Prima pagină » Cancan » Serghei Mizil nu ține cont de vârstă și are o viață de lux. Ce avere impresionantă are controversatul om de afaceri 

Serghei Mizil nu ține cont de vârstă și are o viață de lux. Ce avere impresionantă are controversatul om de afaceri 

03 ian. 2022, 11:22,
în Cancan

Celebrul afacerist din showbiz-ul autohton, Serghei Mizil, nu ține cont de vârstă și are o viață de lux. Acesta atrage atenția ori de câte ori apare în public cu vestimentația sa, dar și cu atitudinea de rebel. Fiul liderului comunist Paul Niculescu Mizil se afișează în ipostaze surprinzătoare în lumea mondenă și nu ține cont de criticile celor din jur.

Serghei Mizil este mereu în pas cu moda și nu ezită să își etaleze mașinile scumpe pe care le deține. Mai mult, acesta investește sume impresionante în ținute și accesorii de lux. Iată ce avere impresionantă are controversatul om de afaceri.

Serghei Mizil, viață de lux la o vârstă surprinzătoare

Unul dintre cele mai controversate personaje din showbiz-ul autohton, Serghei Mizil, nu ține cont de vârstă și se răsfață ori de câte ori dorește. Afaceristul merge în vacanțe de lux, conduce mașini scumpe și se îmbracă ținând cont de tendințele în modă. 

La vârsta de 67 de ani, omul de afaceri se bucură de celebritate în pofida scandalurilor în care a fost implicat. Supranumit „copilul de bani gata al regimului Ceaușescu”, Serghei Mizil a fost invitat în nenumărate emisiuni pentru a dezvălui publicului povestea sa de viață.

Acesta a recunoscut de nenumărate ori că a moștenit o avere impresionantă de la părinții săi și că a avut ocupații care i-au creat probleme în perioada comunistă. Afaceristul a precizat că s-a confruntat cu momente extrem de grele după ce a ajuns în atenția oamenilor legii. 

Dincolo de biografia tumultoasă, Serghei Mizil a avut mai multe conflicte cu vedete din showbiz-ul românesc. Un scandal de amploare a fost declanșat de cearta cu Oana Roman, după ce omul de afaceri a jignit-o pe aceasta în cadrul unei emisiuni.

Serghei Mizil a fost protagonistul mai multor scandaluri în presă, însă acesta nu a ținut cont de replicile dure pe care le-a primit.

Mai mult, controversatul afacerist a intrat în conflict și cu Oana Niculescu Mizil după ce aceasta a oferit detalii surprinzătoare despre regretata Sonia Donca, sora lui Serghei Mizil. 

Ce avere are celebrul Serghei Mizil

Nu de puține ori Serghei Mizil a recunoscut că a fost privilegiat în perioada comunistă și a avut parte de o viață plină de aventuri. Acesta era „vedeta” petrecerilor organizate de Nicu Ceaușescu, fiind răsfățatul tuturor. 

În cadrul unui interviu, controversatul om de afaceri a vorbit despre petrecerile la care participa în tinerețe și care au fost peripețiile sale de adolescent rebel.

„Îl mai măscăream și pe Ceaușescu. Eu îl măscăream, spuneam bancuri. Era un râs total. Spuneam bancuri, dar și ei știau. La Predeal acolo, am făcut casa varză. Ăia veneau după noi acolo şi zugrăveau.

Am aruncat cu apă pe pereţi. Spărgeam, rupeam, m-am urcat în brad să îl dau jos. Rupeam aplicele, toate alea. Devastam casa. Aruncam cu sticle în noi, cu băutură. Era o brigadă de oameni după noi care reparau la loc, că jucam ping-pong.”, a mărturisit omul de afaceri.

În ceea ce privește averea lui Serghei Mizil, acesta este deținătorul unor proprietăți în zone exclusiviste, are mai multe mașini de lux și sume impresionante în conturi. Afaceristul nu ezită să se afișeze în spațiul public în ținute scumpe și merge în vacanțe exotice ori de câte ori are ocazia.

Serghei Mizil a declarat că a reușit cu greu să obțină proprietățile moștenite de la familia sa, dezvăluind totodată cum a obținut sume mari de bani imediat după Revoluție.

„99% din oameni cred că eu am avut bani de dinainte, că mi-au lăsat bani ai mei. Adevărul e la mijloc. Bunicul meu a fost moșier și a donat totul. Singurul lucru pe care l-am moștenit de la familie a fost un teren în jurul lui Decebal. Și un bloc. Dar nici nu au ajuns la mine. Mă rog, se împărțea totul la familie. Dar n-au ajuns nicicând banii ăștia la mine. (…)

Eu la Revoluție am avut mulți bani. Se vindeau apartamente cu 5.000 – 6000 de dolari, iar eu puteam să iau blocuri întregi. Dar n-am luat. Am făcut banii cu blugi, casete video, săpun.

După Revoluție m-am axat pe restaurante. Iar acum, pe finalul carierei, m-am axat pe construcții.”, a declarat controversatul afacerist.

La vârsta de 67 de ani, Serghei Mizil se bucură de viața de lux și se afișează în ipostaze surprinzătoare la evenimentele mondene. Controversatul om de afaceri are o poveste de viață impresionantă, iar peripețiile din tinerețe l-au propulsat în atenția publicului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
10 august 2024
10 august 2024