Prima pagină » Local » Senatorul Maricel Popa se află internat în spital. De necaz că ar putea pierde alegerile a făcut o criză

Senatorul Maricel Popa se află internat în spital. De necaz că ar putea pierde alegerile a făcut o criză

03 aug. 2022, 16:16, 5 ,
BZI.ro, în Local

Karma se pare că nu uită pe nimeni. Din cauza grijilor că ar putea pierde alegerile ce vor avea loc în anul 2024 a făcut o criză de inimă. Senatorul Maricel Popa a ajuns la un spital din Iaşi unde a fost internat din cauza problemelor cardiace mai vechi. Fostul şef al Consiliului Judeţean Iaşi a menţionat că nu este operat.

„Sunt internat în spital cu o problemă mai veche de sănătate. Nu am fost operat şi nu vreau să comentez mai mult pentru că este o problemă personală”, a transmis Maricel Popa, fost şef al CJ Iaşi.

Vă aducem aminte că în ultima perioadă Maricel Popa a fost surprins frecvent prin judeţ, la primăriile PSD-iste, pentru a aduna voturi pentru alegerile care vor urma.

Cel mai probabil, când a aflat că nimeni nu-l va mai vota a suferit un adevărat şoc. Sau cine ştie, poate a mâncat ceva nesănătos la târgurile cu bucate pe care le frecventa.

Maricel Popa înainte să fie internat în spital a fost amendat. A parcat ca un bizon

Senatorul PSD Maricel Popa a mai fost în atenţia presei după ce a primit o amendă din partea poliției. Acesta a fost surprins parcând autoturismul neregulamentar în zona Copou, din municipiul Iași.

Parlamentarul a primit un dar din partea Poliției Locale pentru comportamentul de bizon în trafic afișat în plină zi, într-una din cele mai circulate zone a Iașului.

„Accesul sau staționarea autovehiculelor pe spații verzi, piste pentru biciclete, zone pietonale, precum și pe trotuare, constituie contravenție și se sancționează cu amendă cuprinsă între 900 și 2.000 lei”, se arată în procesul verbal al Poliției Locale.

Petrecere a PSD Iași la Ceahlău. Invitații, anunțați de Maricel Popa să-și aducă băutura de acasă

La finalul lunii mai a acestui an a fost organizată de PSD Iași o petrecere de pomină la poalele muntelui Ceahlău. Paranghelia social-democraților ieșeni din localitatea Ceahlău, județul Neamț, a avut toate ingredientele unei întâlniri cu iz politic, orchestrată de senatorul Maricel Popa. Evenimentul a fost desfășurat în cel mai mare secret, iar primarii PSD Iași au fost alături de fostul șef al CJ Iași. Nu au lipsit muzicanții, carafele de vin și mâncarea la proțap, toate detaliile ca participanții să se întrețină la o astfel de petrecere.

Petrecerea a fost pe sufletul primarilor fideli senatorului care a dat startul campaniei electorale. Muzica lăutărească, dansatoare pe mese, vin din belșug, berbeci la proțap le-a luat mințile celor prezenți la chef. Edilii social democrați din Iași nu au înștiințați de locația exactă, decât cu câteva ore înainte de a ajunge la destinație.

Senatorul PSD nu a vrut să afle și Marcel Ciolacu, președintele PSD, de dezmățul de la Ceahlău. Acesta poate să fie și motivul pentru care unii primari nu au avut acces la cabana Vânătorul unde a avut loc petrecerea care a ținut 3 zile. Mai mult, primarilor li s-a cerut să nu publice imagini de la locul petrecerii, Cabana Vânătorul, una din cele mai căutate din județul Neamț. După cum i s-a dus buhul în partid de mare zgârcit, participanții au fost informați de Maricel Popa să își aducă băutura de acasă.

Având în vedere că Maricel Popa se află internat în spital, cel mai probabil blestemele cetățenilor din Iași îl ajung.

Comentarii
  • Ar trebui dus la spitalul din Letcani sa stea acolo mult si bine !

  • Maricel Caricel fii tare ca tata, mort de 25 de ani.

  • Robert Benchea

    Asa-ti trebuie jigodie pe se dis-ta!!! M-ai demis din partid, cu ce drept mai golanule? Te ajung blestemele Mariceleeeeee

  • Marcel in 1997 era un neica nimeni umbla cu un palton si o geanca de pe timpuri pentru a incasa contravaloarea consumabilelor livrate era vai de capul lui. Dintr-o data a devenit lider PSD si asa a ajuns un mare LIDER. De fapt este o nulitate imi asum ce spun am fost colegi de facultate cu sotia dansului din pacate dansa este o victima.

  • Marcele, cum te simti cand vezi ca lumea te vrea mai mult mort decat viu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *