Prima pagină » Local » Serviciul de Ambulanță Județean Iași face angajări! Au fost scoase la concurs cinci posturi
Serviciul de Ambulanță Județean Iași face angajări! Au fost scoase la concurs cinci posturi

Serviciul de Ambulanță Județean Iași face angajări! Au fost scoase la concurs cinci posturi

19 iun. 2024, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ, în Local

Serviciul de Ambulanță Județean Iași face mai multe angajări. Recent, au fost scoase la concurs un post vacant de asistent medical cu studii superioare, substația Tătăruși, și două posturi de asistent medical cu studii postliceale, substația Târgu Frumos. Angajări se fac și în cadrul substației Țibănești, unde sunt disponibile două posturi de asistent medical debutant cu studii postliceale

În cazul posturilor vacante din cadrul substației Țibănești, dosarele de concurs se pot depune până pe 3 iulie, ora 13.00. Selecția dosarelor de concurs va avea loc pe 4 iulie 2024, ora 12.00. Proba scrisă a concursului de angajare se va desfășura în data de 8 iulie 2024, ora 14.00. A treia probă a concursului, cea practică, se va organiza pe 11 iulie 2024, ora 10.00. Susținerea interviului va avea loc în data de 15 iulie 2024, ora 14.00. În data de 18 iulie 2024, se vor afișa rezultatele finale ale concursului desfășurat de SAJ Iași. Tot până pe 3 iulie 2024, își vor putea depune dosarele de concurs persoanele interesate de unul dintre posturile vacante la substația Tătăruși și substația Târgu Frumos. În acest caz, selecția dosarelor se va face în data de 4 iulie 2024, ora 10.00. Proba scrisă a concursului de angajare va avea loc pe 8 iulie 2024, ora 10.00. Proba practică se va desfășura pe 10 iulie 2024, ora 10.00, în timp ce proba interviului se va organiza pe 12 iulie 2024, ora 10.00. Rezultatele finale ale concursului de angajare vor fi făcute publice în data de 16 iulie 2024.

Ce condiții generale trebuie să îndeplinească participanții

Candidații trebuie să îndeplinească o serie de condiții generale. Astfel, pot participa la concurs persoanele care au cetăţenia română sau a unui alt stat membru al Uniunii Europene, a unui stat parte la Acordul privind Spaţiul Economic European (SEE) sau cetăţenia Confederaţiei Elveţiene și cele care cunosc limba română, scris și vorbit.

Totodată, candidații trebuie să aibă capacitate de muncă, în conformitate cu prevederile Legii nr. 53/2003 – Codul muncii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, și să aibă o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinţei medicale eliberate de medicul de familie sau de unităţile sanitare abilitate.

Candidații trebuie să îndeplinească toate condiţiile de studii, de vechime în specialitate şi, după caz, alte condiţii specifice potrivit cerinţelor postului scos la concurs, inclusiv condiţiile de exercitare a profesiei.

Trebuie specificat faptul că nu pot ocupa posturile scoase la concurs de SAJ Iași persoanele care au fost condamnate definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni contra securităţii naţionale, contra autorităţii, contra umanităţii, infracţiuni de corupţie sau de serviciu, infracţiuni de fals ori contra înfăptuirii justiţiei, infracţiuni săvârşite cu intenţie care ar face o persoană candidată la post incompatibilă cu exercitarea funcţiei contractuale pentru care candidează, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea.

Nu pot candida la concursul de angajare organizat de SAJ Iași persoanele care execută o pedeapsă complementară prin care a fost interzisă exercitarea dreptului de a ocupa funcţia, de a exercita profesia sau meseria ori de a desfăşura activitatea de care s-a folosit pentru săvârşirea infracţiunii sau faţă de care nu s-a luat măsura de siguranţă a interzicerii ocupării unei funcţii sau a exercitării unei profesii și nici cele care au comis infracţiunile prevăzute la art. 1 alin. (2) din Legea nr. 118/2019, privind Registrul naţional automatizat cu privire la persoanele care au comis infracţiuni sexuale, de exploatare a unor persoane sau asupra minorilor, precum şi pentru completarea Legii nr. 76/2008, privind organizarea şi funcţionarea Sistemului Naţional de Date Genetice Judiciare, cu modificările ulterioare, pentru domeniile prevăzute la art. 35 alin. (1) lit. h) din Hotărârea Guvernului nr. 1336/2022, pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea şi dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *