Prima pagină » Local » Senatorul Liviu Brătescu a demisionat din PNL. Acesta a fost nemulţumit că i s-a propus locul patru la Camera Deputaţilor
Senatorul Liviu Brătescu a demisionat din PNL. Acesta a fost nemulţumit că i s-a propus locul patru la Camera Deputaţilor

Senatorul Liviu Brătescu a demisionat din PNL. Acesta a fost nemulţumit că i s-a propus locul patru la Camera Deputaţilor

03 sept. 2024, 19:58, 2 ,
în Local

Astăzi, a fost transmisă lista candidaților pentru locurile de la Senat și Camera Deputaților de la alegerile parlamentare programate pe pe 1 Decembrie. După ce au fost anunțate locurile, senatorul Liviu Brătescu a demisionat din PNL.

Se pare că senatorul Liviu Brătescu a fost nemulţumit că i s-a propus locul patru la Camera Deputaţilor și a decis să demisioneze din Partidul Național Liberal.

Liviu Brătescu este senatorul care nu s-a remarcat cu nimic în Parlamentul României și nu a făcut nimic nici pentru Iași, însă are foarte multe nemulțumiri. Acesta nu a făcut niciun proiect de lege pentru Iași, nu a adus nicio investiție în beneficiul Iașului și nu a semnat sau votat vreodată un proiect.

Este doar o lipitoare a sistemului ca și restul politicienilor care au fost și până acum pe listele PNL Iași, care nu s-au remarcat cu absolut nimic și care nu au făcut decât să încaseze bani.

„Înlocuirea mea de pe lista de la senat şi apoi poziţia care mi-a fost propusă de actuala conducere a filialei îmi transmite clar mesajul ca nu mai este nevoie de Liviu Brătescu în PNL. Nici nu mi-aş putea găsi un astfel de loc într-o politică unde cumătria e criteriul de promovare pe lista de parlamentare. Îmi place să mă implic, să construiesc proiecte bune şi necesare, mi-a plăcut mereu. Pe scurt, îmi place să particip la joc, mă implic şi m-am implicat tot timpul, cu toată energia. Dar când echipa în care activezi face jocuri împotriva ta, este un semn că a sosit momentul unei profunde reevaluări privind direcţia, calea, viitorul”, a afirmat Liviu Brătescu.

El afirmă că nu poate fi de acord cu lista propusă de conducerea PNL Iaşi pentru că „nu are la bază criterii transparente şi corecte de întocmire”.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *