Prima pagină » Local » Serviciile de pază, de la Aeroportul Internațional din Iași, costă peste 6.800.000 de lei. Cinci firme vor să semneze contractul

Serviciile de pază, de la Aeroportul Internațional din Iași, costă peste 6.800.000 de lei. Cinci firme vor să semneze contractul

14 sept. 2024, 02:00,
Andrei OSMAN în Local

Serviciile de pază, de la Aeroportul Internațional din Iași, vor costa peste 6.800.000 de lei. În cadrul procedurii s-au înscris 8 firme

Aerogara ieșeană a publicat, în luna august 2024, procedura de licitație privind contractarea serviciilor de pază pentru Aeroportul Internațional din Iași. Firmele interesate au avut timp, până în luna septembrie 2024, pentru depunerea ofertelor financiare.

Serviciile de pază, de la Aeroportul Internațional din Iași, vor costa peste 6.800.000 de lei. Mai multe firme au depus ofertele financiare

Potrivit informațiilor publicate pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), opt firme au depus ofertele financiare, în cadrul procedurii privind contractarea serviciilor de pază la Aeroportul Internațional din Iași. Astfel, Monitor Security, Akyle Security, S.C. Sheriff Guard Protection S.R.L., SC Kombat Guard Grup Security SRL, SGPI Security Force, TMG Guard SRL, ADK Protect & Security S.R.L. și NEI Divizia de Securitate S.R.L s-au înscris la licitație.

Menționăm că valoarea totală a contractului este de 5.736.000 de lei, fără TVA, adică 6.825.840, cu TVA inclus. Durata contractului pentru serviciile de pază este de 25 de luni. Acestea vor funcționa 24 de ore din 24, în regim de permanență, la toate posturile.

Procedura de licitație se află în stadiul evaluării calificării tehnice până pe data de 29.11.2024.

„În incinta regiei se găsesc mai multe obiective vitale pentru efectuarea în condiții de siguranță și securitate a activităților de aviație civilă, precum aerogara, turnul de control, suprafața de mișcare, compusă din pista de decolare aterizare, calea de rulare, platforma de staționare, mijloace de radionavigație, uzina electrică, remiza PSI, magazia de materiale, parcul auto, depozitul de carburanți, uzina de apă, stația de epurare a apelor reziduale, centrala termică”, se arată în documentele publicate pe SEAP.

Unde vor fi amplasate serviciile de pază în perimetrul aerogării ieșene

Va fi asigurată, în regim de permanență, paza, în mai multe posturi fixe și mobile, în zona de operațiuni aeriene a aeroportului, pe platforma de îmbarcare-debarcare, în parcarea destinată pasagerilor, în dreptul porții de evacuare de urgență, pe exteriorul pistei și în zona publică din fața Terminalului T2.

Numărul total, minim, de ore de pază, de agent, va fi de 8.760 de ore pe an, pe post, iar de șef dispozitiv, de 168 de ore pe lună.

Firma care va câștiga contractul, în urma licitației, va trebui să pună la dispoziție 40 de agenți de pază, 4 șefi de tură neînarmați și un șef de obiectiv care va asigura coordonarea. Aceștia trebuie să fie echipați corespunzător.

„Pe timpul executării serviciului, agenții de pază și protecție vor fi dotați cu: uniforme și echipament de protecție, însemnele societății, ecusoane de identificare cu nume și prenume, mijloace de autoapărare, mijloace de legătură audio (stații de emisie – recepție și licență de utilizare a frecvențelor, eliberată de ANCOM, cu aria furnizării Iași), baston de cauciuc, binoclu, lanterne, fluier, telefoane mobile, veste reflectorizante, pelerine de ploaie, cizme de cauciuc, șube de iarnă și bocanci sau pantofi”, se mai arată în Caietul de sarcini.

Serviciile de pază, de la Aeroportul Internațional din Iași, vor costa peste 6.800.000 de lei. În cadrul procedurii de licitație, publicate pe SEAP, au depus ofertele financiare opt firme.

Comentarii
  • Adica aproape 57000 de euro pe luna .. . In ce constau cu exactitate sarcinile pe care le au de indeplinit si ce tipuri de sisteme vor utiliza ? Includ aspecte care tin si de ceea ce fac persoanele din cadrul altor institutii sau se rezuma la altceva ? Ce numar de persoane si ce sarcini incluzand ce anume ?

  • 47.500 euro defapt

  • (5700000lei:5lei):24luni=

  • Eu prost , nu am citit tot articolul avand in prim plan doar prima parte

  • Sigur se stie firma cred ca a dat informatii tiganca care acum deja prin verisor a pregatit intrarea pe fct a prostavanului sa devina sef Dl manager ai primit ordinul sa castige TIGANUL. Acolo la acel serviciu sunt cel putin 5 care merita fct.nu NESIMTUL CARE FUGE DUPA FCT.SA DEVINA SEF SERVICIU CU AJUTORUL VARUTULUI . Sa vina D.N.A sa-i bage la pucarie pe acesti TIGANI BORATI…O FAMILIE DE MINCINOSI ,CRETINI CU TUPEU DE INFRACTORI CARE NU AU CASTIGAT NIMIC PE MUNCA CINSTITA.

  • Acolo l-a Aeroport trebuie mers direct cu duba .Trebuie scuturati C.A ,Apoi mangerul ,trecut pe la financiar si terminand cu fam.COSA NOSTRA sau cum le zic colegi familia care pute a cacat.Vai si amar cand ajunge handicapatul junior pilot asa se lauda pe la birouri la cafeaua de dimineata wc. public. Tupeu pe ei toata ziua ameninta ca vor distruge pe toti ca ei sunt plini de pile ca au pile peste tot si ca dir executa tot ce vor.

  • M-am saturat de aceea familie de care vorbesc angajati oare chiar nu se poate face o ancheta si dat afara acel membru C.A care vad ca nu are limita si are o nesimtire grosolana oare nu se poate sa se curete acel cancer care vad ca e reprezentat de o familie mafiota ,oare de ce tace dir.AEROPORTULUI .Afara cu cei doi mafioti sa ramana pe drumuri , e clar ca nu iese fum fara foc ,o mica parte daca e adevarat ce se spune e clar caz de puscarie.Oare ce tupeu ordinar au acesti oameni.Unde au lucrat inainte si de vazut ilegalitatile de care sigur sunt partasi ,genul asta de oameni au schelete in dulap. Alo C.J dormiti .Alo POLITIA.Alo D.N.A.Intrati si pedepsiti gunoaiele astea .Garantat veti descoperi oameni ce au legatura cu politica am gasit un articol interesant de un concurs al doamnei cand a participat la un concurs de sef birou cu un alt candidat , nu trebuie sa alergi prea mult doar google .

  • Toata ziua se vorbeste de Aeroport la modul negativ,am fost chiar in ziua cand a plouat si am vazut angajati disperati cum maturau si scoteau apa cu farasul, deci e adevarat ce se vorbeste ca constructia lui e o mare fasaiala. Un control cred ca va scoate la iveala lucruri urate ,furt din bani iesenilor pt clienti politici.Scandalul cu individul de la Finante care forteaza orice pt familia angajata la Aeroport sunt convins ca e adevarat ,cred ca catusele sunt singurul mod de a face curatenie in aceasta BUDA ce se numeste Aeroport.Scarile rulante de 3 ori nu le-am gasit mergand, locul unde se controleaza biletele mai mult nu fct , la sosiri e vai de bagaje ,fara spatii comerciale ,totul e jale ,cum sa nu crezi angajatii ca unii sunt discriminati la salarii ca alti nu mai pot de bine ca o familie conduce Aeroportul ,ca efectiv acolo e o cloaca mafiota ,tupeista ,nesimtita tinuta in spate de neispraviti politici.M-am uitat la C.A cred ca ar trebui inlocuiti si pusi la plata pt prejudiciul adus si ami pare rau dar alegerea lor e clar o alta marsavie.Apropo cum se numesc ordinari care asi fac loc pe fct sunt curios sa urmaresc concursurile de la Aeroport ,daca se intampla ce spun angajati atunci nenea cu pila si familia care sigur ar trebui data afara ar trebui anchetati penal .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *