Prima pagină » Cancan » Serghei Mizil spunea despre Oana Roman: „Mă mânca. Punea muștar pe mine”. Continuarea e de necrezut!

Serghei Mizil spunea despre Oana Roman: „Mă mânca. Punea muștar pe mine”. Continuarea e de necrezut!

03 dec. 2021, 11:00,
în Cancan

În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Serghei Mizil a jingit-o pe Oana Roman. După ce un fan a chestionat-o în aceasta privință, partenera lui Marius Elisei a postat pe rețelele de socializare un mesaj cu privire la acest subiect.

Oana a spus că nu știe nimic despre acest lucru și că nu o interesează.

Oana Roman a reacționat după ce Serghei Mizil a jingit-o la TV

Partenera lui Marius Elisei a precizat faptul că nu o interesează astfel de comentarii făcute în spațiul public. Cu toate acestea, Oana a mai adăugat faptul că nu știe ce declarații a făcut Serghei Mizil. Vedeta a trecut printr-o transformare vizibilă după ce a reușit să scape de mai multe kilograme.

De curând, Serghei Mizil a fost invitat în cadrul emisiunii „La Măruță’, de pe Pro TV. Printre altele, el a avut un comentariu la adresa Oanei Roman, în timpul jocului denumit „Sosurile iuți’.

Serghei Mizil a fost pus să aleagă cu cine ar rămâne pe o insulă pustie, în cazul în care ar veni sfârșitul lumii. Invitatul lui Cătălin Măruță a trebuit să aleagă dintre trei nume cunoscute din showbiz-ul autohton, mai exact: Adriana Bahmuțeanu, Oana Roman și Oana Lis.

Serghei Mizil a ales-o pe Adriana Bahmuțeanu la întrebarea din cadrul jocului „Sosurile iuți’. El a avut o replică și la adresa Oanei Roman, la care Cătălin Măruță a reacționat imediat.

„Cu Adriana Bahmuțeanu, fără niciun pic de ezitare, că Oana Roman mă mânca. Punea muștar pe mine și mă alerga toată insula’, a spus Serghei Mizil în emisiunea „La Măruță’.

Prezentatorul emisiunii, Cătălin Măruță, a avut o reacție imediată la auzul spuselor lui Serghei Mizil: „Hai, măi, Serghei, cum să zici așa ceva?!’.

Oana a fost anunțată de un fan despre comentariul făcut în emisiunea lui Măruță

„Foarte urât ce a zis Serghei în emisiune la Măruță. Chiar nu își avea locul acel comentariu deplasat’, i-a scris un fan Oanei Roman.

Oana Roman a reacționat în acest sens și a spus că habar nu are despre ce a spus Serghei Mizil despre ea. În plus, a precizat că nu o interesează ce spun alții despre ea.

„Habar n-am despre ce vorbești și nici nu mă interesează. Pe mine de alții nu mă interesează. Dacă pe alții îi interesează despre mine înseamnă că nu sunt deloc nesemnificativă’, a răspuns vedeta pe InstaStory.

Catinca Roman, dezvăluiri despre mama sa Mioara

În ultimii ani, Mioara Roman a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale. Vârsta înaintată, dar și alte probleme de sănătate au adus-o pe mâinile medicilor. Cele două fiice ale sale au fost în toată această perioadă alături de ea şi i-au oferit tot sprijinul de care a avut nevoie.

În cadrul unui interviu, Catinca Roman a oferit noi detalii despre mama sa. Creatoarea de modă a explicat că este mulțumită de evoluția stării acesteia și de felul în care este îngrijită la centrul unde se află de câteva luni. În acelaşi timp, Catinca a povestit faptul că problemele de sănătate au fost cauzate de un tratament greşit care i-a fost administrat de medici. Din fericire, situaţia a fost redresată la timp, iar Mioara Roman este în prezent mult mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *