Prima pagină » Cancan » Șerban Huidu, despre accidentele care i-au marcat viața. „Mie balanța asta mi-a dat bine”

Șerban Huidu, despre accidentele care i-au marcat viața. „Mie balanța asta mi-a dat bine”

05 feb. 2024, 08:51, 4 ,
în Cancan

Șerban Huidu a vorbit de curând despre accidentele care i-au marcat viața. Prezentatorul emisiunii „Cronica Cârcotașilor” a discutat despre veniturile sale financiare din radio și televiziune, dar și despre cele două evenimente tragice din viața sa, respectiv accidentul de schi și accidentul rutier în care au pierit trei persoane.

În cadrul podcastului „Fain & Simplu”, moderat de Mihai Morar, Șerban Huidu a dezvăluit care este cel mai mare regret al său, cum au influențat norocul și ghinionul viața sa și cum a găsit puterea interioară de a merge înainte în ciuda tuturor provocărilor.

În anul 2010, Șerban a suferit un accident grav în timpul practicării schiului. În anul următor, realizatorul TV a fost implicat într-un accident rutier în care au pierit trei persoane.

Șerban Huidu, despre accidentele care i-au marcat viața

Șerban Huidu a fost pasionat de viteză atât pe pârtia de schi, cât și în trafic.

„În general, când mergi tare, și cu schiurile și cu mașina, ești foarte atent. Accidentele se întâmplă când mergi încet. Ucide și viteza, dar ești foarte atent. Adrenalina te face să fii atent și focusat”, a explicat Huidu, la „Fain & Simplu”.

Familia lui Șerban Huidu a trecut prin mai multe incidente de-a lungul anilor. În 2005, Șerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier în timp ce conducea motocicleta și a fost lovit de o mașină. În 2007, mașina lui a fost lovită de o ambulanță. În 2008, soția lui, Cristina, și-a fracturat clavicula într-un accident de schi.

Cum s-a recuperat după gravul accident de schi

În anul 2010, fratele lui Șerban, Vlad Huidu, a suferit o ruptură de ficat și o hemoragie internă în urma unui accident de motocicletă, fiind transportat la spital. Tot în același an, Șerban Huidu a fost implicat într-un accident grav de schi în Austria, în încercarea de a evita câțiva copii de pe părtie.

„Am fost în comă o zi, două. Din omul ăla de radio care vorbea non-stop, din cel care avea dicție impresionantă, hop, țac-pac s-a tăiat firul. (…) Am avut întotdeauna puterea de a trece peste lucrurile astea destul de simplu. Întotdeauna am comparat cu ceva mai rău”, a mai spus Șerban Huidu, pentru sursa citată.

După incidentul de schi, Șerban Huidu și-a exprimat recunoștința pentru faptul că leziunea cerebrală i-a afectat partea stângă a corpului său, influențându-i vorbirea și mișcarea, dar nu și capacități intelectuale.

Șerban Huidu a produs un accident mortal între Predeal și Brașov

În luna octombrie a anului 2011, Șerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier fatal între Predeal și Brașov. În autoturismul realizatorului TV se afla soția sa, cei doi băieți ai lor și bona. În cealaltă mașină implicată în accident se aflau doi bărbați în vârstă de 55 și 57 de ani, precum și o femeie în vârstă de 54 de ani.

După această întâmplare, Șerban a consultat un psiholog ale cărei abordări i s-au părut inadecvate. La întoarcerea acasă, prezentatorul TV a luat o coală de hârtie și un pix și a notat toate aspectele pentru care se consideră vinovat și cele care nu erau în controlul său.

„Mie balanța asta mi-a dat bine. Ceea ce nu depindea de mine era mai mult decât ceea ce depindea. Asta m-a ajutat. Nu știu cum aș fi putut să trec peste dacă nu ar fi ieșit bine balanța”, a explicat prezentatorul TV.

În cadrul podcastului „Fain & Simplu”, moderat de Mihai Morar, Șerban Huidu a vorbit despre accidentele care i-au marcat viața și despre cum a reușit să treacă peste.

Comentarii
  • O panarama nesimtita si fara caracter care va povesteste rinjind cinic cum a condus el cu SUVul pe contrasens cu 130 km la ora si a ucis 3 oameni nevinovat si nu a facut 5 minute de pucarie !, asta inseamna sa fii jmecher in rrromanika bananiera !, iar presa inca ai face reclame si il baga in seama fara probleme de etica si morala !, popor de idioti zicea Tutea

  • Unde este justitia in Romania? A ucis 3 persoane si a dat vina pe Mercedes. Acolo este dunga dubla continua si curba la dreapta, fara vizibilitate. Ghinionul celor trei a fost ca erau intr-un Logan. Are un caracter urat, l-a indepartat pe Gainusa si pe multi altii, iar umorul i-a cam disparut. Nu stiu cati se mai uita la Cronica carcotasilor de cand a reaparut. Pacat de cei trei, pe care ii cunosteam bine, fosti colegi, si el a depus o coroana si scuze! Romania tuturor posibilitatilor!

  • Ba nene omori trei oameni din tupeul tau de a merge cu 130km pe drumuri de munte , eu nu inteleg de ce mai apari in media de orice fel ,adica mie personal nu imi arati decat imagine la oameni aia de 55 de ani carora le-ai interzis prin tupeul tau dreptul de imbatrani

  • Crăpațar familia în accident rutier !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *