Prima pagină » Radio » Actualitate » Serialul „Groapa” nu va mai fi difuzat la Pro TV. Unde va putea fi urmărit în continuare

Serialul „Groapa” nu va mai fi difuzat la Pro TV. Unde va putea fi urmărit în continuare

04 oct. 2023, 10:09,
BZI.ro, în Radio

Serialul „Groapa” nu va mai fi difuzat la Pro TV începând cu această săptămână, cu toate că nu a trecut nici o lună de la lansare. Astfel, producția va putea fi urmărită de acum încolo exclusiv online, doar pe VOYO. Trebuie spus totuși că fanii care vor dori în continuare vizionarea serialului „Groapa” trebuie să-și facă abonament pentru a avea acces la platforma respectivă.

La nici o lună de la lansarea pe post, serialul „Groapa” dispare din grila Pro TV. Iată cum puteți urmări în continuare restul episoadelor din serialul românesc cu Daniel Nuță și Teona Stavarachi.

Serialul „Groapa” nu va mai fi difuzat la Pro TV

Serialul românesc „Groapa” a avut premiera la Pro TV pe 16 septembrie. Acum, după doar trei episoade difuzate la TV, postul a anunțat că povestea familiei Vlahu nu se va mai vedea pe micile ecrane. În schimb, va putea fi urmărită, începând de săptămâna aceasta, în exclusivitate, pe platforma VOYO, pe bază de abonament.

Cu alte cuvinte, programul Pro TV pentru seara de sâmbătă, 7 octombrie, va suferi modificări. Fanii nu vor mai regăsi la TV un nou episod din „Groapa”, așa cum erau obișnuiți. După ce s-au bucurat de primele trei capitole ale poveștii, toți cei curioși vor avea parte de noi episoade în fiecare sâmbătă, dar pe VOYO, anunță Pro TV.

Din moment ce respectivul serial nu va mai fi difuzat pe post, grila de programe va suferi modificări. Astfel, Pro TV a înlocuit serialul românesc cu Daniel Nuță în rolul principal cu un film din seria Bond, mai precis cu „Casino Royale”.

Serialul „Groapa” ține fanii cu sufletul la gură

Noua producție Pro TV este o poveste care te ține constant cu sufletul la gură. Este vorba de o familie care a știut mereu cât de importantă este puterea și abilitatea de a conduce afacerile unui întreg oraș, iar care acum se confruntă cu mari pierderi. O dragoste apărută de nicăieri și consumată pe repede înainte. Toate elementele necesare unui serial încărcat de acțiune și de personaje care te fac să te întrebi care va fi următoarea lor mișcare. Aceasta este povestea serialului Groapa!

După ce a intrat direct în top trei cele mai urmărite programe din platforma VOYO, serialul Groapa a devenit una dintre cele mai importante alegeri ale noilor utilizatori, demonstrând cât de de rapid a reușit serialul să-i cucerească pe abonați.

Distribuția este plină de nume cunoscute, de la Marius Manole la Emilian Oprea și Monica Bîrlădeanu, dar și de debutanți. Printre cei care își încearcă norocul pentru prima dată cu un rol important este frumoasa Teona Stavarachi. Ea are rolul principal feminin, Alma, fiind iubita personajului central (Sacha), jucat de Daniel Nuță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *