Prima pagină » Cultural » Din lumea filmului » Șerban Pavlu, din Umbre, are o pasiune la care ține foarte mult. Ce face acesta când se întâlnește cu prietenii

Șerban Pavlu, din Umbre, are o pasiune la care ține foarte mult. Ce face acesta când se întâlnește cu prietenii

05 ian. 2022, 09:20,
în Cultural

Șerban Pavlu, celebrul actor din serialul Umbre, are o pasiune la care ține foarte mult. Îndrăgita vedetă a evoluat extrem de mult de când și-a făcut apariția pe micile ecrane. Aceste lucruri au fost extrem de vizibile indiferent de rolurile în care a apărut chiar dacă au fost secundare sau principale.

Recent, actorul a fost surprins într-o ipostaza neașteptată atunci când se afla în compania prietenilor săi.

Șerban Pavlu, din Umbre, îndrăgostit de lectură

Șerban Pavlu pune mai presus de orice pregătirea profesională. Fie că vorbim despre repetiții sau lectură de specialitate. Actorul a fost surprins zilele trecute alături de un amic, în timp ce purta o discuție. După gesturile celor doi, revederea a fost plăcută, iar, preț de câteva minute, s-au bucurat unul de compania celuilalt. În tot acest timp, Șerban Pavlu a ținut strâns la piept un teanc de cărți, semn că își achiziționase câteva volume, cel mai probabil, de specialitate înainte de întâlnire.

Cu ceva timp în urmă, starul din Umbre a povestit cum a ajuns să fie actor și de unde își găsește inspirația „Pentru mine, actoria nu a fost o pasiune de o viață, nu visam să mă fac actor de la cinci ani. Am ajuns așa, mai pe la sfârșitul liceului. Viața e sursa mea, tot ce mă înconjoară. Mă uit și eu și îmi vine să râd”, a declarat Șerban Pavlu la acea vreme.

Șerban Pavlu a devenit celebru după reclamele la TV în care juca rolul “Vărului”

Făcând parte dintr-o generație de actori care nu s-a ferit să joace în telenovele sau în reclame pentru a câștiga bani și uneori, așa și celebritatea, Pavlu recunoaște că e mândru și fericit că nu o duce prost. “Mie meseria mi-a adus foarte mult. Actoria m-a făcut un om mai bun, mai sigur pe el. Pentru a reuși în ceva ține și de asta. Mi-a adus echilibru. (…) Mă felicit pentru alegerea făcută. Meseria mi-a întors foarte mult, într-un domeniu în care se prea poate s-o duci prost”, a declarat el într-un interviu recent.

În anul 2004, Șerban Pavlu a filmat și niște scene mai deocheate alături de Dorina Chiriac, la acea vreme iubita lui Florin Piersic jr.

Cine este Șerban Pavlu

Șerban Pavlu s-a născut la 29 iunie 1975. În 1997 a absolvit UNATC I. L. Caragiale, clasa prof. Alexandru Repan. A apărut în rolul Nicu în Terminus Paradis, dar și în cel al regizorului în Cea mai fericită fată din lume.

Filmografie

Stare de fapt (1995)

Război în bucătărie (2001)

„15” (2005) – taximetristul

Nunta mută (2008) – Coriolan

Câinele japonez (2013)

Față în față

Faimosul Paparazzo (1999)

După-amiaza unui torționar (2001) – Ticuta

Turnul din Pisa (2002) – Valentin

3 Păzește (2003) – Dănuț

Niki Ardelean, colonel în rezervă (2003) – Eugen Tufaru

Moartea domnului Lăzărescu (2005) – Gelu

O secundă de viață (2009)

Schimb valutar (2008)

Alexandra (2007) – tatăl

Cea mai fericită fată din lume (2009) – regizorul

Fotografia (2010)

Ursul – Panduru

Toată lumea din familia noastră (2012)

Umbre (2014)

Queen Marie of Romania (2019) – ca Baliff

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *