Prima pagină » Titlurile zilei » Sergiu, tăticul călăreț de la Iași, a fost băgat după gratii, după ce s-a gândit să devină șmecher! Scandal cu bâte și topoare, ca între interlopi! (EXCLUSIV-FOTO-VIDEO)

Sergiu, tăticul călăreț de la Iași, a fost băgat după gratii, după ce s-a gândit să devină șmecher! Scandal cu bâte și topoare, ca între interlopi! (EXCLUSIV-FOTO-VIDEO)

04 mart. 2022, 02:00,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Sergiu, tăticul călăreț de la Iași, a ajuns după gratii după ce a făcut scandal și a lovit un bărbat. Polițiștii l-au ridicat miercuri, iar ieri l-au prezentat în fața judecătorilor, care au decis plasarea sa sub control judiciar

Sergiu, tăticul călăreț de la Iași, s-a apucat, se pare, de infracțiuni. Acum câteva zile, Sergiu Ciobotariu se afla în zona Cicoarei împreună cu frații săi. Unul dintre frați avusese în urmă cu ceva timp un conflict cu un bărbat, de care și-a adus, dintr-o dată, aminte. Nu a stat prea mult pe gânduri, i-a cerut ajutor fratelui Sergiu și s-au dus să-i dea o lecție bărbatului cu care se certase. În ajutorul lor a mai venit un bărbat. Cei 3 s-ar fi înarmat cu bâte și topoare și au intrat în curtea bărbatului ”vizat”. Victima a fost bătută de cei trei și poate că, dacă nu ar fi sărit vecinii în apărarea sa, acum s-ar fi putut vorbi despre o tragedie.

Sergiu, tăticul călăreț de la Iași, a fost reținut

Pe fir au intrat oamenii legi, iar Sergiu Ciobotariu și fratele său au fost reținuți.

”Polițiștii Secției nr. 6 Poliție Iași efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 26 februarie a.c., trei bărbați ar fi tulburat ordinea și liniștea publică în timp ce s-ar fi aflat în curtea unui imobil, iar apoi pe o stradă din Municipiul Iași, și ar fi agresat un bărbat. În baza probatoriului administrat în cauză, doi dintre bărbații bănuiți de comiterea faptelor, au fost reținuți de polițiști la data de 02 martie a.c., iar cel de-al treilea este căutat. Cercetările continuă”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Într-o ediție precedentă reporterii BZI au relatat faptul că Sergiu s-a apucat de ”afaceri” la talcioc.

”Călărețul” nu este pentru prima dată anchetat penal

Din câte se pare, lecția pe care au vrut cei 3 indivizi să o dea victimei s-ar fi putut transforma într-o tragedie. Râmâne de văzut ce se va întâmpla cu Sergiu Ciobotariu. Victima are nevoie de aproape 20 de zile de îngrijiri medicale pentru a se recupera. Sergiu Ion Ciobotariu, tăticul călăreț de la Iași, nu este pentru prima dată anchetat penal. În viața tânărului s-au schimbat multe, însă nu toate în bine. A ajuns să fie anchetat penal după ce a comis o infracțiune de neînțeles. Pe 13 mai 2020, Sergiu Ion Ciobotariu avea să fie oprit în trafic de polițiști. El se afla la volanul unui autoturism marca VW Golf, deși nu avea permis de conducere.

”Polițiștii ieșeni au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Vecinii tânărului spuneau la vremea respectivă că Sergiu și-a luat mașină.

”Am auzit în sat că l-a prins Poliția la volan. Avea la un moment dat un Golf în curte, iar, mai apoi, am văzut un Range Rover. Nu mai este chiar același Sergiu”, spunea atunci un vecin de-al tânărului.

A dat cu piciorul ajutorului primit

Vă reamintim că, în urmă cu aproape doi ani, Sergiu semna actele pentru o casă, asta după ce sute de oameni au donat pentru el bani, după ce reporterii BZI i-au prezentat povestea. Sergiu a mers călare pe cal la maternitate, după ce a aflat că soția lui născuse. Imaginile cu el prin centrul Iașului au ajuns virale, iar viața lui s-a schimbat. Câteva luni, Sergiu a stat într-o casă nouă, în care avea absolut toate condițiile. Nici nu a crezut vreodată că ar putea avea toate acestea, având în vedere că împreună cu soția și copiii săi stăteau într-o baracă de 3 pe 3 metri, fără niciun fel de condiții. Iată că, după un an, casa pe care Sergiu a cumpărat-o din donații a fost ocupată de alte persoane. Reporterii BZI și Cătălin Moroșanu, în momentul în care Sergiu și soția lui au semnat actele de vânzare-cumpărare, au strecurat în contract o clauză care spunea că imobilul nu poate fi înstrăinat timp de 5 ani.

Totuși, se pare că între Sergiu și cel care stă acum în casă a fost făcut un contract de închiriere până când casa va putea fi cumpărată. Sergiu, tăticul călăreț de la Iași, se descurcă acum cum poate, de pe o zi pe alta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`