Prima pagină » Local » Sentință-bombă, la Iași! Un recidivist, trimis la pușcărie după ce a fost acuzat de evadare! Și-a riscat libertatea pentru o… masă! (EXCLUSIV)
Sentință-bombă, la Iași! Un recidivist, trimis la pușcărie după ce a fost acuzat de evadare! Și-a riscat libertatea pentru o… masă! (EXCLUSIV)

Sentință-bombă, la Iași! Un recidivist, trimis la pușcărie după ce a fost acuzat de evadare! Și-a riscat libertatea pentru o… masă! (EXCLUSIV)

15 iul. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Un recidivist din județul Iași a fost trimis la pușcărie de judecători, după ce a fost acuzat și de evadare. Astfel, recent, magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău l-au condamnat pe Traian Luca la pedeapsa rezultantă de 2 ani și 4 luni de temniță, pentru evadare. La aplicarea pedepsei, judecătorii ieșeni au luat în calcul și o altă condamnare primită de individ. Oamenii legii au stabilit că, în loc să fie la domiciliu, Traian Luca ar fi plecat de acasă împreună cu iubita sa, pentru a lua o masă

Un recidivist din Iași a fost trimis la pușcărie, după ce a fost acuzat de evadare. Așadar, zilele trecute, magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău l-au condamnat pe Traian Luca la pedeapsa rezultantă de 2 ani și 4 luni de temniță, pentru evadare.

La aplicarea pedepsei, judecătorii ieșeni au luat în calcul și o altă pedeapsă primită de individ. De remarcat este faptul că sentința emisă de prima instanță nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Recidivist din Iași, trimis la pușcărie după ce a fost acuzat de evadare!

Acest proces penal al lui Traian Luca a început pe 17 august 2021. Procurorii l-au trimis în judecată, din nou, pe ieșean, de data aceasta pentru evadare.

„Pe 3 iulie 2021, în jurul orei 23:00, inculpatul, arestat la domiciliu într-un alt dosar penal, al Judecătoriei Iaşi, a încălcat cu rea-credinţă obligaţia de a nu părăsi imobilul, nefiind găsit la locuinţă de către poliţiști, în momentul verificării”, au afirmat anchetatorii ieșeni.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Ieșeanul  Traian Luca ieșise din casă cu iubita pentru a lua o masă

Audiat în cursul urmăririi penale, ieșeanul Traian Luca a recunoscut faptul că, pe data de 3 iulie 2021, în jurul orei 22:40, a mers împreună cu iubita lui la locuinţa unui cunoscut, deşi ştia că este arestat la domiciliu şi nu are voie să părăsească locuinţa. De asemenea, iubita acestuia a recunoscut în cursul urmăririi penale că, în ziua respectivă, a mers împreună cu ieșeanul la locuinţa unui cunoscut, deşi iubitul ei ştia că este arestat la domiciliu. Din păcate, în ultimii ani, în județul Iași au fost semnalate tot mai multe astfel de cazuri, în care unii suspecți sunt acuzați de evadare. Așadar, zeci de persoane au fost audiate, cercetate, trimise în judecată și chiar condamnate definitiv în urma comiterii unor astfel de fapte.

„Mai mult, un alt martor a susținut că Traian Luca venise la locuința acestuia ca să ia o masă și că, fiind sunat și anunțat de către un cunoscut că îl caută Poliția, inculpatul a fugit spre casă”, au încheiat anchetatorii ieșeni.

Astfel, ieșeanul a conștientizat că exista pericolul de a fi acuzat de comiterea unei noi infracțiuni. Acum, recidivistul din Iași a fost trimis la pușcărie după ce a fost acuzat de evadare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *