Serviciile de informare și publicitate ale proiectului Axei Rutiere Iași – Suceava costă peste 100 de mii de lei. Procedura de licitație a fost lansată – FOTO

23 nov. 2023, 02:00,
Alexandra MAISNER, în Economic Local

Consiliul Județean Iași a publicat, ieri, 22 noiembrie 2023, procedura de licitație pe SEAP. Serviciile de informare și publicitate ale proiectului Axei Rutiere Iași – Suceava vor costa peste 100 de mii de lei

Potrivit platformei Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), Consiliul Județean Iași caută firme care să se ocupe de serviciile de informare și publicitate ale proiectului „Regiunea Nord – Est Axa Rutieră Strategică 1: Iași – Suceava”. Valoarea contractului este de 117.300 de lei, fără TVA, iar firmele interesate pot depune ofertele financiare până cel târziu la data de 5 decembrie 2023.

Consiliul Județean caută firme care să se ocupe de informare și publicitate pentru proiectul Axei Rutiere Iași – Suceava

Firma care va fi declarată câștigătoare în urma procedurii de licitație va trebui să se ocupe de serviciile și materialele de informare și publicitate, precum comunicate și anunțuri de presă online la finalizarea proiectului, conferințele de presă de la finalizarea proiectului, broșuri informative, pliante, actualizarea informațiilor de pe site-ul aferent proiectului, dar și panouri permanente ce vor fi poziționate în locul celor temporare, acolo unde s-a finalizat lucrarea.

„Obiectul contractului îl reprezintă achiziționarea de servicii de informare și publicitate pentru proiectul Serviciile de informare și publicitate a proiectului Axei rutieră Iași Suceava. Activitatea de informare și publicitate a proiectului finanțat în cadrul POR 214-2020 are rolul de a asigura informarea privind disponibilitatea fondurilor europene alocate regiunii, transparența utilizării acestora, vizibilitatea finanțărilor, instituțiilor abilitate pentru gestionarea și implementarea programului, precum și promovarea exemplelor de bună practică”, se arată în documentele publicate din cadrul procedurii de licitație.

Lucrările de pe Lotul I al Axei Rutiere Strategice 1: Iași – Suceava au fost finalizate

Recent, lucrările de la lotul 1 al Axei Rutiere Strategice Iași – Suceava au fost finalizate. Consiliul Județean Iași împreună cu celelalte instituții abilitate a început, în data 6 noiembrie 2023, faza de verificare în vederea recepției acestora, în proiectul finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 6 Îmbunătățirea infrastructurii rutiere de importanță regională și locală, Prioritatea de investiții 6.1 Stimularea mobilității regionale prin conectarea nodurilor secundare și terțiare la infrastructura TEN-T, inclusiv a nodurilor multimodale și care vizează îmbunătățirea accesibilității și mobilității populației, bunurilor și serviciilor, în vederea dezvoltării economice durabile, prin dezvoltarea infrastructurii rutiere interjudețene.

Lotul I al Axei Rutiere Strategice 1: Iași – Suceava include 29,584 km și asigură legătura dintre DJ 282 limita Municipiului Iași – Rediu – Movileni – Gropnița – DJ 281D. Lucrările de modernizare au inclus lărgirea și consolidarea drumului, asigurarea elementelor de scurgere a apelor pluviale prin realizarea de șanțuri, rigole și puțuri absorbante, reabilitarea podurilor și podețelor pe tot traseul drumului, amenajarea drumurilor laterale și a trecerilor la nivel cu cale ferată, precum și montarea unor parapeți de siguranță. Valoarea totală a acestei investiții este de aproximativ 79 de milioane de lei (inclusiv TVA).

Consiliul Județean caută firme pentru contractarea serviciilor de informare și publicitate ale proiectului Axei Rutiere Iași – Suceava. Procedura de licitație a fost publicată pe SEAP. Valoarea contractului depășește 100 de mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *