Prima pagină » Economic Local » Servicii Publice Iași SA cumpără semințe de gazon într-un contract de aproape 80.000 euro
Servicii Publice Iași SA cumpără semințe de gazon într-un contract de aproape 80.000 euro

Servicii Publice Iași SA cumpără semințe de gazon într-un contract de aproape 80.000 euro

15 iul. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Servicii Publice Iași SA cumpără semințe de gazon într-un contract de aproape 80.000 euro. Procedura este programată la începutul lunii viitoare. Semințele sunt pentru gazon rezistent la soare și la umbră

Servicii Publice Iași SA cumpără semințe de gazon într-un contract de aproape 80.000 euro. Licitația este programată pe data de 04.08.2020. Semințele solicitate sunt pentru gazon expus soarelui și umbrei.

„Materialul semincer trebuie să fie curat, fără impurități și cu o putere de germinare mare (90-100 la sută). Semințele trebuie să fie uniforme. Materialul trebuie să fie format din semințe selecționate, din specii caracteristice tipului de gazon (soare, umbră, fin, sport) necesar diferitelor amenajări în parcuri, scuaruri, aliniamente stradale. În compoziția sa trebuiau să fie utilizate semințe de specii de ierburi rezistente la clima noastră. Produsul va fi însoțit de: declarație de conformitate, de fișa tehnică a produsului si garanția produsului care trebuie să fie de minimum 3 ani de la data livrării”, se arată în caietul de sarcini.

Servicii Publice Iași SA cumpără semințe de gazon într-un contract de acord-cadru

Conform necesarului, cantitatea minimă de semințe de gazon – umbră este de 4.000 kg, iar cea maximă de 15.000 kg. Aceleași cantități sunt valabilie și pentru semințele de gazon – soare.

„Fiecare livrare va fi însoțită de pașaport/certificat fitosanitar pentru speciile prevăzute de legislația fitosanitară și de certificat de calitate eliberat de furnizor. Materialul livrat trebuie să fie ambalat în saci de hârtie de maximum 50 kg, sigilați și etichetați clar, cu toate detaliile privind identificarea lui, conform cerințelor solicitate. Acceptarea finală se va face în momentul în care materialul semincer corespunde cerințelor prevăzute în caietul de sarcini (materialul săditor trebuie să fie liber de virusuri, organisme similare sau boli și să nu prezinte organisme dăunătoare)”, transmit reprezentanții societății.

Societatea a lansat altă procedură pentru achiziția unui lot de picioare de fontă pentru confecționarea băncilor.

Cimitirul din subordinea Servicii Publice Iași SA va fi reabilitat de Primăria Iași, după ce a fost lansată procedura pentru proiectare

Nu în ultimul rând, Primăria Iași a declanșat o licitație privind achiziția unor servicii de proiectare și asistență tehnică pentru reabilitarea cimitirului „Sfânta Treime”, zona Păcurari. Prevederea bugetară este de 71.428 lei, fără TVA. La procedură s-au prezentat Trust AVB SRL, Arthenis SRL și Asocierea Total Business Land SRL – Esa Activ Leaders SRL. În funcție de soluția oferită de proiectant, se va cunoaște și valoarea investiției. Aleile pietonale au o suprafață de 5.850 metri liniari și sunt în stare avansată de degradare. Pe timp ploios, aleile sunt impracticabile, iar accesul la morminte devenea imposibil. Contractul se va desfășura pe o durată de 4 luni de la semnare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *