Prima pagină » Sport » Serena Williams, înainte de turneul Masters de la Cincinnati și US Open: „Am probleme pulmonare!”
Serena Williams, înainte de turneul Masters de la Cincinnati și US Open:

Serena Williams, înainte de turneul Masters de la Cincinnati și US Open: „Am probleme pulmonare!”

24 aug. 2020, 02:00,
în Sport

Serena Williams (numărul 9 WTA) și-a anunțat prezența atât la Masters-ul 1000 de la Cincinnati, cât și la US Open. Sportiva din SUA a surprins la o conferință de presă, vorbind despre starea sa de sănătate.
Cele două importante competiții care vor avea loc pe teritoriul Statelor Unite în perioada imediat următoare, Masters-ul 1000 de la Cincinnati și US Open, se vor desfășura ținând cont de reguli și protocoale stricte. Jucătorii vor părăsi hotelul în care sunt cazați doar pentru a se antrena sau a juca partide oficiale.
Serena Williams va participa la ambele întreceri si a declarat că este mulțumită de munca de depusă de organizatori, dar își ia măsuri suplimenare de precauție:

„Cred că este un lucru bun, ne protejăm în bule. Suntem mulți, 128 de jucători și 128 de jucătoare. Organizatorii fac o treabă bună.
Personal, aplic protocolul și-mi iau măsuri suplimentare pentru sănătatea mea. Am o mulțime de precauții, probabil mai mult decât majoritatea oamenilor”, a spus Serena Williams la conferința de presă dinaintea competiției de la Cincinnati.

Serena Williams are „probleme reale de sănătate”

Fostul număr 1 mondial a explicat și de ce a ales să locuiască într-o casă, și nu la hotel, precum ceilalți jucători:

„Nu am vrut să fiu la hotel pentru că am probleme pulmonare și este un risc mare pentru mine. Aici, pot controla mai mult. Nu există personal de întreținere, nimeni. Am probleme reale de sănătate și trebuie doar să mă odihnesc pentru a fi competitivă!”

Sportiva cu 23 de titluri de Grand Slam în palmares a concluzionat:

„E un an ciudat, experimentăm un capitol important în istorie. Sunt circumstanțe nebune. Poate că e cel mai bun test mental să joci și să câștigi fără fani în tribune!”

Serena va da piept în primul său meci de la Cincinnati cu învingătoarea dintre Arantxa Rus și Alison Van Uytvanck. Deținătoarea titlului este Madison Keys, care a învins-o în finala din 2019, în 2 seturi, pe Svetlana Kuznetsova.
Williams a fost eliminată surprinzător în urmă cu o săptămână, în sferturile turneului WTA de la Lexington, de Shelby Rogers, numărul 116 în clasamentul WTA. A fost prima întrecere la care a participat campioana americană după declanșarea pandemiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *