Prima pagină » Cancan » Serghei Mizil, aproape de moarte din cauza alcoolului. Nu a mai băut timp de 15 ani

Serghei Mizil, aproape de moarte din cauza alcoolului. Nu a mai băut timp de 15 ani

03 feb. 2022, 15:12,
BZI.ro, în Cancan

Puțină lume știe că Serghei Mizil a fost foarte aproape de moarte din cauza alcoolului, însă a reușit să respecte cu strictețe sfatul medicului. Simpaticul personaj susține că nu a mai băut de 15 ani, însă regretă că a pierdut mulți prieteni din cauza acestui viciu. În plus, Serghei Mizil susține că familia îi dă putere să lupte pentru a trăi.

Serghezi Mizil nu este doar un personaj monden controversat datorită apartenenței la nomenclatura vechiului regim. Fiul liderului comunist Paul Niculescu Mizil are în spate, la vârsta de 68 de ani, o poveste de viață impresionantă. Înainte de 1989, Serghei Mizil era un apropiat al lui Nicu Ceaușescu și reușea să trăiască pe picior mare din bișniță. El aducea din străinătate lucruri la care mulți români doar visau. Vindea aparate video, casete video / audio, geci de blugi și piele și obținea un venit de 40.000 de lei pe lună. Astfel, după Revoluție el s-a axat pe restaurante și mai nou pe imobiliare, făcând avere.

Serghei Mizil a fost aproape de moarte

Recent, Serghei Mizil a povestit despre cea mai tulburătoare experiență din viața lui. El a câștigat simpatia celor din jur prin umorul caracteristic și personalitatea lui extraordinară. Însă povestea lui de viață este atât de complexă, încât s-ar putea transforma în scenariu de film. În urmă cu mai bine de 15 ani, Serghei Mizil ajunsese să aibă mari probleme de sănătate din cauza consumului de alcool și a stilului de viață pe care îl ducea.

Serghei Mizil a reușit să depășească această problemă cu alcoolul și astfel nu s-a ajuns la ceva mai grav. Cu toate acestea, el susține că nu toți prietenii lui au ambiție și putere, iar din această cauză au pierdut lupta cu viața. Serghei își amintește că erau artiști adevărați, iubiți de public, dar care nu au fost conștienți de urmările viciilor lor. El recunoaște că a avut noroc, ascultând de sfaturile doctorului.

„Un doctor foarte deștept mi-a spus că am început de ciroză. Atunci am început să râd. Mi-a explicat că ficatul se regenerează și, dacă fac ce spune el, voi avea o viață normală. M-am gândit să nu mor ca prostul cu alcoolul în mână și m-am dus și am scris pe calorifer data la care m-am lăsat. Mi-am revenit, restul care nu au ținut cont, s-au dus acolo sus”, a povestit Serghei Mizil.

Serghei Mizil are o familie frumoasă

Serghei își iubește mult familia și face tot ce îi stă în putință să o vadă sănătoasă și fericită. Dacă bărbatul este o fire foarte deschisă și volubilă când vine vorba de persoana sa, Seghei este destul de rezervat în privința familiei sale. Soția sa, Cora, este cea care l-a cucerit pe Serghei Mizil în urmă cu mulți ani. Aceasta este o femeie discretă și frecventează cluburile alături de soțul ei.

Excentricul afacerist și Cora au împreună două fiice superbe, dar și un nepoțel de care sunt foarte mândri. Smaranda Mizil, fiica cea mare, pare să-i fi moștenit caracterul, însă e o persoană care nu apare în lumina reflectoarelor. Fiica cea mică, Ana Mizil, are un stil mai „rebel” şi îşi trăieşte viaţa după bunul plac. În altă ordine de idei, Serghei Mizil a reușit să scape de moarte și datorită familiei sale.

Judecata soților Ceaușescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *