Prima pagină » Magazin » SEX cu capra vecinei – VIDEO

SEX cu capra vecinei – VIDEO

22 oct. 2012, 19:01,
Echipa BZI.ro în Magazin
SEX cu capra vecinei - VIDEO
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:321941;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Un tanar din comuna prahoveana Plopu a fost retinut de politie dupa ce a fost prins de o vecina facand sex cu capra acesteia. Barbatul pe nume Bebe a fost prins in plina zi in timp ce forta animalul, moment in care femeia ingrozita a anuntat politia.

Desi medicul veterinar ajuns la fata locului a asigurat-o ca inca mai este buna de mancat, stapana caprei nici nu a vrut sa auda de aceasta varianta. A decis sa o sacrifice si sa o dea de mancare la caini, scrie Cancan.

„L-am vazut acolo peste capra dezbracat, era gol pusca. Am crezut ca imi vine rau si am fugit sa sun la politie. Cand a venit veterinarul, capra nu se mai ridica de jos si ii curgea sange pe la coada. Doctorul a zis ca e buna de mancat, dar nu am vrut. Am taiat-o si am dat-o la caini. Cine stie ce iesea din capra daca nu o taiam, poate ramanea impuiata cu Bebe!”, a spus stapana caprei.

Tanarul nu era la prima experienta de acest gen, oamenii din Plopu spun ca a mai intretinut raporturi sexuale cu o alta capra, cu o gaina dar si cu iapa vecinilor.

Agresorul poate ajunge la inchisoare. Pana atunci el a ajuns pe mana medicilor psihiatri ce il vor expertiza pentru a se constata daca are sau nu discernamant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *