Prima pagină » Local » Sepsi OSK vs Poli Iași, meciul de deschidere al etapei cu numărul 22
Sepsi OSK vs Poli Iași, meciul de deschidere al etapei cu numărul 22

Sepsi OSK vs Poli Iași, meciul de deschidere al etapei cu numărul 22

05 feb. 2021, 17:54,
în Local

Sepsi Sfântu Gheorghe – Poli Iași, meciul de deschidere al etapei cu numărul 22 din Liga 1, se dispută astăzi, de la ora 20:30.

Sepsi vine după meciul amânat cu FC Argeș, care ar fi trebuit să se joace marți. Covăsnenii au înregistrat nu mai puțin de 16 cazuri de COVID-19 în lotul echipei – nouă jucători și șapte persoane din staff- astfel că partida nu s-a putut disputa.

Probleme mari pentru ambele echipe înaintea meciului

De partea cealaltă, Poli Iași, ultima clasată din Liga 1, este și ea afectată de COVID-19. Noul antrenor Andrei Cristea nu a putut sta pe bancă în etapa precedentă, fiind în izolare, cu Universitatea Craiova (0-3), iar echipa a fost condusă de pe margine de Adrian Kerezsy.

Sepsi ocupă locul 4 în Liga 1, cu 33 de puncte, în timp ce Poli Iași se află pe poziția 16, ultima, cu doar 15 puncte acumulate și cinci înfrângeri consecutive.

Sepsi și Poli Iași s-au mai întâlnit de nouă ori în Liga 1. Covăsnenii au câștigat cinci dueluri, trei meciuri s-au încheiat la egalitate, iar moldovenii au câștigat doar o dată.

În partida tur, cu Poli Iași gazdă, Sepsi a câștigat clar, scor 4-1, după golurile lui Bajrovic, Vașvari, Bouhenna și autogolul lui De Iriondo. Pentru moldoveni puncta Popadiuc.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024