Prima pagină » Local » Setul de bilete CTP nu este valabil 120 de minute! Iată ce spun oficialii companiei de transport public Iași
Setul de bilete CTP nu este valabil 120 de minute! Iată ce spun oficialii companiei de transport public Iași

Setul de bilete CTP nu este valabil 120 de minute! Iată ce spun oficialii companiei de transport public Iași

15 feb. 2021, 11:51,
George Cristian în Local

În urma unei postari publicate pe grupul local Eşti din Iași dacă… multe persoane s-au întrebat despre ce tipuri de bilete sunt valabile 120 de minute în mijloacele de transport în comun din Iași. Jurnaliştii bzi.ro au contactat reprezentanţii CTP Iași pentru a aduce unele lămuriri asupra neclarităţilor existente.

Conform acestora, cu setul de bilete CTP nu poţi circula 120 de minute în orice mijloc de transport în comun. Totuși, poți circula 120 de minute în orice mijloc de transport public cu biletele individuale cumpărate (bilet cu 1 sau 2 călătorii.)

Cu ce bilete poţi circula 120 de minute în orice mijloc de transport în comun din Iași

Conform declaraţiilor făcute de oficialii CTP Iași, biletele dintr-un set de bilete nu sunt valabile 120 de minute. Concret, atunci când un ieșean achiziţionează un set de 10 sau 20 bilete şi compostează un bilet când urcă într-un mijloc de transport în comun, aceasta va mai composta un alt bilet dacă schimbă mijlocul de transport în comun.

Pentru a beneficia de valabitatea de 120 minute a unui bilet, călătorii trebuie să achiziționeze bilete individuale de 1 sau 2 călătorii. Acel bilet este valabil în orice mijloc de transport în comun, chiar de a fost compostat, timp de 2 ore.

”Biletele din setul de bilete sunt valabile doar în mijlocul de transport în care acestea au fost compostate. Dacă te urci în alt mijloc de transport în comun compostezi alt bilet din set. Nu sunt valabile 120 de minute. Singurele valabile 120 de minute sunt cele cu 1 sau două călătorii şi cele achiziţionate electronic. Acestea sunt cele valabile 120 de minute în orice mijloc de transport în comun din zona 1 sau zona 2. au spus oficialii de la CTP Iași.

Preţurile abonamentelor şi ale biletelor CTP Iași

CTP Iași are mai multe oferte pe care ieşenii le pot accesa. Vorbim despre bilete pe zona 1 sau zona 2 dar şi abonamente lunare pe zona 1 şi zona doi.

  • Abonament unic zona 1* 30 zile 80,00 lei
  • Abonament unic zona 2**  30 zile 30,00 lei
  • Abonament unic pe zona 1 și pe zona 2: 110,00 lei
  • Bilet 1 călătorie 120 minute 1 zonă: 2,50 lei
  • Bilet 2 călătorii 2 x 120 minute 1 zonă 5,00 lei
  • Bilet 1 călătorie 120 minute 2 zone: 3,50 lei
  • Bilet 2 călătorii 2 x 120 minute 2 zone 7,00 lei

CTP Iași oferă reduceri la bilete dar și la abonamente pentru studenți și pentru elevi. Iată mai multe detalii aici

Zona 1 – municipiul Iaşi
Zona 2 – localităţile aflate dincolo de limitele zonei 1
1 zonă – municipiul Iaşi sau localităţile aflate dincolo de limitele zonei 1
2 zone – municipiul Iaşi şi localităţile aflate dincolo de limitele zonei 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`