Prima pagină » Local » Senatorul Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România: „Ziua trădării naționale a fost adoptată ca lege în țara noastră”
Senatorul Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România: „Ziua trădării naționale a fost adoptată ca lege în țara noastră”

Senatorul Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România: „Ziua trădării naționale a fost adoptată ca lege în țara noastră”

14 mai 2024, 09:45, 29 ,
BZI.ro, în Local

Senatorul Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România, a transmis că astăzi, 14 mai 2024, este ziua în care Parlamentul a anulat România în favoarea Israelului! De asemenea, parlamentarul a afirmat că este ziua vânzării românilor și ziua trădării naționale!

„Prin Lege ziua de 14 mai este dedicată statului Israel, relațiilor de prietenie cu acesta și sprijinul acestuia, 14 mai fiind ziua independenței Israelului. Dar ați uitat, năpârcilor, că ziua de 14 mai este ziua Ziua naţională de cinstire a martirilor din temniţele comuniste, în amintirea evenimentelor petrecute în noaptea de 14 spre 15 mai 1948, când au fost arestaţi numeroşi tineri, intelectuali, români care s-au opus regimului comunist.

Această zi a fost instituită prin Legea nr. 127/2017, care stabileşte sărbătorirea anuală a zilei de 14 mai de autorităţile centrale şi locale, dar şi de instituţiile de cultură din ţară, prin organizarea de comemorări oficiale, depuneri de coroane şi manifestări specifice pentru cinstirea memoriei acestor martiri.

Prin Legea 86/09.04.2024 se instituie ziua de 14 mai ca Ziua Solidarității și Prieteniei dintre România și Statul Israel, prin care statul român este obligat să arboreze steagul Israelului în toate instituțiile oficiale și să organizeze ședință solemnă în Parlamentul României.

Este cel mai cumplit moment al existenței României. În loc să ne comemorăm MARTIRII DIN TEMNIȚELE COMUNISTE, noi stăm să aducem omagii unui stat care ne cotropește și care se infiltrează în  toate structurile României. Ziua martirilor noștri din temnițele comuniste a fost sufocată și înlocuită de ziua Israelului, care ne înlocuiește istoria, nația, țara pas cu pas. Noi am salvat peste 400.000 de evrei în cel de-al doilea război mondial, iar voi ne-ați omorât peste 800.000 de români în temnițele comuniste. Ca urmare a acestui fapt, ați acoperit moartea cumplită a peste 800.000 de români, uciderea lor în masă, genocidul poporului român cu sărbătorirea călăilor lui. Românii nu au fost și nu sunt antisemiți și nici nu au săvârșit holocaust împotriva evreilor sau altor seminții, nu suntem noi naziștii și fasciștii care au produs aceste atrocități. Am fost și suntem nația care i-a primit pe toți cu brațele deschise, prea deschise, astfel că acum suntem cotropiți.

Diana Șoșoacă: Statul român nu va mai exista

Statul român nu va mai exista. Prin această lege neconstituțională, antiromânească și trădătoare, România și-a cedat suveranitatea pe cale pașnică, și-a trădat martirii neamului românesc și și-a întinat sufletul în fața veșniciei. În timp ce toți urlă că ne atacă Putin, uite că nu ne-a atacat nici un rus, în schimb ne-au atacat khazarii și liftele de păgâni, care acum ne preiau țara și ne înlocuiesc românii alungați din țară.

Conform art. 3 alin. 4 din Constituția României,

(4) Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.

Totul după un plan foarte bine făcut, la milimetru, s-a încălcat Constituția României, românii au fost alungați din țară, iar în locul lor la muncă au fost aduși peste 1,5 milioane de asiatici cărora nu le pasă de noi și țara noastră, iar conducerea a fost preluată de statul Israel, iar de câteva luni de zile Mossadul a preluat conducerea României, serviciile secrete americane mutându-se la Sofia, Bulgaria, lăsând România pe mâinile khazarilor. Anul trecut s-a instituit materia obligatorie Istoria evreilor, obligatorie de anul acesta în clasa a 11-a, în timp ce s-a scos pas cu pas Istoria românilor. Anul acesta, după ce am reușit să cădem la Senat la un vot legea lui Vexler de introducere în CSAT a unui reprezentant al minorității evreiești, Camera Deputaților, cameră decizională, a hotărât că în CSAT, va exista un reprezentant al minorității evreiești. Cum este posibil ca în cel mai înalt for secret al statului român să existe un străin? În ditai Consiliul de apărare a țării, alături de președinte și miniștrii cei mai importanți pentru apărarea țării? Suntem preluați cu trădarea demnitarilor noștri. Apoi Legea prin care se instituie obligativitatea arborării steagului Israelului pe toate instituțiile de conducere ale României. Cea mai mare sinagogă din Europa se află pe teritoriul României, la Sighet. În timpul plandemiei, când toți românii erau obligați să stea în case și erau amendați dacă ieșeau fie și pentru o pâine, evreii se plimbau cu miile prin Sighet la inaugurarea Sinagogii.

Nu am nimic cu nicio nație, cu nici un stat, nu urăsc pe nimeni, nicio națiune și nicio seminție, dar nu pot să tac și să nu observ cum suntem cotropiți și sclavizați de un alt stat și alte nații, pentru că și USA și NATO sunt conduse tot de evrei. De fapt, nici măcar evrei, ci khazari, care au invadat România de vreo 200 sute de ani și  sclavizează nația mea română. Nu pot să tac când în curând vom fi obligați să ne schimbăm și limba și portul național sau vom plăti drepturi de autor (false) către Israel pentru orice poartă amprenta românească, fiind de notorietate că aceștia își arogă în ultimul timp ancestralitatea pe teritoriul României.

Suntem obligați să ne exprimăm solidaritatea cu un stat care ucide în numele cui? Cum să îmi exprim solidaritatea cu un stat care ucide cu sânge rece palestinieni și le cotropește teritoriul? Cum pot să mă solidarizez cu un stat care săvârșește genocid și holocaust împotriva altui stat, Palestina? Cum pot să fiu alături de un stat și autorități care provoacă și săvârșește ceea ce acuză că i s-a produs lui și cetățenilor lui în cel de-al doilea război mondial?

Sunt zilele cele de pe urmă! Dacă diaspora românească nu înțelege să se întoarcă acasă, fără să mai întrebe ce îi oferă România, ci ce poate face pentru România, suntem terminați. Cu o populație îmbătrânită și bolnavă, sărăcită și decimată, fără ajutor, nu vom mai putea salva nimic. Avem nevoie de revenirea românilor în țară. Altfel vor fi înlocuiți de khazari. Nu puteți cere ceva de la o țară care își pierde și granițele și identitatea, și care și-a cedat toate resursele străinilor. Este momentul recuperării României din mâinile cotropitorilor! 34 de ani nemernicii de la conducerea României ne-au cedat suveranitatea, naționalitatea, independența, resursele, au alungat românii pentru ca această țară să fie ocupată de străini. 3 milioane de apartamente sunt construite în așteptarea ocupării lor de către evrei în România. Vom fi înlocuiți și aruncați la coșul de gunoi al istoriei. Mesajul meu către Israel este: VĂ RESPECTĂM DACĂ NE RESPECTAȚI! AICI ESTE ROMÂNIA! PE AICI NU SE TRECE!

De ce ar trebui să celebrez eu independența Israelului? De când Israelul este poporul ales, când Iisus a fost omorât de israeliți? Ce am eu de mulțumit statului Israel? Suntem noi cumva evrei? Nu avem nimic pentru a mulțumi acestei nații! Din contră, ei trebuie să ne mulțumească pentru că i-am salvat în  cel de-al doilea război mondial! Puterea din Israel ucide zi de zi palestinieni, copii, și evident au omorât și românii din Fâșia Gaza! Unde este premierul Ciolacu să salveze românii de acolo? Nu mai are camere de filmat pentru asta? ONU nu face nimic pentru readucerea păcii în această zonă și nicăieri în lume!

Dacă azi Israelul își arborează steagul său în țara noastră, mâine ne trezim cu maghiarii care vor arbora steagul Ungariei și al ținutului inexistent secuiesc în toată țara de 15 martie.

Ceea ce se va întâmpla azi în Parlamentul României constituie actul de abdicare al statului român. Putea fi orice altă țară în locul Israelului, nu contează, actul de trădare al Parlamentului României, al conducerii României este unul abominabil și fără precedent în istoria universală.

Terenurile și casele fermierilor români care nu mai au bani să plătească ratele la bănci sunt achiziționate prin vânzare la licitația de executare de evrei, se construiesc cartiere întregi pentru evrei; odată arborat steagul altui stat pe teritoriul României, când vor ei, de ziua independenței acelui stat, înseamnă că au ocupat România. De ajuns că suntem ocupați militar de USA, condusă tot de khazari, prin amplasarea de baze militare americane și NATO pe tot teritoriul României, de ajuns tot. Până aici! Nu se mai poate!

România trebuie să iasă în stradă pentru a elibera țara asta! Toți suntem obligați să ne apărăm țara, să ne eliberăm!

Ceea ce nu înțeleg cretinii din Parlament, dobitocii de la guvernare și idioții din servicii este că nu vor mai avea nici ei nimic! Absolut nimic! Îi vor deposeda de tot ce au, pentru că noul stat își aduce oamenii săi în România, nu îi păstrează pe cei care au trădat deja statul mamă pentru un pumn de galbeni! Nu vor mai avea nimic și nici fericiți nu vor fi! Dar nici România nu va mai exista dacă nu ne vom implica să ne salvăm nația și țara!

Poate această națiune să înțeleagă că este momentul reconstruirii statului român? Al recuperării lui din mâinile khazarilor și refacerii lui din temelii? Românii trebuie să se întoarcă acasă! Înțelegeți că s-a ajuns ca printr-o lege România să celebreze ziua independenței altui stat care ne-a ocupat fără război? Înțelegeți că Parlamentul legiferează împotriva națiunii române? Înțelegeți că Parlamentul României este al statului Israel? Înțelegeți că am fost trădați și predați altui stat fără război?

ÎNVIAȚI ROMÂNI, CĂ AȚI MURIT DESTUL!

Mihai Eminescu – Doina (varianta necenzurată)

De la Nistru pân’ la Tisa

Tot românul plânsu-mi-s-a,

Că nu mai poate străbate

De-atâta străinătate

Din Hotin și pân’ la Mare

Vin Muscalii de-a călare,

De la Mare la Hotin

Calea noastră ne-o ațin

Și Muscalii și Calmucii

Și nici Nistrul nu-i înneacă Săracă țară, săracă!

Din Boian la Cornu Luncii

Jidovește-nvață pruncii

Și sub mână de jidan

Sunt românii lui Ștefan.

Că-ndărăt tot dă ca racul

Fără tihnă-i masa lui

Și-i străin în țara lui.

Din Brașov pân’la Abrud

Vai ce văd și ce aud

Stăpânind ungurul crud

Iar din Olt până la Cris

Nu mai este luminiș

De greul suspinelor

De umbra străinilor,

De nu mai știi ce te-ai face

Sărace român, sărace!

De la Turnu-n Dorohoi

Curg dușmanii în puhoi

Și s-așează pe la noi;

 

Și cum vin cu drum de fier

Toate cântecele pier

Zboară paserile toate

De neagra străinătate

Numai umbra spinului

La ușa creștinului

Codrul geme și se pleacă

Și izvoarele îi seacă

Săracă țară, săracă!

Cine ne-a adus jidanii

Nu mai vază zi cu anii

Și să-i scoată ochii corbii

Să ramâie-n drum ca orbii

Cine ne-a adus pe greci

N-ar mai putrezi în veci

Cine ne-a adus Muscalii

Prăpădi-i-ar focul jalei

Să-l arză, să-l dogorească

Neamul să i-l prăpădească,

Iar cine mi-a fost mișel

Seca-i-ar inima-n el,

Cum dușmanii mi te seacă Săracă țară, săracă! Ștefane, Măria ta,

Lasă Putna, nu mai sta,

Las’ arhimandritului

Toată grija schitului,

Lasă grija gropilor

Dă-o-n seama popilor

La metanii să tot bată,

Ziua toată, noaptea toată,

Să se-ndure Dumnezeu

Ca să-ţi mântui neamul tău…

Tu te-nalță din mormânt

Să te-aud din corn cântând

Și Moldova adunând

Adunându-ți flamurile

Să se mire neamurile;

De-i suna din corn o dată

Ai s-aduni Moldova toată

De-i suna de două ori

Vin și codri-n ajutor;

De-i suna a treia oară

Toți dușmanii or să piară

Dați în seama ciorilor

Ș-a spânzurătorilor.

Ștefane, Măria Ta,

Lasă Putna, nu mai sta

Că te-așteaptă litvele

Să le zboare tigvele

Să le spui molitvele

Pe câți pari, pe câți fuștei

Căpătani de grecotei

Grecoteii și străinii

Mânca-le-ar inima câinii

Mânca-le-ar țara pustia

Și neamul nemernicia

Cum te pradă, cum te seacă

Săracă țară, săracă!”, a transmis Diana Șoșoacă.

Comentarii
  • Sos maro cu dejecții…

  • Noroc de voi ca o mai aduceti in atentia oamenilor periodic, am si uitat de ea.

  • Maro e limba ta cu care-l lingi in c*r pe Zelenski si pe Iohannis si pe Vexler.

    Imputitule!

  • Daca ai uitat de ea, de ce stai toata ziua cu botul in c*rul ei?

    Romanii vor vota SOS indiferent de cat de mult cct mananci tu de despre Diana.

  • Crimele comise de evrei in comunism

    Doamna Diana si romanii in general ar trebui sa vorbeasca mai des despre crimele odioase comise de evrei in perioada comunista.

    Sistemul gulagurilor in care au pierit cel putin 1,5 milioane de suflete a fost conceput de doi evrei pe nume Iagoda si Frenkel si in primii opt ani sistemul a fost administrat de evrei.

    Foametea din Ucraina in timpul careia au pierit peste 7 milioane se suflete s-a datorat, partial, evreilor, printre care se numara Kaganovici, care a fost responsabil si pentru alte crime.

    Foametea din Kazakstan in timpul careia au pierit cel putin 1,5 milioane de suflete a fost provocata de politicile lui Filip Golosciokin, un evreu.

    Bela Kun, evreul care a introdus comunismul in Ungaria, i-a terorizat ani buni pe unguri. Peste 65% din guvernul lui Kun era compus din evrei. Dupa ce Kun a fugit in Rusia si s-a implicat in razboiul civil de acolo, a dat ordin pentru executarea a cel putin 70 de mii de suflete in Crimea.

    Printre conducatorii politiei secrete bolsevice care a comis crime inimaginabile in timpul a ceea ce se numea Teroarea Rosie, se numarau evrei ca Moise Uritski si Iosif Unszlicht.

    In Romania, printre cei mai celebri tortionari care au chinuit si ucis oameni in inchisorile comuniste, se numara evrei ca Misu Dulgheru, Alexandru Nicolschi, Mihai Patriciu si Mauriciu Strul.

    Comunismul bolsevic a fost de fapt o creatie evreiasca. Primul partid al lui Lenin, Partidul Muncitoresc, era o alianta intre diverse grupari marxiste si bundul evreiesc.

    Despre criminalii astia se va discuta la orele de istorie a evreilor? Sau se va vorbi numai despre aceleasi minciuni pe care le auzim non-stop de aproape un secol?

  • Sunt niște susținători ai individei care scriu niște comentarii abjecte, la fel cum vorbește ea. Nu se pot abține să nu vorbească urât și agresiv atunci când alții nu agreează părerile lor. Fiindcă sunt frustrați, alte argumente n-au și sunt nebăgați in seama, nu știu decât să urle și să spurce. Să dea Domnul să dispară de pe scena politică asemenea scursuri.

  • @Medicamente

    Mars inapoi in boscheti!

    Tu o injuri 24/7 pe Diana la fiecare ocazie. Acum faci pe victima cand vezi ca lumea iti da replica.

    Doar pentru faptul ca tu in pandemie mancai cct cum ca vaccinul e „sigur si eficient” meriti sa te injure si sa te scuipe lumea pe strada!

    Diana a avut dreptate. Vaccinarea anticovid chiar ucide, de-aia AstraZeneca si-a retras vaccinul de pe piata.

    Cum sa n-o sustin pe Diana cand TOT ce ea a spus s-a adeverit? Si cum sa nu ma p*s pe tine, de postac jegos care esti, cand tu nu-l injuri pe Iohannis, nici pe Ciolacu, nici pe Ciuca, nici pe Ponta, ci doar pe Diana, care n-a facut niciun rau Romaniei?

  • Sosoaca senator de iasi,scroafa Asta debila nu a facut nici un Rahat pentru Tara,fiind sluga sovieticilor.Mi se face greata ca numiti O scroafa..,,doamna”Mars la ambasada moscovei.

  • Diana Osânzana

    BRB!! Carnetel📝. Numaratoare🧮.

  • Diana Osânzana

    BRB!! Carnetel📝. Numaratoare🧮. Sa vedeti voi unde merge prostia . In seara de Invierea Domnului , la ora cand toata lumea era cu gandul la traditia (buna , rea nu comentez) celor pamantesti sau ceresti , vis-a-vis , la mai putin de un metru cineva avea ,,informatii pretioase” de la Osânzana ptr ca s-a intamplat un eveniment neprevazut. Primul instinct , sa-i dau un șut in dos si pe poarta afara. M-am abtinut , era CasaDomnului si O Seara Sfanta!

  • Prostului de la 8:37

    Mars sa-i zici lu’ ma- ta!

    Diana a strans donatii pentru reconstruirea a patru case avariate la Crevedia si ajuta pe gratis pe nevoiasi, inclusiv pe pensionari. Tu ce p…. ma- tii ai facut pentru Romania?

    Mars tu inapoi sub birourile de la ambasada Ucrainei si Israelului, imputitule!

    O injuri pe Diana, care n-a facut niciun rau nimanui, dar nu zici nimic despre Ciolacu sau Iohannis. JEGULE!

  • Diana Osânzana

    Numai mie mi se pare ca articole cu si despre Osânzana au lipsit din aceasta publicatie de aproape 2 saptamani? Au intrat kopeicile pe card? Erau cate 2-3 ,,stiri” , zilnic” Osânzana in Italia , Osânzana in Germănii , Osânzana daca trăgea o bășină , la ziar , sa stie tot românul ca Diana bășește.

    Stati aproape numai pentru ,,have fun” !!

    9 Iunie e dupa colț!

  • Ia-ti glumele de kkt si pleaca la culcare!

    Dupa colt te duci tu sa ti-o iei in dos de la prietenii tai LGBTisti.

    Romanii, mai ales aia nevacinati si cei din diaspora, abia asteapta sa voteze SOS. Doar pentru mizeria pe care tu, imputitule, si ceilalti compostati ca tine ati facut-o in pandemie, romanii vor vota SOS Romania.

  • Diana Osânzana

    Cu ocazia Sarbatorilir Pascale , in aceasta publicație am avut ,,urări” de la toate partidele (nu ca m-ar interesa) , mai putin de la sos!!?? Va dați seama ce ,,durere” pe șoșocari sa nu stie prostimea unde a fost Osânzana in noapte de Înviere!!E clar , au ramas fara firfirici de la moskovia ptr campanie.

  • Prostului de la 10:33

    Stim foarte bine unde Diana a fost de Paste pentru ca a facut un livestream.

    Tu unde ai fost? La Kiev, la glory hole-ul lui Zelenski?

  • Diana Osânzana

    Voi vota sos! Vreau sa pun intre doua si o mie de ștampuie in rubrica sos. Numai ca , in lista BEJ , aceasta minuscula grupare de ruși e ,,sublima dar lipseste cu desavarsire”

  • Prostului de la 10:41

    Dumele tale de kkt nu amuza pe nimeni…

  • Diana Osânzana

    Nu te mai agita ca nu mai raspund la jigniri si limbajul suburban a incultilor din sos. Injurati-ma si innjurati-ne cat va tin bojogii , nu-mi pasa , atat stiti asa ve-ti avea voturi. Nu uitati ca multi care si-au afirmat dorinta de a vota au cel putin bac-ul. Voi cu opt clase , sunteti ceea ce afisati . Inclusiv aici.

  • Diana Osânzana

    ,,întro mâna” avem gruparea sos care e ,,cea mai” su e pe ici si pe dincolio plina de integri si blb…bla…bla.

    în alta mâna avem sustinatorii care ii vedeti ce limbaj releveaza chiar aici. Mai aveti dubii cine e sos?

  • Doar un singur dobitoc o injura si batjocoreste pe Diana Sosoaca, este acelasi dobitoc care in toate reportajele Doamnei Sosoaca o injura si batjocoreste pe dumneaei si pe noi toti care ne exprimam o opinie justa ,contrara acestui dobitoc . Este un frustrat, o nulitate ,un zombie.Nu este roman!! REFERITOR LA JIDANI, DIANA SOSOACA ARE PERFECTA DREPTATE!!!! ce ne intereseaza istoria jidanilor ca disciplina scolara? Ce ne intereseaza pe noi ft e m-as eu de ziua Israelului ?? In Italia toti studentii din toate orasele Italiei protesteaza impotriva Israelului si kn nemernica si eu Romania ,tradatorii tarii pupa in ku-r jidanii! Hitler a avut dreptate sa extermine toti jidanii!!! Eu personal ii bag in pi-zda mami lor pe iohanis,maciuca ,colacu ,simonis , rares bogdan si toti rahatii astia pupatori in ku- r de jidani si ucrainieni si etc.Astia-s cei care trebuie sa manance un ka – kat la vot , PSD,PNL, USR., tradatorii romanilor ,vanduti strainilor ,teroristi care slujesc intereselor strainilor in tara asta ,impotriva romanilor si Romaniei. .

  • Mai mosh carnetel livestreamul e una iar intebarea era pusa corect . In aceasta publucatie . Ai bani esti pe prima pagina. Nu au bani asta e.

  • Diana Osânzana

    Eu vad un singur postac care injura si crede ca prin lumbaj si atitudine e superior tuturor. La fel ca sosoul.

    Dar , sa fiu autocritic , cred ca am orbul gainilor.

    Voi , ceilalti , ce observati aici??

  • Diana Osânzana

    Eu vad un singur postac care injura si crede ca prin limbaj si atitudine e superior tuturor. La fel ca sosoul.

    Dar , sa fiu autocritic , cred ca am orbul gainilor.

    Voi , ceilalti , ce observati aici??

  • Ft mortii ma- ti fit-ar ma- ta in mormant cu tine,drogalaule! Blestemat sa fii tu mizerie ce esti care spurci zilnic acest ziar si pe noi si pe Sosoaca.Mars animalule la Socola la dezintoxicare de alcool si droguri
    MILIOANE DE VOTURI PENTRU DIANA SOSOACA !!!!!! DIANA PRESEDINTA ROMANIEI,SUS SOS ROMANIA! Bravo romani, 20% in sondaje S O S , bravooo Romania ,bravo romani. Romania trezeste – te !

  • Diana Osânzana

    Nu pune niciodata:

    Puterea pe mana Prostului
    Bâta in mana Nebunului

    Combinatia perfecta ptr Apicalipsa

    Vezi ce se intampla in Ruzzia

  • MILIOANEEEEEEE DE VOTURI PENTRU DIANA SOSOACA! MILIOANEEEEEE DE VOTURI PENTRU DIANA SOSOACA !!!!! MILIOANE DE VOTURI PENTRU DIANA SOSOACA !!!!!!

  • MILIOANEEEEEEE DE VOTURI PENTRU DIANA SOSOACA! MILIOANEEEEEE DE VOTURI PENTRU DIANA SOSOACA !!!!! MILIOANE DE VOTURI PENTRU DIANA SOSOACA !!!!!! MILIOANEEEEE DE VOTURI PENTRU DIANA SOSOACA !!!!

  • Iar au scăpat de la Psihiatrie șoșocii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *