Prima pagină » Cancan » Şerban Huidu, scandal în avion din cauza unui pasager. „Ştiu, am omorât trei oameni, dar a fost un accident”

Şerban Huidu, scandal în avion din cauza unui pasager. „Ştiu, am omorât trei oameni, dar a fost un accident”

25 aug. 2020, 13:52,
în Cancan

Şerban Huidu, scandal în avion din cauza unui pasager. Zilele trecute, Şerban Huidu a fost implicat într-un scandal monstru, la bordul unui avion, când se întorcea din vacanţă, din Grecia. Cârcotaşul s-a enervat când a văzut că ceilalţi călători din avion nu purtau corect masca de protecţie. De aici şi până la scandal nu a mai fost decât un pas.

Şerban Huidu a provocat un scandal monstruos la bordul avionului cu care s-a întors în România din vacanţa petrecută în Grecia. Scenele delicate s-au declanşat în momentul în care prezentatorul a răbufnit la adresa unor călători ce s-au îmbarcat în aeronavă care a avut destinaţia Bucureşti. În timpul discuţiei pe care a iniţiat-o, realizatorul emisiunii “Cronica Cârcotaşilor” a strigat furios: “Am omorât trei oameni, dar a fost un accident”.

Şerban Huidu, scandal în avion din cauza unui pasager

Zilele trecute, cunoscutul om de televiziune Şerban Huidu s-a relaxat alături de familia sa într-o vacanţă în insula Santorini din Grecia. La întoarcere, el a fost protagonistul unui incident neplăcut. Totul a pornit când la bordul avionului cu care a călătorit s-au urcat câteva persoane care nu purtau corect masca de protecţie – aceasta se afla doar la nivelul gurii.

“Vă puneţi masca acum!”, a strigat furios prezentatorul de la Prima TV, au povestit câţiva martori pentru mediasud.ro.

El a fost recunoscut imediat şi, fără să menţioneze nimeni nimic despre tragedia în care a fost implicat, Şerban Huidu a răbufnit: “Ştiu, am omorât trei oameni, dar a fost un accident!”. Declaraţia realizatorului emisiunii “Cronica Cârcotaşilor” l-a înfuriat pe unul dintre călători care i-a spus pe un ton tranşant: “Nu a fost un accident, a fost o realitate!”. Replică acestui martor a făcut ca în avion să se aştearnă o linişte apăsătoare în avion.

În 2011, Şerban Huidu a provocat un accident rutier în localitatea Timisul de Sus, în urma căruia trei persoane şi-au pierdut viaţa. Atunci, vedetă a fost condamnată la 2 ani şi 6 luni închisoare cu suspendare, iar ulterior, după ce familiile victimelor au făcut apel, în 2013, Şerban Huidu a primit 4 ani cu suspendare.

Ce spune Şerban Huidu după ce Andreea Esca a mărturisit că a avut COVID-19

Şerban Huidu a făcut mai multe comentarii publice, după ce Andreea Esca a mărturisit că a avut Covid-19.

„(Andreea Esca, n.r.) Este omul cel mai prezent şi vizibil al PROTV-ului şi nu e puţin lucru. Totuşi a băga pumnul un gura colegilor ziarişti (chit că unii dintre ei sunt foarte prosti-dupa cum am scris mai sus) şi a le interzice să scrie despre Esca e o greşeală cumplită.

Şi da, mi-ar fi plăcut că Primatv să mă apere măcar o zecime din cât a apărat-o proteve-ul pe Esca. Eu am avut parte de un sobor de popi şi un priveghi făcut de fostul coleg Găinuşa. Ce spera să mă îngroape mai repede. Ruşine să îţi fie Misule pentru măgăria aia.

Acum 9 ani eram sfârtecat de colegii din presă. Pro tv ştia şi cum s-a întâmplat, au pus o simulare cică de la mine din maşină. Bucăţi m-au făcut. Şi totuşi nu mi-am permis odată, subliniez o singură dată, să invoc dreptul la viaţa privată.

Când o persoană ajunge publică, dreptul la viaţa privată dispare. V-o poate spune fostul premier Boc filmat în budigăi la vestiarul de la sală sau infamul penelist Paul Pacuraru, care-i dadea-n cap în faţa calculatorului. Asta înainte de GDPR”, a scris Huidu pe blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024