Prima pagină » Local » Sergentul Alin Vorniceanu, polițist militar în cadrul Companiei 161 Poliție Militară a Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt” din Iași, desemnat „Subofițerul anului 2024”

Sergentul Alin Vorniceanu, polițist militar în cadrul Companiei 161 Poliție Militară a Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt” din Iași, desemnat „Subofițerul anului 2024”

02 aug. 2024, 20:44, 2 ,
B, , h, , în Local

Sergent Alin Vorniceanu, polițist militar în cadrul Companiei 161 Poliție Militară a Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt” din Iași, a fost desemnat „Subofițerul Anului 2024”.

„Profil de campion, Alin Vorniceanu!
Camaradul nostru, sergent Alin Vorniceanu, polițist militar în cadrul Companiei 161 Poliție Militară a Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt” din Iași, a fost desemnat „Subofițerul Anului 2024” în etapa concursului pe marea unitate. În prezent, el se pregătește pentru etapa competiției pe divizie, având speranța de a obține victoria.
Sergentul Vorniceanu Alin a îmbrăcat haina militară în anul 2019, finalizând studiile postliceale în cadrul Școlii de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre „Basarab I” din Pitești.

Pe lângă cariera sa militară de succes, este și un campion, fiind un pasionat al sportului și al competițiilor sportive.
A absolvit Liceul cu Program Sportiv din Botoșani și Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Acesta se poate mândri cu activitatea sa de instructor în domeniul Fitness și Estetică Corporală, preparator fizic în specialitatea tenis de câmp, precum și antrenor sportiv. Din palmaresul său putem enumera participarea la maratoane și ultramaratoane pe distanțe cuprinse între 50 și 300 km, activități caritabile, inclusiv competiții militare.
De asemenea, camaradul nostru se poate mândri cu participarea în anul 2012 la traversarea fluviului Dunărea cu caiacul, de la izvorul din localitatea Ulm, Germania, până la brațul Sulina, România, parcurgând 2600 km în 30 de zile, iar în anul 2022 și-a depășit propriul record parcurgând același traseu în doar 26 de zile.

„Familia reprezintă pentru mine motivația de care am nevoie pentru a îmbina cu succes viața sportivă și cariera militară. Din punct de vedere personal, un militar complet trebuie să fie prezent și implicat în activitățile companiei din care face parte. Particip cu mândrie la astfel de concursuri pentru a-mi atinge potențialului maxim”, ne-a spus militarul Alin Vorniceanu.
Suntem mândri de realizările tale, camarade, și îți dorim mult succes în continuare!”, transmite Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt”.

Comentarii
  • Sa fim corecti

    Si totusi…operatiuni externe, salvari ostatici…, ceva teroristi…Hai ma, ajungem la balet???

  • Băiatul e bine

    Lasă ca au mai ieșit unii “subofițerii anului” și ei sunt niște măscărici, exemplu Popoescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *