Prima pagină » Local » Sentință incendiară, dată la Iași! Un tânăr, băgat la pușcărie după ce a îndrăznit să intre în casa părintească. Elvis a ajuns deja în penitenciar
Sentință incendiară, dată la Iași! Un tânăr, băgat la pușcărie după ce a îndrăznit să intre în casa părintească. Elvis a ajuns deja în penitenciar

Sentință incendiară, dată la Iași! Un tânăr, băgat la pușcărie după ce a îndrăznit să intre în casa părintească. Elvis a ajuns deja în penitenciar

16 dec. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Un ieșean a fost trimis la temniță de judecători, după ce a fost acuzat că a intrat în casa părintească. Mai exact, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat recent pe Elvis Vlăduț Ionescu la 2 ani de pușcărie, pentru neexecutarea sancțiunilor penale, în formă continuată (5 acte materiale). Oamenii legii au afirmat că ieșeanul a încălcat obligația de a nu se apropia de propria mamă

Judecătorii ieșeni au emis recent o sentință explozivă! Un tânăr în vârstă de 33 de ani a fost băgat la pușcărie după ce a îndrăznit să intre în casa părintească. Mai exact, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat recent pe Elvis Vlăduț Ionescu la 2 ani de închisoare, pentru neexecutarea sancțiunilor penale, în formă continuată (5 acte materiale).

„Instanța constată că persoana vătămată C.V. nu s-a constituit parte civilă în cadrul procesului penal”, au afirmat judecătorii ieșeni. De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat cazul unui alt individ, care a fost condamnat pentru că și-a abuzat mama.

Ieșeanul Elvis Vlăduț Ionescu, acuzat de neexecutarea sancțiunilor penale

Procesul ieșeanului Elvis Vlăduț Ionescu a început pe data de 14 iulie 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată sub acuzația de neexecutarea sancțiunilor penale, în formă continuată. Asta, după ce ieșeanul a fost reținut și, mai apoi, arestat preventiv, de pe 17 iunie 2021.

„Pe 5 iunie 2021, în jurul orei 21:14, inculpatul a pătruns în domiciliul mamei sale, din Iași, încălcând astfel obligațiile stabilite față de acesta ca pedeapsă complementară prin sentința penală emisă pe 14 octombrie 2019 de Judecătoria Iași. Același lucru s-a întâmplat pe 10 iunie 2021, în jurul orelor 1.00. Pe 15 iunie 2021, în jurul orei 9:00, în jurul orei 17:00 și în jurul orei 19:50, s-a apropiat de domiciliul mamei sale, din Iași. Același lucru s-a petrecut și pe data de 23 iunie 2021, în intervalul orar 21:00 – 22:14”, au subliniat anchetatorii ieșeni.

În edițiile anterioare, reporterii Cotidianului BZI au prezentat un caz în care judecătorii au condamnat alți doi ieșeni.

Tânărul a intrat în casa părintească, deși nu avea voie

Oamenii legii au mai spus că, prin hotărârea penală din 2019 a Judecătoriei Iași, Elvis Vlăduț Ionescu a fost condamnat la 2 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de neexecutarea sancțiunilor penale (4 acte materiale), în formă continuată, și s-a stabilit ca pedeapsa complementară, pe o perioadă de 4 ani, interzicerea dreptului de a se apropia la o distanță mai mică de 30 de metri de mama lui, precum și de locuința acesteia.

„La data eliberării din penitenciar, acestuia i-a fost adusă la cunoștință obligația de a nu se apropia de femeie, precum și de locuința acesteia, așa cum rezultă din adresa înaintată pe data de 16 iunie 2021 de către Penitenciarul Iași. Totuși, sub pretextul că vrea să își ia niște haine, inculpatul a pătruns în locuință. Acesta era în stare de vădită de ebrietate, motiv pentru care a avut mai multe discuții contradictorii cu femeia, cea din urmă părăsind locuința pentru a anunța Poliția”, au menționat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

În fața magistraților, recidivistul post-condamnatoriu a recunoscut săvârșirea faptelor pentru care s-a dispus trimiterea lui în judecată, cerând ca judecata să se desfășoare numai pe baza probelor administrate în cursul urmăririi penale și a înscrisurilor prezentate, potrivit procedurii în cazul recunoașterii învinuirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`