Prima pagină » Magazin » Servicii de curatenie complete si profesionale
Servicii de curatenie complete si profesionale

Servicii de curatenie complete si profesionale

02 feb. 2022, 12:18,
în Magazin

Curatarea profesionala nu este doar curatarea suprafetelor, asa cum cred multi oameni. Aceasta este o intretinere completa pentru mobilier, echipamente de birou, covoare. Daca iti doresti ca sala ta de sedinte sa faca o impresie pozitiva asupra clientului, iar sufrageria ta asupra matusii in vizita, atunci va fi greu sa faci fata, fara servicii de curatenie profesionala. In plus, aceasta este o chestiune de un anumit prestigiu.

Acum, in cercurile de afaceri nu se mai obisnuieste sa se foloseasca servicii de curatenie a menajerelor, petrecand ore indelungate acasa pentru a curata podelele, covoarele si mobilierul. Din ce in ce mai multi oameni apeleaza la firma de servicii de curatenie care ofera personal calificat, echipamente speciale si detergenti profesionali pentru curatare.

De ce sa apelezi la firma de servicii de curatenie?

Daca ai o casa sau un apartament, este posibil sa ai nevoie de servicii de curatenie unica dupa reparatii, pentru curatenia generala inainte de sarbatori, cat si de cele periodice, de la 2-3 ori pe an pana la mai multe ori pe saptamana.

Lucrarile de curatenie rezidentiala includ de obicei: indepartarea prafului; spalarea pardoselilor, ferestrelor, balcoanelor; curatare bai si toalete; curatarea covoarelor, mobilierului, pardoselilor; curatarea oglinzilor, ochelarilor, lampilor; eliminarea gunoiului dupa curatenie; alte servicii contractuale, cum ar fi ingrijirea plantelor.

Cu ritmul modern al vietii, poate fi dificil sa mentii curatenia chiar si intr-un apartament mic. Este nevoie de mult mai mult timp pentru a curata zona unei cabane de vacanta. Poti angaja o menajera, dar ea nu va putea sa efectueze rapid si profesional treaba si, cel mai important, toate lucrarile necesare, precum curatarea jaluzelelor. Atunci cand comanzi servicii de curatenie, vine la tine o intreaga echipa de specialisti calificati, fiecare dintre acestia fiind angajat pe propriul sau „front” de lucru.

Pentru birouri si spatii industriale

Intretinerea si curatenia generala in spatii comerciale, birouri, sedii industriale se incredinteaza fie angajatilor speciali, fie se incheie un contract cu firma de servicii de curatenie. Responsabilitatile includ: indepartarea prafului, lustruirea suprafetelor; stergerea si curatarea usilor, peretilor despartitori; intretinerea echipamentelor de birou; curatarea oglinzilor si a suprafetelor de sticla; ingrijirea mobilierului si a lampilor; curatarea instalatiilor sanitare; eliminarea gunoiului la terminare.

Angajand mai multi angajati cu norma intreaga pentru curatenie, sau chiar unul, iti asumi obligatia de a-i plati salariul, plata concediului de odihna si concediul medical la timp. In plus, pentru fiecare lucrator inregistrat la firma se fac contributii la fondul de pensii si la serviciile fiscale. Prin incheierea unui contract cu firma de servicii de curatenie, poti reduce costurile de intretinere a angajatilor.

In plus, nu trebuie sa achizitionezi echipamente speciale, sa coordonezi munca angajatilor, sa rezolvi singur situatii dificile, deoarece antreprenorul se va ocupa de toate acestea. Nu va trebui sa petreci timp pentru pregatirea personalului sau pentru a stapani noi domenii, deoarece echipa de profesionisti vine deja la tine, raspunzand rapid la toate recomandarile si fiind gata sa efectueze prompt munca pentru care a fost angajata.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *