata mortalității de peste patru ori mai mare, aceste date plasând țara noastră pe primul loc, din punctul de vedere al incidenței și al mortalității asociate cancerului de col uterin, la nivelul țărilor din Uniunea Europeană”, a precizat medicul ginecolog Adrian Sescu.

Imunizarea împotriva HPV este cea mai bună variantă de prevenție a afecțiunilor cauzate de infectarea cu virusul HPV.

„Vaccinarea, atât a fetelor, cât și a băieților, împotriva HPV este o soluție mai eficientă de prevenție la nivelul întregii populații și de reducere a incidenței cancerelor și a altor afecțiuni (veruci genitale, leziuni precanceroase, forme invazive de cancer) cauzate de HPV. S-a demonstrat că vaccinarea ambelor sexe accelerează obținerea imunității de grup și eliminarea bolilor cauzate de HPV”, a spus dr. Adrian Sescu, în legătură cu imunizarea împotriva HPV.

Ținând cont că mortalitatea cauzată de cancerul de col uterin este atât de mare în România, Andrada Voicu, polițista care a declarat război sistemului, le îndeamnă pe femei fie să se vaccineze anti-HPV, fie să-și facă regulat testul Papanicolau.

Comentarii
  • durlex papanicolau

    vaccinist o

  • Gagica asta are profilul perfect de politista in Danemarca. Acolo si-ar face treaba de minune. Chiar are profilul perfect, ca sa nu mai spun ideal. Noi suntem rau cazuti din copac. Bine, si gagica exagereaza pe ici pe colo, dar nu-i ceva de speriat.

  • Dacă te cordești cu 10 parteneri și ăia cu alți 10 și tot așa, normal că iei HPV. Mai bine ziceai că tre să te vaccinezi ca să te poți cordi cu cât mai mulți…..

  • durlex papanicolau

    fatuca asta mai mult propaganda la vaccin ca in rest aduce a videohat !!

  • Si altceva nu ne mai spune? Cam ce placeri are si pozitiile preferate….de exemplu o legi de gat si o atirni de un copac apoi o bati la cwr cu lingura de lemn

  • Duduia din pozele articolului e cel mai bun vaccin anti HPV. Mai tare ca bromura, ti-o inmoaie instant. Ai cosmaruri sa nu-i iasa din dessouri un serpisor infometat de testosteron.
    Lasand gluma la o parte, daca tot vreti sa faceti propaganda vaccinista, cautati-va un alt „influencer”. Mediul profesional si aspectul personajului evidentiat de articol, va provoca adolescentelor probleme de nutritie, nicidecum chef de intepare/vaccinare.
    Pacat de reputatia acestui ziar, daca permite, din nu stiu ce motive, publicarea unui articol facut pe genunchii unui boschetar in timp ce defecheaza.

  • Cu cati te-ai co***t? Asta de ce nu spui? Am vrea si noi sa stim. Aia cu care te-ai c***it cu cate altele s-au c*rdit?

  • care e scopul ei in politie nu-mi dau seama, se vrea un model, se vrea influencer, se vrea ce?
    nu ca ar fi politia romana un exemplu pozitiv dar nici tiktok nu e, la final e o institutie ce cere un respect si o prestanta. cum reusiti sa angajati astfel de exemple ca inafara de vanzatoare in magazin nu-i vad rostul… toate proastele din lume cu sfaturi de viata, mai nou politiste..

  • Sigur ar trebui schimbati aia care fac recrutarile de personal in politie! Decat cu asa specimene, mai bine cu aia burtosi, dar seriosi! Vai de mama noastra! Nu mai zic de investigarea unor fapte penale, daca din 8 ore de program 7 le sta pe telefon!

  • Toate distrusele dau sfaturi de ce si cum.Prostimea nu ar asculta un medic specialist dar o fufa stearsa da.Poporul inca se trateaza dupa ureche cu leacuri babesti.

  • Asta e sexy ???????????????? O BOARFA !!!!!!!!!

  • Bleeaahhh, schiloadă urâtă, mâzgâlită, îngustă la minte, unde găsiți astfel de specimene, care se cred influenceri de Bahlui? Ia și mănâncă fată, bagă niște pufuleți dacă n-ai bani că te ia viscolul!

  • Asta e politista sau cur-va?

  • Am dat la ea de i au sarjt flocll ca paiele la combina. Acum umblu pe la doctori din cauza ei. Ii place banana dar nu mi am dat seaam ca trebuia sa pun prezervativul sau sa nu i o dau deloc. Daca staim, o scuipam. Oricum o scuip cand o prind. Din cauza ei umblu numai pe la doctori!!! Zgura ma-ti de curv@ oridinara! Panarama jegoasa!

  • Anti-anticrist

    Chiar nu va e rusine sa promovati stiri despre vaccinuri. Vedem acum cat de ineficiente sunt si cat de multe victime au facut. Nu mai promovati asemenea nulitati care incurajeaza sa ne introducem in organism otrava satanica. Tineti minte, odata ce v-ati pangarit sufletul si trupul cu semnul anticristului, nu mai aveti nici o sansa sa fiti mantuiti. Degeaba mai cautati mantuirea in biserica, pentru ca Dumnezeu e departe de voi.

  • excelent articol..vai lesinez

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *