Prima pagină » Actualitate » Șerban Nicolae demisionează din PSD: „Este ca și cum România îl scotea pe Hagi din echipă la cererea adversarilor“

Șerban Nicolae demisionează din PSD: „Este ca și cum România îl scotea pe Hagi din echipă la cererea adversarilor“

22 oct. 2020, 14:47,
Cristian ZAVASTIN în Actualitate

Senatorul Șerban Nicolae a anunțat că demisionează din PSD, după ce nu a mai fost trecut de social democrați pe listă la alegerile parlamentare. Șerban Nicolae susține că el ar fi trebuit să fie recompensat pentru ceea ce a făcut în calitatea sa de parlamentare, iar eliminarea sa este ca și cum România l-ar fi scos pe Gheorghe Hagi din echipă, la cererea adversarilor.

„Am trecut și prin intemperii, și prin seisme, și prin evenimente mai contondente, mereu am fost alături de partid. Am fost izgonit de unii care veniseră ca oaspeți și se descălțau la ușă.

Acțiunile mele din actuala legislatură, toată prestația mea publică ca parlamentar ar fi trebuit să fie recompensată, eu tot ce am făcut, am făcut în beneficiul electoratului”, a spus Șerban Nicolae.

Șerban Nicolae: Este ca și cum România îl scotea pe Hagi din echipă la cererea adversarilor

Senatorul social democrat se compară cu Gheorghe Hagi și face o analogie între neincluderea sa pe lista PSD pentru alegerile parlamentare cu scoaterea lui Hagi din echipă, la Mondialul din ’94, la cererea adversarelor.

„Faptul că sunt contestat cu atâta vehemență de adversarii politici asta spune totul. Este ca și cum, la Mondialul din ‘94, România îl scotea pe Hagi din echipă pentru că așa cereau adversarele“, susține Șerban Nicolae.

Liviu Pop face sondaj dacă să plece sau nu din partid

Senatorul PSD Liviu Pop, fost ministru al Educației, a fost scos de pe lista PSD Maramureș pentru alegerile parlamenatre ce vor avea loc pe 6 decembrie. Liviu Pop se adaugă unei liste mai lungi de parlamentari PSD care nu au mai fost incluși pe listele social democraților pentru noile alegeri parlamentare.

Supărat, senatorul Liviu Pop face acum un sondaj pe pagina sa de Facebook pentru a afla dacă ar trebui să demisioneze din partid.

„Desi am fost votat pentru prima pozitie la Senat de CEX PSD Maramures, am fost inlaturat de pe lista. Ce decizie credeti ca ar trebui sa iau: Sa raman in PSD? Sa imi dau demisia din PSD? Sa candidez din partea altui partid? Altceva? Va multumesc pentru eventualul raspuns. Respect!”, a scris pe pagina sa de Facebook Liviu Pop.

Scandal în PSD, după neincluderea lui Marian Oprișan pe listă

Consiliul Politic Naţional al PSD (fostul CEx) a decis, miercuri, 21 octombrie, să invalideze lista candidaților PSD Vrancea la alegerile parlamentare. La Camera Deputaţilor, pe primul loc pe listă a fost desemnat de către Consiliului Politic Judeţean Nicuşor Halici, urmat de Elena Stoica, Laurenţiu Daniel Marin, Vasile Carnariu Vasile, George Claudiu Nica, Doru Geany Bălan şi Aurel Şelaru.

Marcel Ciolacu i-a reproșat lui Marian Oprișan că a pierdut alegerile în județ pentru că a insistat să candideze pentru șefia Consiliului Județean. Ca urmare,  i-a luat funcția de președinte al organizației Vrancea și și-a asumat el funcția de președinte interimar. În plus, liderul PSD i-a transmis lui Oprișan că partidul va câștiga parlamentarele în județ și fără contribuția sa.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, le-a spus liderilor județeni, miercuri, 21 octombrie, în ședința Consiliul Politic Naţional al PSD (fostul CEx), că nu va accepta să se regăsească pe listele partidului, la alegerile parlamentare, vreun candidat trimis în judecată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *