Prima pagină » Cancan » Șerban Huidu, primele declarații după accidentul rutier. Ce se întâmplă cu prezentatorul TV – VIDEO

Șerban Huidu, primele declarații după accidentul rutier. Ce se întâmplă cu prezentatorul TV – VIDEO

22 nov. 2023, 08:36, 1 ,
în Cancan

Recent, Șerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier cu un șofer al unei companii de transport. Potrivit primelor informații despre acest incident, prezentatorul TV și celălalt șofer s-au deplasat la Biroul de Accident Ușoare din Capitală pentru a relata autorităților cum s-a desfășurat întregul eveniment, conform Newstime.

În plus, ambii șoferi au fost supuși testelor pentru consumul de alcool și substanțe interzise. Se pare că Șerban Huidu a intrat în coliziune cu mașina personală în automobilul condus de șoferul companiilor respective, fără a acorda prioritate pe Podul Basarab.

Șerban Huidu, primele declarații dupa accidentul rutier

Șerban Huidu nu a ezitat să-și asume responsabilitatea și a făcut mai multe declarații după ce a părăsit secția de poliție, menționând că este vinovat și a primit 3 puncte de penalizare, precum și o amendă în valoare de 200 de lei.

„Reporter: Ne spuneți și nouă ce s-a întâmplat, vă rugăm?
Șerban Huidu: Da, un accident.

Reporter: A fost vina cui?

Șerban Huidu: A mea. S-a acroșat o mașină de altă mașină, daunele sunt minime, dar am zis să vin, să nu aibă cineva impresia că mă ascund de ceva. Sunt vinovat, am trei puncte penalizare și 200 de lei amendă”

Șerban Huidu, al doilea accident după tragedia din 2011

Accidentul de seara trecută este al doilea după tragedia din anul 2011 de la Timișul de Sus, atunci când mașina în care se afla realizatorul TV a intrat pe contrasens, lovind 3 oameni, care s-au stins, însă, din viață.

Este important de menționat că în acel moment, Șerban Huidu a primit o condamnare de 4 ani de închisoare cu suspendare.

Perioada care a urmat a fost extrem de dificilă atât pentru Șerban Huidu, cât și pentru familia sa. În acest an, în calitatea de invitație în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, prezentatorul TV a făcut mai multe declarații cu privire la acest subiect.

„S-a întâmplat un accident de circulație groaznic. La tribunal eu nu am pledat nevinovat, ci vinovat. Așa am fost, vinovat din culpă. Nu am știut să adaptez mașina, ca să nu se întâmple ce s-a întâmplat. Lucrurile au luat-o razna după. La aceeași oră s-a întâmplat un accident în Periș, cu 5 victime, despre care nu s-a spus nimic. Nu era  Huidu  acolo.

A fost foarte rău, foarte urât, foarte rău pentru familia mea și pentru mine, iar dezumanizarea cu care am fost târât în tot felul de ipoteze a fost un punct negru pentru ei, nu neapărat pentru mine. 9 din 10 oameni de pe stradă vor spune că e nebun Huidu. Dar eu știu cum s-au întâmplat lucrurile. Cel mai important e să faci pace cu tine. Am avut traumatism cranio cerebral. Nu mi-am revenit total nici acum! Ce s-a întâmplat în acel moment?! Păi, creierul e ca o gelatină care se zguduie, asta s-a întâmplat atunci.

Povestea la mine a fost pe partea stângă. Acolo am fost lovit. Când urcam scările, au dispărut acele automatisme. Eu mă gândeam cum să le urc. Te și bâlbâi. Cred că m-am recuperat cât am putut. În creier, sunt două traume care se pot întâmpla: cei care sunt loviți pe partea dreaptă nu mai au memorie. La mine a fost pe stânga. Dacă eram lovit pe dreapta nu mai puteam face niciodată emisiunea!Am din nou permis de conducere din august 2022, adică de vreo șase luni. Mi-am luat carnet abia anul trecut, după 11 ani de când am avut accidentul. Am dat examen. Nu e adevărat ce s-a scris că mi l-am luat mai devreme.

Am și șofer, are cine să mă ducă acasă. Eu, personal, conduc foare rar, doar din când în când! Am stat și m-am gândit că nu am de ce că nu-mi iau permis, totuși ”, a declarat Șerban Huidu la începutul acestui an, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Șerban Huidu a fost implicat seara trecută într-un nou accident rutier și a oferit primele declarații cu privire la acest eveniment.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *