Prima pagină » Cultural » Șerban Huidu, adevărul despre conflictul cu Mihai Găinușă. ,,Nu se descurca la fel de bine ca mine…”

Șerban Huidu, adevărul despre conflictul cu Mihai Găinușă. ,,Nu se descurca la fel de bine ca mine…”

20 feb. 2023, 09:42,
în Cultural

Șerban Huidu a spus adevărul despre conflictul cu Mihai Găinușă. Cei doi moderatori tv au fost buni prieteni și au făcut furori pe vremea când au prezentat emisiunea ,,Cronica cârcotașilor”, însă de câțiva ani aceștia nu își mai vorbesc. Puțini sunt cei care știu motivul scandalului dintre Șerban Huidu și Mihai Găinușă. Recent, Șerban Huidu a dezvăluit că a dorit să se împace cu fostul prieten și coleg de breaslă, însă a avut parte de o reacție uluitoare din partea lui Mihai Găinușă.

Șerban Huidu, adevărul despre conflictul cu Mihai Găinușă

Șerban Huidu și Mihai Găinușă au cucerit publicul pe vremea când prezentau împreună emisiunea ,,Cronica cârcotașilor.” Pe cei doi i-a legat o frumoasă prietenie, însă aceștia au ajuns să nu își mai vorbească. În anul 2014, Mihai Găinușă a decis să se retragă de la faimoasa emisiune în urma unui conflict pe care l-a avut cu Șerban Huidu.

Recent, Șerban Huidu a spus adevărul despre scandalul în care a fost implicat, mărturisind că regretă faptul că s-a certat cu bunul său prieten din cauza unor frustrări.

„Da, îmi lipsește de când a plecat. Problema în sine s-a rezolvat, dar ceea ce a făcut cuplul Huidu-Găinușă în televiziune nu prea făcuse nimeni și mi-e greu să cred că se va întâmpla. Povestea este că la un moment dat, frustrări sunt multe, ele decid, din păcate, viața uneori, probabil că s-au acumulat multe frustrări că a trebuit să preia atribuțiile mele, eu nu am știut să zic mulțumesc, eu am văzut că nu se descurca la fel de bine ca mine, și eu aveam frustrări. Într-un final s-a stricat căruța, dar un om ca Găinușă va fi greu de înlocuit sau de găsit un partener care să poată să facă atât de multe lucruri și îi sunt recunoscător și îmi lipsește.”, a precizat Șerban Huidu.

În prezent, faimosul om de televiziune se ocupă de emisiune din spatele reflectoarelor și îi ajută pe colegii si de breaslă. Șerban Huidu a încercat să reia legătura cu fostul său prieten, însă acesta nu a dorit să vorbească cu el. Șerban Huidu a fost implicat în ultimii ani în câteva scandaluri. Msi mult, prezentatorul a recunoscut că viața i s-a schimbat complet de când a suferit două accidente grave.

Șerban Huidu a trecut prin momente tensionate și în căsnicie, dar a reușit să depășească situațiile dificile împreună cu partenera sa de viață. Și celebrul Andi Moisescu a avut parte de multe provocări în mariaj, însă nu s-a gândit niciodată la divorț.

Ce i-a transmis Mihai Găinușă fostului său coleg de breaslă

Șerban Huidu a vorbit recent în emisiunea lui Denise Rifai despre conflictul pe care l-a avut cu bunul său prieten, Mihai Găinușă. Deși a încercat să se împace cu acesta, Mihai Găinușă nu a dorit și a refuzat să vorbească despre scandalul în care a fost implicat cu mulți ani în urmă.

,,Când am aniversat 20 de ani de emisiune, am încercat să ne bucurăm cu toții, cei care am lucrat la această emisiune cândva, în diverse moduri. Personal, l-am sunat pe Mihai Găinușă de cel puțin zece ori. Mi-ar fi plăcut să mai prezinte o dată în plus emisiunea. Nu mi-a răspuns însă niciodată, la niciun apel de-al meu!”, a declarat Șerban Huidu.

Mihai Găinușă nu are gânduri de împăcare cu fostul coleg de breaslă. Mai mult, acesta a declarat în trecut că Șerban Huidu l-a supărat atât de tare și că a fost deranjat de comportamentul său.

„Este arogant, neparolist și coleric, în sensul rău al cuvântului.”, a precizat Mihai Găinușă la vremea scandalului în care a fost implicat.

Șerban Huidu și Mihai Găinușă nu își mai vorbesc de mulți ani. Cei doi s-au certat, iar relația lor de prietenie s-a destrămat. Aceștia au făcut furori pe vremea când prezentau împreună emisiunea ,,Cronica cârcotașilor”, însă în prezent nu mai păstrează legătura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`