Prima pagină » Local » Serviciul de Ambulanță din Iași repară echipamentele de pe mașinile de intervenție! Contractul este de 2 milioane de euro
Serviciul de Ambulanță din Iași repară echipamentele de pe mașinile de intervenție! Contractul este de 2 milioane de euro

Serviciul de Ambulanță din Iași repară echipamentele de pe mașinile de intervenție! Contractul este de 2 milioane de euro

21 mart. 2022, 02:00,
Ciprian Boaru în Local

Dotările de pe ambulanțele ce aparțin de SAJ Iași vor intra într-un program amplu de revizie. Contractul se va desfășura pe o perioadă de 2 ani. Licitația este programată la finalul lunii aprilie 2022

Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Iași anunță noi achiziții. Astfel, pe data de 26.04.2022, autoritatea contractantă organizează o licitație pentru furnizarea serviciilor de reparare, revizie și întreținere a echipamentului medical. Valoarea estimată a contractului este de 10.008.775 de lei, fără TVA, aproape 2 milioane de euro.

”În vederea desfășurării în bune condiții și de siguranță a activităților specifice unității (servicii de asistență medicală de urgență și transport medical asistat și consultații de urgență și transport sanitar neasistat), SAJ Iași intenționează să achiziționeze servicii de întreținere, revizie și reparare a echipamentului medical pentru tipurile de aparate medicale/dispozitive medicale/echipamente medicale”, se arată în caietul de sarcini.

Contractul se va desfășura prin intermediul unui acord-cadru cu o durată de 24 de luni. Comisia de evaluare va alege oferta furnizorilor cu prețul cel mai mic. În trecut, SAJ a cumpărat și echipamente de protecție.

Serviciul de Ambulanță din Iași repară echipamentele de pe mașinile de intervenție printr-o licitație cu 19 loturi

Procedura de achiziție este împărțită în 19 loturi. Reviziile vizează echipamente precum defibrilatoare, electrocardiograf, aspiratoare etc.

”La solicitarea autorității contractuale, proemitentul – prestator va efectua reviziile anuale și va presta serviciile de reparare și întreținere în scopul menținerii acestora în parametri normali de utilizare. Va elimina defectele echipamentelor medicale ori de câte ori achizitorul solicită acest lucru prestatorului. Prestatorul se obligă să intervină în maximum 24 de ore, la solicitarea achizitorului, pentru remedierea oricărei defecțiuni a unuia dintre aparatele ce fac obiectul contractului. Pe toată durata remedierii defectelor, după acceptarea efectuării reparației și primirea comenzii de la achizitor și dacă repararea depășește 24 de ore, prestatorul se obligă să pună la dispoziția autorității contractante un aparat similar cu cel ridicat pentru reparare, pentru a-l înlocui pe acesta în timpul activității medicale”, se mai arată în documentația procedurii.

SAJ a organizat o licitație și pentru repararea ambulanțelor.

Compania de Transport Public a finalizat licitația pentru serviciile de curățenie

Anul trecut, Compania de Transport Public (CTP) Iași a încheiat licitația pentru asigurarea serviciilor de curățenie și igienizare. Valoarea estimată a contractului este de 2.857.155 lei, fără TVA, aproape 570.000 de euro. Comisia de evaluare a stabilit că cea mai bună ofertă aparține societății CFI Solution SRL, din Iași. Valoarea finală a contractului este de 2.363.725 de lei, fără TVA, aproape 500.000 de euro. Primăria Iași dotează mijloacele de transport public cu echipamente de ultimă oră doar după ce vor fi validate ofertele depuse în cadrul licitației.

”De luni până duminică, în ronduri se vor executa următoarele operațiuni de curățenie în tramvaiele și autobuzele Companiei de Transport Public: curățarea deșeurilor macro din spațiul călători, aspirarea/măturarea și spălarea scărilor și pardoselilor, ștergerea de praf a chederelor și a barelor de susținere, curățarea petelor accidentale de pe scaune și suprafețe vitrate”, au fost cerințele autorității contractante.

Serviciul de Ambulanță din Iași repară echipamentele de pe mașinile de intervenție doar după ce ofertele din cadrul licitației vor fi evaluate din acest punct de vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *