Prima pagină » Economic Local » Servicii Publice Iași SA cumpără picioare din fontă dintr-un buget de 120.000 euro pentru băncile din parcuri
Servicii Publice Iași SA cumpără picioare din fontă dintr-un buget de 120.000 euro pentru băncile din parcuri

Servicii Publice Iași SA cumpără picioare din fontă dintr-un buget de 120.000 euro pentru băncile din parcuri

18 iun. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Servicii Publice Iași SA cumpără picioare din fontă pentru băncile din parcuri, achiziția făcând parte dintr-un acord-cadru. Societățile sunt obligate să depună și o mostră la sediul societății, în caz contrar, ofertele vor fi respinse. Estimarea bugetară este de 120.000 euro

Servicii Publice Iași SA, societate subordonată Primăriei Iași, a alocat un buget de 120.000 euro pentru cumpărarea unui lot de picioare din fontă pentru băncile din parcuri. Bugetul reprezintă valoarea estimată a licitației programată pe data de 26.05.2020. În urma procedurii se va semna un acord-cadru, ceea ce înseamnă că banii vor fi cheltuiți în funcție de necesități. Cantitatea minimă este de 500 picioare de fontă, iar cea maximă de 3.000 bucăți. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare.

„Pentru picioarele de bănci se precizează următoarele: să fie executate din fontă cenușie FC250, talpa de susținere a piciorului de bancă trebuie să aibă găuri filetate pentru fixare cu șuruburi M10, suportul pe care se fixează ștacheții va avea găuri de o parte și de cealaltă a piciorului, cu găuri de 9 mm diametru. Înălțimea piciorului să fie de 735 cm, distanța talpă față-spate 530 cm. Într-un spațiu ușor vizibil, picioarele de bancă vor avea imprimată sigla PMI”, sunt condițiile ce trebuie respectate de ofertanți.

Un picior de fontă va avea un preț maxim de 40 euro.

Firmele trebuie să depună o mostră la sediul Servicii Publice Iași SA cu picioarele din fontă, în caz contrar vor fi descalificate

Firmele participante trebuie să prezinte o mostră cu picioarele din fontă ce vor fi folosite la confecționarea băncilor.

„Pentru a putea verifica îndeplinirea cerințelor tehnice specificate, în cadrul verificării propunerii tehnice, până la data de încărcare a ofertelor candidații vor depune și o mostră pentru produsul ofertat, spre a putea fi vizualizat și comparat atât cu cerințele din caietul de sarcini, cât și cu celelalte oferte. Mostra va fi livrată în baza de producție a autorității contractante din Iași, str. Valea Adâncă, nr. 41. Neprezentarea mostrelor, până la data deschiderii ofertelor, sau mostrele respinse de comisia de evaluare, în urma vizionării, atrag după sine și respingerea ofertei”, se arată în caietul de sarcini.

Ofertele trebuie să se încadreze în bugetul estimat.

Servicii Publice Iași SA a renunțat la seviciile de pază din cimitire și a cumpărat sisteme video de supraveghere

Recent, SPI a renunțat la contractele încheiate cu firmele de pază, care asigură securitatea obiectivelor aflate în administrare, în special a cimitirelor: Eternitatea, Sfinții Apostoli Petru și Pavel, Sfântul Vasile, Sfânta Treime și Buna Vestire. În urma unei licitații, echipamentele urmează să fie furnizate de societatea Ifsec SRL, din Iași, controlată de Cătălin Cărare. Oferta financiară a fost de 145.006 lei, fără TVA. Necesarul este de cinci sisteme de supraveghere. Un singur sistem este format din 6 alimentatoare, la care se mai adaugă un sistem de control acces format din cititor de tastatură. În 2018, cifra de afacere a societății Ifsec SRL a fost de 1,2 milioane lei, profit de 263.942 lei, cu un număr de 10 angajați.

Primăria Iași vrea să reabiliteze cimitirul Sfânta Treime, aflat în administrarea Servicii Publice Iași SA

Recent, Primăria Iași a declanșat altă licitație privind achiziția unor servicii de proiectare și asistență tehnică pentru reabilitarea cimitirului Sfânta Treime, zona Păcurari. Prevederea bugetară este de 71.428 lei, fără TVA. La procedură s-au prezentat Trust AVB SRL, Arthenis SRL și Asocierea Total Business Land SRL – Esa Activ Leaders SRL. În funcție de soluția oferită de proiectant, se va cunoaște și valoarea investiției. Aleile pietonale au o suprafață de 5.850 metri liniari și sunt în stare avansată de degradare. Pe timp ploios, aleile sunt impracticabile, iar accesul la morminte devenea imposibil. Contractul se va desfășura pe o durată de 4 luni. Ofertele au intrat în etapa de evaluare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *