Prima pagină » Local » Senatorul Diana Șoșoacă susține că pe fondul creșterii sentimentului național, tot mai mulți candidați intră pe drumul naționalismului: ”Doar atât au putut serviciile” – VIDEO
Senatorul Diana Șoșoacă susține că pe fondul creșterii sentimentului național, tot mai mulți candidați intră pe drumul naționalismului: ”Doar atât au putut serviciile” - VIDEO

Senatorul Diana Șoșoacă susține că pe fondul creșterii sentimentului național, tot mai mulți candidați intră pe drumul naționalismului: ”Doar atât au putut serviciile” – VIDEO

05 dec. 2023, 10:20, 6 ,
BZI.ro, în Local

Într-o discuție cu jurnalistul Luis Lazarus, Președintele S.O.S. România, senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă a arătat că, în cele mai recente deplasări ale sale în țară (Prahova, ședința Consiliului Local Prahova, Peștera Sfântului Andrei – Constanța și apoi spre Alba Iulia), a fost întâmpinată cu bucurie și real entuziasm de oamenii, care deși nu sunt din Iași, unde este senatorul Iovanovici-Șoșoacă, au fost ajutați de aceasta.

Într-un context în care ”filonul naţionalist” crește în preferințele alegătorilor din întreaga lume, Luis Lazarus a arătat că răsar noi pretendenți pentru funcția de Președinte al României, deși doctrina lor politică anterioară fusese anti-naționalistă.

Senatorul Diana Șoșoacă, prezentă la Constanța

Diana Iovanovici-Șoșoacă a fost prezentă la Constanța, la peștera Sfântului Andrei, cu ocazia sărbătorii Sfântului, pe care o consideră la fel de importantă ca Ziua Națională, Sfântul Andrei fiind ocrotitorul României.

„Patriarhul BOR ar fi trebuit să fie prezent la Constanța!”, a anunțat la acel moment Diana Șoșoacă.

În pofida amenințărilor pe care le-a primit inclusiv la adresa familiei, senatorul de Iași a fost la Constanța și s-a bucurat de prezența susținătorilor la slujbă, împreună cu Înaltul Prelat Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Cu ocazia asta, președintele S.O.S. România l-a criticat pe Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, IPS Daniel, că nu a fost prezent la această sărbătoare.

După demersurile internaționale ale Dianei Șoșoacă, cuviosul Loghin a fost chemat la Kiev și nu a mai fost evacuat din lăcașul de cult. Totuși, spune doamna Șoșoacă, în Ucraina continuă hăituirea românilor, care nu beneficiază de tratament egal cum îl primesc refugiații ucraineni pe teritoriul României.

”Tot felul de zălude care nu au făcut nimic pentru România vin acum cu o cruce mare și se dau credincioase”, a menționat președintele S.O.S. România.

O opinie a avut președintele SOS România și despre candidatura anunțată a primarului de Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, despre care spune că ”doar atât au putut serviciile”.

Comentarii
  • Diana Sosoaca va fi presedinta Romaniei. Tineretul tarii si noi toti vrem o alta Romanie,o Romanie cu autoritate,demnitate in afara si romanii in tara sa scape de dictatura lui muehannus si comunistii pe care i- a pus la putere cretinul muehannis care numai rau a facut Romaniei si romanilor. Poate taranii vor vota PCR comunist a lui Colacu ca incearca sa le unga ochii cu vreo 100 de lei la pensie in plus dar taranii sa stea acasa la vot. Nu vrem gioana ,nu vrem comunism,vrem alta Romanie o Romanie demna intre tari. DE CE NU ESTE SUSPENDAT DICTATORUL MUEHANNUS,PANA LA ALEGERI NE DISTRUGE DE TOT PE TOTI!

  • @boșorog bolșevic

    Nu vrem toți ca o scroafă bolșevică nesimțită să ajungă în locul unui dulap ignorant.
    Tineretul țării și noi toți vrem ca astfel de obezi nesimțiți să încerce să reușească mai întâi în plan personal, să nu mai bage în ei ca în WC.

  • Mars, idiotule mananci mereu kakat. Gunoiule!

  • In lume partidele nationaliste vor fi la putere in 2024 . Toate tarile se simt amenintate,dominate ,exploatate,comandate de o putere Nemernica care vrea sa tina sub talpa toate tarile inclusiv Rusia,China. In 76 de tari la anul vor fi alegeri, partidele nationaliste vor invinge si in Romania va fi la fel unica solutie,cu conducerea Ue dictatoare va fi o schimbare la 180 gr.,important este ca in PE sa domine partidele nationaliste ale tarilor Ue.

  • @boșorog bolșevic

    Rapăm ramolit, mergi cu scroafa nesimțită înapoi în Rusia, de unde v-au adus babacii voștri, pe tancuri sovietice.

  • boului de la 8:12 si 19:59

    N-ai vrea tu mai bine sa pleci la bordelul tau din Kiev si sa te prostituezi pentru proxenetul tau, Zelenski? Pana nu demult slava lui era tot timpul in gura ta. Ce s-a intamplat? Ti-a lasat un gust amar in gura?

    Mai bine cu obeza de Diana decat cu un retardat ca tine. Diana poate sa slabeasca oricand dar tu esti retardat pe viata!

    Si inceteaza sa mai mananci rahat despre sovietici. Lasa-i pe rusi, ca Pauker si Nicholschi nu erau rusi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024