Prima pagină » Titlurile zilei » Senatorul Maricel Popa a rămas fără permisul de conducere după ce a fost prins de radar cu 110 kilometri pe oră în localitate! – GALERIE FOTO (EXCLUSIV)

Senatorul Maricel Popa a rămas fără permisul de conducere după ce a fost prins de radar cu 110 kilometri pe oră în localitate! – GALERIE FOTO (EXCLUSIV)

05 aug. 2022, 02:00, 27 ,
Ciprian Nedelcu în Titlurile zilei

Senatorul PSD Maricel Popa a dat în judecată Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi. Acesta a contestat în instanţă decizia prin care agenţii de Poliţie l-au transformat în pieton. Oamenii legii au reţinut că Popa a depăşit limita legală de viteză cu 60 de kilometri la oră. Senatorului ieşean i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile

Tupeu fără margini al senatorului PSD Maricel Popa! Politicianul a decis recent să dea în judecată Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi. Acesta a contestat la Judecătoria Iaşi procesul-verbal prin care a fost sancţionat de oamenii legii.
Astfel, Maricel Popa le cere magistraţilor ieşeni să dispună anularea procesului-verbal de contravenţie încheiat de agenţi pe data de 13 iulie 2022, dar şi a sancţiunilor aplicate prin documentul respectiv.

Maricel Popa, cu carnetul suspendat din cauza vitezei

În plângerea adresată judecătorilor ieşeni, senatorul PSD a precizat că a fost sancţionat din pricina vitezei cu care se deplasa.

„Prin procesul-verbal încheiat pe data de 13 iulie 2022, s-a reţinut în sarcina mea că, în aceeaşi zi, la ora 20:12, aş fi condus autoturismul marca Skoda dinspre Iaşi către Movileni cu viteza de 110 kilometri la oră, într-o zonă cu o limită de 50 de kilometri la oră, depăşind, astfel, viteza legală cu 60 de kilometri la oră”, a afirmat Maricel Popa.

Acesta a adăugat că, prin procesul-verbal amintit, a fost sancţionat cu un avertisment, dar şi cu suspendarea exercitării dreptului de a conduce vehicule pe o perioadă de 90 de zile.

„Vă rog să constataţi nelegalitatea procesului-verbal întocmit cu încălcarea dispoziţiilor legale, sub aspectul lipsei indicării locului săvârşirii faptei”, a mai spus senatorul PSD.

Acesta a subliniat că agentul constatator a menţionat „doar” Drumul Judeţean (DJ) 282 Iepureni.

Senatorul ieşean speră să scape cu obrazul curat, dând vina pe un… indicator!

În continuare, Maricel Popa a mai menţionat în plângerea adresată instanţei că, în opinia lui, procesul-verbal ar fi lovit de nulitate, pe motiv că nu ar fi fost indicat actul normativ sancţionator.

„Procesul-verbal este lovit de nulitate şi sub aspectul caracterului ilizibil al unei părţi din descrierea faptei, unde ar fi trebuit să se afle identificarea mijlocului tehnic cu ajutorul căruia a fost constatată contravenţia”, a mai spus senatorul de Iaşi.

Mai mult, acesta a dat vina pe faptul că indicatorul de la intrarea în localitatea Iepureni nu ar fi vizibil! „Indicatorul de la intrarea în localitatea Iepureni nu este poziţionat astfel încât să fie vizibil pentru participanţii la trafic, fiind «ascuns» în vegetaţie”, a încheiat politicianul ieşean.

Nu este la prima abatere în trafic

De remarcat este faptul că senatorul PSD Maricel Popa nu a negat în nicio secundă faptul că ar fi încălcat legislaţia rutieră, adică nu a contestat că ar fi circulat cu viteza menţionată de poliţiştii ieşeni. Acesta a contestat doar aspecte tehnice care ţin de întocmirea unui proces-verbal de contravenţie. Astfel, senatorul ieşean speră să scape fără suspendarea permisului de conducere pe o perioadă de 3 luni.

Amintim faptul că senatorul PSD nu este la prima sa „ispravă” de acest gen. În urmă cu câţiva ani, acesta a contestat în instanţă un proces-verbal similar. Atunci, poliţiştii ieşeni l-au sancţionat pentru că ar fi circulat cu viteză în zona Bucium. În plus, acum câteva săptămâni, politicianul a fost sancţionat de poliţiştii locali ieşeni după ce a parcat necorespunzător o altă maşină.

Acum, senatorul Maricel Popa speră să scape de sancţiunea primită pentru că a circulat cu 110 kilometri la oră pe o şosea din judeţul Iaşi.

Comentarii
  • Pe DJ282, Iepureni are cateva sute de metri – e la km 47.

  • Ăsta se crede Dumnezeu, sau cine se crede el?! Totul i se cuvine? Pe pământ există doar el? El este tatăl, fiul si Sfântul Duh? Sau cum vine asta???? Ai greșit, asumă-ți! Cât despre imaginea sa, nu prea aduce lumină și speranță de viitor sub nici o formă! Pune în evidență doar vechile metehne cripto-comuniste și de baroni al la PSD. Din păcate…..

  • Un libidinos care o linge in k.u.r . lacramioara Ursu, consiliera penală analfabeta , falsificatoarea actelor de studiu, a dat cu k.ur.u acestui libidinos cu cioc sa între in consiliu județean .

  • Lacramioara Ursu vindea tigari de contrabanda in Nicolina,cum naiba a ajuns asa de sus ca nici nu stie sa scrie? Tot neamul ei se ocupa cu trafic de tigari

  • Va scapa, P.V. e facut sa poată fi anulat. Polițistul și fiul Secu , șoric ar trebui sa plece, imediat. Nu e la prima șmecherie.

  • Dreptul de a contesta un proces verbal este UN DREPT! nu este tupeu cum gresit sustineti voi! Analfabetilor si slugi ale jegosului libidinos porcalete de as.i.mi.o.nesei! Patronul vostru sugaci caruia ii dati voi limbi in k.ur!

  • ducele de sugisex

    maricel are permis de hanglea se kk pe melitia romana

  • Eroarea din PV a fost facuta intentionat. Daca era un om de rand nu ati fi vazut ca politistul, al carui nume vrem sa il aflam public, sa-i dea avertisment. Acesta din urma a respectat ori ordinul lui Popa ori al sefilor la care a sunat imediat. Poate DNA va da o explicatie verificand apelurile telefonice ale echipajului de politie.

  • Fenomenal cum vor toti astia sa se scoata de la amenzi , etc.

  • Acest analfabet care nu e cu toate acasa (cica arunca uneori cu scaune dupa angajati!) nu a muncit o zi in viata lui. A fost ba senator, ba presedinte CJ, ba presedinte la partid, ba mare patron de fabrica mocca, ba ambasador onorific, ba taietor de frunze la caini, ba… Rusine! Ditamai omul sa nu fie in stare sa munceasca. Asta, daca n-ar avea post la stat, ar muri de foame! Mai sunt dintr-astia prin Iasi, care au primi fabrici mocca dupa ce a picat Ceasca si n-au fost in stare decat sa le duca in faliment. Care au primit lovele grase de la stat ca sa nu faca absolut nimic! Remember „Spitalul Letcani”! Rusinica serviciilor care il protejeaza! Rusine!

  • Ce îl face Chirica cu Locala, din toate pozițiile, cum îl prinde cum îl foote.

  • Maxim doua(2) mandate in toate funcțiile publice..
    Maxim 300 de parlamentari( de ce nu pun in aplicație , rezultatul referendumului)
    Reforma administrativa( cumulare a câte trei județe, câte 4-5 comune)
    Realizarea campusurilor școlare pentru copii de la țara
    Reducerea numărului de funcționari publici
    Încurajarea afacerilor pt crearea de cat mai multe locuri de munca
    S.a . m.D
    Nimic, nimic, nimic
    Cum sa facă ăștia așa ceva, ar fi muritori de foame

  • Oare ce fel de politist a indraznit sa faca asa ceva ??? Cand dl senator schimba dupa bunul plac sefii politiei judetene, sefii de la ambulanta, de la Prefectura, ISJ, etc, sa indrazneasca cineva sa-l sanctioneze !!! Vai, vai, vai. Dar oare dl senator n-avea la el telefoanele mobilesa sune imediat pe seful IPJ Iasi sa-i dea ordin ca agentul sa rupa pe loc pv-ul ??? Asta inseamna tara de kkt, sa nu mai aiba lumea pic de respect fata de dl. senator, de cel care vrea doar binele si bunastarea Iasului !!! Cu regret spun ca ne indreptam spre dezastru, spre nenorocirea respectarii legii, a ordinii si a disciplinei, ce mai la deal la vale, ne paste iadul !!!!
    Domnule senator suntem alaturi de dvs in greaua suferinta prin care treceti !!!

  • De ce ștergeți anumite mesaje?
    Revin
    Maxim 2 ( doua) mandate pentru toate funcțiile publice
    Maxim 300 de parlamentari( conform referendum)
    Reducerea numărului de funcționari publici( cumulare , județe, cumularea comunelor)-reforma administrativă
    Sprijinirea firmelor care Creează locuri de munca
    Energie gratis pentru pensionari( nu pt cei cu pensii Speciale)
    Realizarea de campusuri școlare pt copii de la tara( altfel nu au șansa la educație)
    Eficientă energetică maxima pt tot ce se construiește și se reabilitează.
    S.a.m.D
    Se poate dacă se vrea…

  • Maricele ce-ți mai place dodoașca lui tanti Lăcrămioara, consiliera rromă, vezi că te vorbește lumea că umbli cu căcăreze prin barbă…

  • Mariceleeeee!!!! Care este viteza legala pe un DJ???? Intrebare: cine iti scrie aceste contestatii ale proceselor verbale, motivat de faptul ca se stie ca stai rau, rau de tot cu gramatica ???

  • Bai jegosule…cat tupeu sa ai..vezi ca o sate gaseasca pretenarii de la ambulanta latculimba scoasa intr-un copac daca mai gonesti asa…si sa te tii la tratamente dupa asta din partea lor.

  • Senator, intr-o colonie !? Jegul asta are carnet de șofer !?

  • Și fiului patronului de la Eky-Sam ,,i s-a greșit” procesul-verbal al unei amenzi date de un polițist,pentru viteza.Politistul ,,a uitat” sa semneze procesul-verbal,contravenientul a contestat sancțiunea,stipulând faptul că lipsește semnătura polițistului.A câștigat în instanță și 500 de lei cheltuieli de judecată.
    Se poarta hibele lăsate intenționat in P.V.,depinde peste ce VIPURI da polițistul…sau la cine se apelează după ajutor…

  • Domnul senator Popa(un păcălici agramat),cu feciorul patronului de la Eky-Sam(sar),asfaltatorul ,,cel mai tare” din zona,au cumva aceeași PILA,pe undeva,pe un tron?

  • Cojicaru Daniel

    Individul acesta, impreuna cu Mircea Manolache si Stanciu, trebuie sa fie pusi ” la racoare’ . Ultimele ” scursuri ale Iasului, mafioti de ultima speta! De ce DNA–ul nu-i are in colimatoriu?! Ne intrebam cu totii! Ajutati-ne sa scapam si de personajele acestea sinistre!

  • De ce nu tăiați răul de la rădăcina? Totul pleacă de la șeful polițistului. Un fiu de securist , de când a fost împins la rutieră iasul a devenit locul morții și șmecheriile cu procesul verbal se înmulțesc. Dați afara șoriciul gros.

  • @Mircea @
    Hai sa fim serioși, cred ca madam rroma Lăcrămioara o fii rasa la dodoasca și k.u.r . o fii emancipat și ea, doar este in rândul lumi, fără floci la buci, oare o fii fierbinte si degaja călduri ca este bruneta și are pielea ciocolatina !

  • Un examen psihologic efectuat cu seriozitate la „dl” popa și toată lumea va avea răspuns cu privire la starea sa de sănătate. Este bolnav.

  • Asa am auzit si eu, ca analfabetul nu e cu toti boii acasa… Am inteles ca s-ar fi batut cu angajati in trecut, pe la omega-3, pe-acolo, prin fabrica… Alta explicatie pentru individ nu exista decat ca e sustinut de servicii, pentru ca, altfel, nu avea cum sa fie numai in posturi dintr-astea caldute… Cum naiba sa faci magaria de la Letcani si sa nu te ia nimeni la intrebari?!?…

  • Las fierbinți Iași

    Dl senator amendat de Robi ?ce rușine…un om atât de cult ,cinstit sa nu fie lăsat în pace…

  • Maricel a rămas fara permis? Cand Statul Roman prin Organele sale o sa-l lase fara Averea Ilicita? Se pare ca la Pastele Cailor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *