Prima pagină » Cancan ultimă oră » Șerban Huidu, despre accidentul mortal pe care l-a provocat în urmă cu 11 ani. Prezentatorul a făcut dezvăluiri neașteptate

Șerban Huidu, despre accidentul mortal pe care l-a provocat în urmă cu 11 ani. Prezentatorul a făcut dezvăluiri neașteptate

30 ian. 2023, 21:41,
în Cancan ultimă oră

Șerban Huidu a fost invitatul lui Denise Rifai în ediția din această săptămână a emisiunii 40 de întrebări. În urmă cu mulți ani, Șerban Huidu era un prezentator foarte apreciat de publicul român, iar Cronica Cârcotașilor aducea audiențe uriașe postului Prima Tv.

Din păcate, prezentatorul a fost implicat într-un accident în care și-au pierdut viața trei persoane. Șerban Huidu a intrat cu mașina într-un alt autovehicul.

Șerban Huidu: „Cel mai important e să faci pace cu tine”

După acel accident, Șerban Huidu a fost condamnat la închisoare, însă nu a stat nici măcar o zi după gratii. Oamenii s-au revoltat, iar acum prezentatorul a făcut declarații despre acel tragic eveniment.

„Spunea cineva că ce cred oamenii despre tine este imaginea ta în fața lor, care poate fi indusă de foarte mulți factori.

Conștiința ta îți poate spune cine are sau nu dreptate. După accident am aflat cum era la mine în mașină, ce s-a întâmplat. Domnul Ciutacu știa tot, domnul Mândruță aș putea să-i spun că nu era mașina mea, era mașina soției mele.
Andrei Pleșu avea dreptate, nu spunea că sunt nevinovat, spunea că acest linșaj nu a mai fost întâlnit tocmai că aveau ceva să-mi reproșeze din alte povești.

Nimeni nu își dorește un accident! Nu este o faptă pe care să o urmărești!

Să o faci cu bună știință, decât dacă ai oarece probleme! E greu să creadă cineva că ai plecat cu gândul să faci un accident când aveai copii în mașină, soția! S-a întâmplat! A fost foarte rău! A fost foarte urat! Foarte rău pentru familia mea în general, pentru mine, iar dezumanizarea cu care am fost tarat în tot felul de ipoteze a fost un punct negru pentru ei nu neapărat pentru mine! Eu știu ce s-a întâmplat! Eu știu cum s-au petrecut lucrurile!

S-a întâmplat un accident de circulație! Pur și simplu un accident de circulație groaznic! Cel mai important este cum scrie prima dintre condamnări, suntem într-o situație paradoxală în care un grad mic de culpă a avut consecințe dezastruoase! Dar e un grad mic de culpă! La tribunal eu nu am pledat nevinovat! Eu am pledat vinovat de culpă!

Pentru că n-am știut să adaptez mașina astfel încât să nu se întâmple ce s-a întâmplat! Dar repet lucrurile au luat-o razna după! Domnului Ciutacu aș vrea să îi spun că în exact același moment, la aceeași ora s-a întâmplat un accident în Periș, cu cinci victime, de care nimeni nu a spus nimic, pentru că era Huidu!(…) Am prieteni exact câți trebuie! În general se spune că prietenii cei mai buni intră pe degetele de la o mâna!”, a explicat Șerban Huidu, la 40 de întrebări cu Denise Rifai.

S-a iertat Șerban Huidu după accident?

Accidentul a venit cu foarte multe racții din partea oamenilor, iar Șerban Huidu a fost blamat de toată lumea. Cu toate acestea, pezentatorul spune că a reușit să facă pace cu el și să se ierte pentru cele întâmplate.

„Cred că cel mai bun exercițiu pe care îl poți face, un sfat pentru cei care trec printr-o astfel de situație, să pui într-o balanță ce puteai face și ce nu puteai face. Mie mi-a ieșit bine balanța asta. Având în vedere ce mi-a ieșit la final din balanță, am avut puterea să merg mai departe, am trecut mai departe de ce a zis Ciutacu, pentru că știu eu ce s-a întâmplat. Imaginea ta depinde multe alte lucruri”, a mai adăugat Șerban Huidu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *