Prima pagină » Cancan » Șerban Copoț, o carieră la înălțime! Ce s-a ales de cariera fostului component al trupei Animal X

Șerban Copoț, o carieră la înălțime! Ce s-a ales de cariera fostului component al trupei Animal X

07 mart. 2022, 09:55,
în Cancan

Șerban Copoț este o vedetă la înălțime din toate punctele de vedere. Acesta și-a început cariera în muzică de la o vârstă fragedă, fiind unul din membrii trupei Animal X. După despărțirea trupei, Șerban Copoț a fost singurul ce și-a continuat cariera în televiziune. Pe lângă succesul de care se bucură ca și coprezentator la iUmor, acesta are și o familie frumoasă, ce o ține departe de ochii curioșilor.

Șerban Copoț și-a făcut debutul în industria muzicală în anul 1999, membrii trupei Animal X luând decizia să meargă pe drumuri separate în 2005. Vedeta a intrat în televiziune în anul 2013, prezentând de-a lungul timpului mai multe emisiuni la Antena 1.

Șerban Copoț, o vedetă la înălțime

 Trupa Animal X  a fost celebră în anii 2000 și era compusă din Hienă, Șopârlă și Vierme. Cei trei membri au decis să meargă pe drumuri separate, însă doar Șerban Copoț a decis să urmeze o carieră în televiziune. Aceștia au rămas prieteni și și mai țin încă legătura.

Fiecare a plecat într-o direcție. Dar s-a întâmplat natural. N-am zis gata, aici s-a oprit Animal X. Drept dovadă, ne mai întâlnim, discutăm, uneori mai și cântăm.„, a declarat Mihai Penca într-un interviu.

Laurenţiu Mihai Penca a decis să renunțe la muzică, acesta ocupându-se de o companie de amenajări interiore și design, iar Alexandru Salaman a plecat din țară, renunțând și acesta la cariera sa în industria muzicii. Pe de altă parte, Șerban Copoț a fost concurent la „Dansez pentru tine”, apoi a participat la diverse emisiuni de la Antena 1. În momentul de față, acesta este coprezentator la emisiunea iUmor alături de Ilona Brezoianu. Copoț a participat și la emisiunea „Asia Express” alături de Cosmin Seleși. Cei doi au trebuit să se retragă din competiție din cauza stării de sănătate a actorului. Șerban Copoț a declarat într-un interviu că dacă nu ar fi urmat o carieră în muzică, a fi dorit să fie avocat.

Viața privată a lui Copoț, ținută departe de ochii curioșilor

Șerban Copoț și soția lui, Roxana s-au căsătorit în secret în 2015 și au trei copii, doi băieți și o fată. Cuplul nu a dorit ca familia lor să fie în atenția reflectoarelor, cei doi ținându-și relația departe de ochii curioșilor. Șerban și Roxana s-au ocupat exclusiv de creșterea celor mici, nu au angajat bone și nu au avut nevoie de ajutor nici măcar din partea părinților lor. Din dragoste pentru cei mici, acesta a creat albume muzicale și cărți pentru copii. De ziua partenerei sale, vedeta i-a transmis un mesaj emoționat pe pagina de Instagram, mulțumindu-i pentru cei trei copii și răbdarea de care dă dovadă.

„În ce fel de fraze să descriu dragostea pe care ți-o port şi recunoştința pentru toată răbdarea pe care o ai cu noi? M-ai ajutat să construiesc o familie, mi-ai dăruit 3 copii minunați şi eu tot consider ca nu s-a inventat un „mulțumesc” suficient de cuprinzător pentru tot.🤗 E ziua ta, şi după „n-şpe” melodii de dragoste scrise, o să mă rezum la un „La mulți ani!”spus din tot sufletul meu, pentru că astăzi muzele sunt bâlbâite la fel ca mine”, a scris Șerban Copoț pe pagina de socializare.

Șerban Copoț s-a ridicat la înălțimea așteptărilor fanilor, atât pe plan profesional cât și pe plan personal. Vedeta și-a continuat cariera în televiziune, acesta participând la numeroase emisiuni, de asemenea având și o familie frumoasă în care se implică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *