Prima pagină » Local » Sera de legume a unei afaceriste din Iași este scoasă din nou la vânzare de executorii judecătorești! Licitația începe de la 420.000 de euro – FOTO

Sera de legume a unei afaceriste din Iași este scoasă din nou la vânzare de executorii judecătorești! Licitația începe de la 420.000 de euro – FOTO

24 iul. 2023, 02:00, 1 ,
Ciprian BOARU în Local

Sera de 420.000 de euro ce aparține afaceristei Nanette Pîrvu este scoasă din nou la vânzare la cererea creditoarei First Bank SA. După mai multe încercări, executorii judecătorești au reluat procedura. Afacerista a deținut magazinul de rochii „Nanette”, dar firma a intrat în insolvență din cauza datoriilor. În perioada următoare, executorii au programat vânzarea mai multor imobile la cererea băncilor care nu au recuperat creanțele debitorilor

Executorii judecătorești nu reușesc să vândă proprietățile deținute de afacerista Nanette Pîrvu, care a avut magazinul „Nanette”, celebru pentru comercializarea rochiilor de mireasă. După mai mult licitații eșuate au decis reluarea procedurii pe data de 21.08.2023.

„Somăm pe toți cei care pretind vreun drept asupra imobilul urmărit să-l anunțe pe executorul judecătoresc înaintea datei stabilite pentru vânzare. Invităm pe toți cei care doresc să cumpere imobilul să se prezinte la termenul de vânzare, locul și ora stabilite, având asupra lor acte de identitate și până la această dată să prezinte oferte de cumpărare. Potrivit dispozițiilor, ofertanții trebuie să consemneze o cauțiune, reprezentând 10 la sută din prețul de începere a licitației, pe seama și la dispoziția executorului judecătoresc”, se arată în anunțul executorului judecătoresc Ciprian Ioan Sîrbu.

Executorii au scos la vânzare și un apartament cu 5 camere, situat în zona Canta, tot din cauza unui credit neachitat de către Florin Costache și Cristina Gheorghe.

Prețul de pornire pentru sera de legume este de 2,1 milioane de lei

Sera deținută de fosta patroană a magazinului „Nanette” este înregistrată pe numele fiului, Andi Alexandru Pîrvu. A fost construită pe o suprafață de teren de 7.500 de metri pătrați, obținută în baza unui contract de concesiune. Apoi a primit finanțare europeană de 500.000 de euro. Sera are o suprafață construită la sol de 4.445 de metri pătrați la care se adaugă o anexă de 267 de metri pătrați. First Bank solicită recuperarea unor sume dintr-un contract de credit, de aproape 800.000 de lei. Prețul de pornire al licitației este de 2.100.000 de lei, aproape 420.000 de euro.

Magazinul „Nanette” era administrat prin societatea Def Ind SRL, deținută de afaceristă. În 2015, firma a intrat în insolvență, iar în 2016 a fost publicat tabelul definitiv al creditorilor. Datoria era de 2.800.411 lei, aproape 600.000 de euro.

Executorii vând și un apartament în zona Grădinari

Totodată, executorul Adrian Florin Calistru anunță că pe data de 16.08.2023 este programată licitația pentru vânzarea unui apartament situat în bloc G11, etaj 4, strada Grădinari, nr. 42. Imobilul este compus din 3 camere cu o suprafață de 65.11 metri pătrați, la care se adaugă un balcon de 7,74 metri pătrați. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire de 365.488 de lei, aproape 73.000 de euro. Procedura este organizată la cererea creditoarei Unicredit Bank SA.

Comentarii
  • Cine va permite sa dati nume si prenume ale celor executati? Va voi reclama la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Poate nu stiti ca sunt amenzi de zeci de mii de lei ( noi, da)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *