Prima pagină » Local » Senatorul Diana Șoșoacă, despre vizita lui Volodimir Zelenski în România, la BZI LIVE: „Cetățenii trebuie să iasă în stradă pentru a nu permite intrarea în țară a acestui dansator la bară” – VIDEO
Senatorul Diana Șoșoacă, despre vizita lui Volodimir Zelenski în România, la BZI LIVE: „Cetățenii trebuie să iasă în stradă pentru a nu permite intrarea în țară a acestui dansator la bară” - VIDEO

Senatorul Diana Șoșoacă, despre vizita lui Volodimir Zelenski în România, la BZI LIVE: „Cetățenii trebuie să iasă în stradă pentru a nu permite intrarea în țară a acestui dansator la bară” – VIDEO

06 oct. 2023, 13:43, 50 ,
în Local

Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România, a discutat astăzi, 6 octombrie 2023, la BZI LIVE despre vizita lui Volodimir Zelenski în România. Senatorul de Iași consideră că președintele Ucrainei nu are ce căuta pe teritoriul țării noastre.

Diana Șoșoacă afirmă că Ucraina și-a bătut joc de România, iar liderul ucrainean nu a mulțumit statului nostru pentru întreg ajutorul acordat.

„Ar trebui să îi rupem picioarele lui Zelenski. Poporul român ar trebui să iasă în stradă şi să nu-i permită intrarea în ţară până la Cotroceni. Din cauza acestui om inconştient, malefic, om al diavolului, România a trebuit să se împrumute nelimitat. Au venit ucraineni bogaţi şi şi-au bătut joc de ajutorul românilor. Românii nu au avut în viaţa lor banii pe care i-au avut ucrainenii. De ce nu am ajutat noi un milion de pensionari, de copii, de oameni săraci? Zelenski a avut neobrăzarea că atunci când a menţionat ţările cărora trebuie să le mulţumească nu a menţionat România. A ignorat-o deşi a fost ţară care i-a deschis graniţa. A pus pe lista celor care trebuie omorâţi un senator din România: Diana Șoșoacă. Am avut interdicţie în Ucraina când am vrut să mă duc la Fântâna Albă. Omul ăsta are o răutate inimaginabilă. El nu are legătură cu Ucraina, este pus acolo pentru că îndeplineşte ordinele. România nu are de ce să-i deschidă graniţele. Poate vrea să ne aducă banii înapoi, ajutoarele. De ce vine? Înseamnă că Iohannis i-a adresat o invitaţie. Iohannis a trădat poporul şi statul român. Nu poţi invita şi primi pe teritoriul tău o persoană care şi-a bătut joc de ţara ta, de cetăţenii tăi, a falimentat fermierii, nu ţi-a adresat mulţumire, îţi pune parlamentari pe lista de omorât. Câte urmăriri ca-n filme am avut eu. Tu îl inviţi în ţara asta, ce a făcut Zelenski să aibă onoarea să calce pământul românesc. El a semnat o lege împotriva minorităţii române din Ucraina. Din 220 de biserici româneşti a mai lăsat în picioare 8 şi nu-i lasă pe preoţi să vorbească limba română. În război a înrolat românii prima dată pentru a-i trimite la moarte. Ucrainenii lui plătesc mii de euro şi pleacă. Dacă-şi iubesc ţara de ce nu stau acolo, de ce fug? Mişcă-te şi apără-o. Lasă să plece femeile şi copiii”, a transmis Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă, despre vizita lui Volodimir Zelenski în România

Președintele S.O.S. România îl acuză pe Klaus Iohannis de înaltă trădare pentru că l-a invitat pe președintele Ucrainei să vină în România. De asemenea, Diana Șoșoacă afirmă cu vehemență că războiul nu este în toată țara, ci în doar o parte pentru că sute de persoane merg să se distreze în Ucraina.

„Restul ţării este liberă, doar o parte este în război. Evreii au petrecut în Ucraina, aşa război au ei acolo, unul de care are nevoie Zelenski în care să-şi vândă cerealele pline de pesticide și cancerigene? Am descoperit că de când a început războiul, s-a mărit enorm de mult traficul şi consumul de droguri în România. De la început când m-am dus eu în Vama Albița, mulţi mi-au zis să opresc un transport de cereale şi uitaţi-vă ce-i dedesubt. Sub aceste cereale care nu sunt controlate de nimeni niciodată în afară de Polonia, Ungaria, nu cumva se află transporturi de droguri? Din toate părţile îmi vin tot felul de dovezi în sprijinul întrebării mele care se pare că ar avea un răspuns afirmativ. A oprit cineva vreodată un transport cu cereale din Ucraina să verifice ce este sub cereale sau dacă sunt cereale? Există vreo autoritate română care să fi luat mostre pentru a verifica dacă sunt modificate genetic sau nivelul de pesticide? E tupeul cu care ne-am obişnuit a lui Zelenski, dar este şi neobrăzarea lui Iohannis a instituţiei prezidenţiale faţă de propriul popor să-l inviţi pe ăla care ne-a jignit şi are o lipsă totală de recunoştinţă. Dacă îl prind în Parlament va fi rău, să nu îndrăzniţi să-l băgaţi în Parlamentul României. Pe străzi ar trebui să iasă românii şi să nu permită intrarea acestui om neobrăzat, neruşinat, trădător al ţării sale în ţara noastră. Nu a avut niciun cuvânt de apreciere şi mulţumire faţă de România, nici recunoştinţă. Şi-a bătut joc de copiii noştri, de o naţie întreagă, ne-a folosit la maximum, ne-a pus un parlamentar pe lista morţii. Nu mai pot ajunge pe la Cernăuţi şi noi îl primim cu onoruri de preşedinte. Dar va mai schimbaţi hainele dl Zelenski? Ce semnale emiţi, că eşti modest? Cu conturi în SUA, este unul dintre miliardarii lumii. Trebuie să stea acasă la el, să nu pună piciorul în România. SRI dacă mai ţin cu ţara asta ar trebui să facă în aşa fel încât să nu mai calce pământul sfânt românesc. Vine când e sărbătorită Sf. Parascheva. Întotdeauna au folosit momente cheie pentru aceste vizite de trădare. De ce nu a venit săptămâna asta? Vine când vin oamenii în pelerinajul de la Iași, care este legătura? Suntem singura ţară care a mai permis cerealele lui Zelenski. E de ajuns, ne-ai falimentat destul. Să-şi oprească războiul, teritoriile alea nu îi aparţin. Nu poţi să deţii teritorii care nu-ţi aparţin şi să-ţi baţi joc de minoritate. Îmi aduce Iohannis un trădător de neamul lui. Asta este făcătura americanilor pentru că ţara asta este condusă de americani”, a menționat senatorul de Iași.

Mai mult decât atât, Șoșoacă îl acuză pe Zelenski că vrea să bage România în război cu Rusia. De asemenea, liderul S.O.S. România îl acuză de minciună, nepăsare și manipulare pe Zelenski pentru că un președinte adevărat nu se plimbă în toate țările atunci când are în curte război.

„Ce război dacă s-au dus evreii să se distreze. Zelenski pleacă peste tot, asta faci când e război? Nu-i dă rusul o bombă? Nu îi e frică sau a făcut o înţelegere cu Putin ca să treacă graniţele? Nu suntem proşti. Suntem prinşi la mijloc într-o mizerie. Zelenski spune că România trebuie să intre în război cu Rusia. Bă, eşti prost? Rusia are cea mai mare suprafaţă, e a doua mare armată a lumii. Sunteţi nebuni? Când armatele tale nu se compară cu ale duşmanului nu te duci în luptă. De aia există diplomaţie. Nu vă dă cu virgulă? Nemernicul ăsta vine în România ca să ne bage în război. Ne pune în pericol faţă de Rusia, este o altă provocare pentru Putin. Dacă poporul român vrea să se bage în război să se ducă, eu nu vreau ca bărbatul şi copiii mei să moară pentru interesul Ucrainei. E ca şi când o furnică se luptă cu un elefant. Nu vedeţi că o lume întreagă nu reuşeşte să-l învingă pe Putin, cu toată tehnologia pe care o au? E atâta tehnologie încât într-un minut s-a terminat războiul, dar cum mai faci afaceri cu droguri, cereale, armament, să mai echilibrezi bugetul cu producţia de armament şi vânzarea şi mai provoci şi în alte părţi războaie? Putin s-a aliat cu cele mai tari țări din lume care până acum erau în război total. Putin aplanează la nivel internaţional conflicte majore şi-i aduce în BRICS, iar americanii au interesul să le pornească. BRICS are şi o armată. Cine are curajul să se lupte cu Rusia, China, India, Brazilia, Emiratele Unite, Iranul? Nu suntem sănătoşi la cap? Dacă avem o tendinţă suicidală spuneţi-mi, eu nu o am, mă retrag. Situaţia este precară”, a transmis președintele S.O.S. România.

Diana Șoșoacă, atac la adresa lui Klaus Iohannis

Diana Șoșoacă îi cere demisia lui Klaus Iohannis și-l acuză de dezintegrarea României. De asemenea, senatorul de Iași solicită poporului român să iasă în stradă pentru a împiedica vizita lui Zelenski.

„Când Zelenski va veni în România va face o provocare Rusiei pentru a intra în război cu ţara noastră. România şi-a păstrat o situaţie echilibrată, asta s-a datorat şi vocii mele care am spus „stop joc”. A fost şi vocea societăţii civile şi a înţeles pericolul. Nu cred că este vreo persoană nebună care vrea să moară pentru Rusia, Ucraina sau SUA. E de ajuns cum ne moare poporul din cauza dezinteresului din România. Atenţie domnilor din Servicii, schimbaţi-i traiectoria avionului. Eu voi încerca din toate puterile să-i opresc mizeria lui Iohannis. Trebuie să înceteze să ne pună în pericol. Trebuie să-şi dea demisia şi să plece din ţara asta. Sunteţi nişte nenorociţi ce ne puneţi în pericol. Dacă poporul român suportă vizita în ţară înseamnă că este un popor care merită dezintegrarea ţării. Să nu îndrăznească să pună piciorul în România, Zelenski. Du-te unde ai conturile în America şi lasă-ne în pace, nu avem nevoie de aşa ceva. Este un dansator de bară, un dansator din buric, stripper, actor de mâna a doua, pus pe post de preşedinte. Este un ucigaş de copii. Nu îi e ruşine lui Iohannis? Aşa ceva nu trebuie permis de către poporul român. Nu avem nevoie de cerealele lui şi de războiul lui. Şi-a omorât propriul popor, e un nazist. Şi-au bătut joc de toate popoarele. Nu vedeţi că nu aveţi oameni să lupte pentru ţara voastră? Toţi bărbaţii fug. El îşi menţine tara în război pentru interesele lui meschine. În America avem mai multe părţi, este acea parte nebună a Americii (globalistă) care provoacă peste tot războaie. România a ajuns ţară unde vin toţi nemernicii lumii? Ei vor să ne dezintegrăm, marş afară din ţara mea Zelenski. Nu ai ce căuta aici, şi Iohannis la fel. Căraţi-vă din ţara mea, nu e ţara voastră, e ţara noastră a celor care încercăm să o mai menţinem integră. Un trădător este invitat în ţara mea. Mi-a îngenunchiat fermierii şi agricultură. O să aibă onoruri militare, solicit Armatei Romane să întoarcă spatele acestui nenorocit. El este un criminal de români. Nu există pedeapsa cu moartea în România. O onoare nu o puteţi plăti cu câţiva ani de închisoare? Nu vă este ruşine, unde este reacţia Armatei, societăţii civile?”, a conchis Diana Șoșoacă.

Comentarii
  • Cata nesimtire la aceasta „tante” .Uite ca nu ierse lumea in strada pentru ca nu vrea nimeni sa fie in locul ucrainienilor si nici chiar tu cu prietenul Simion.

  • Bai, umflato! Tu numai daca stai langa o bara se rupe, d-apoi sa mai dansezi! Bolsevica imputita ce esti! Te kaci pe tine daca intra rusii in RO!

  • O nesimtita, o mahalagioaica si o tradatoare. Asta e madame Sosovici. Cetatenii romani ar trebui sa iasa in strada impotriva ei si impotriva lui Simion. Acesti pro rusi sunt plaga tarii:tradatori, oportunisti, violenti. Profita de dezamagirea romanilor fata de clasa politica romaneasca. Dar uite ca se poate si mai rau decat ce am avut din 90 incoace.

  • Ce retardată spălată pe creier ești Elena!!!

  • Jegurile securiste trădătoare de neam și țară și lgbt istii mutilatori de copii sunt la apel imediat în secțiunea de comentarii.
    Cât mai este leafa de la Soroș, mizerii bipede? Ați terminat cu covrigul, ați început cu slava nazismul.

  • Cînd va arata uni oameni ADEVARUL,SPUNE TI CAI MINCIUNĂ CARE CLASA POLITICA ROMÂNĂ!??? AM INEBUNIT CU TOTIIAI VAZUT VREUN PARLAMENTAR SA VOTEZE IMPOTRIBA UNEI LEGI IN FAVOAREA LOR????BATEM CIMPII SI NE URIM UNI PE ALTIII ,CIND NORMAL AR TRB SA FIIM UNITI!!!!

  • SUKA UCRAINA SUKA Z- elenschi!

    SUKA UCRAINA SUKA Z- elenscki, de ce sa vina acest dictator nazist in Romania? Huooooo, jos Plm si Pcr! l- au invitat ciolanu si johana ca sa ne faca conflicte cu Rusia sau nazistul marioneta s- a autoinvitat si slugile tradatoare au acceptat ca sa ne faca conflicte cu Rusia si sa mai cerseasca bani de la romani ca sa- si cumpere iar Olena diamante de 1 milion dolari. Huoooooo sa nu vina in Romania Zelenschi! Huoooo , afaraaaaa ucrainienii din tara dezertorii care stau la noi si se distreaza,afaraaaaaaa acasa la zelenschi ca are mjliarde de pe urma razboiului sa – si intretina ucrainienii refugiati

  • @Elena – Eu as vrea sa fiu in locul lor, a alora care conduc Ucraina, sa vina banii fara numar de la fraierere/fraieri ca tine, si sa ma plimb liber cu ultimele BMW-uri, Mercedes-uri etc prin toata Europa. Iar daca ma intreaba cineva ceva de unde am bani invoc MOTIVUL: e razboi, asa ca nu are dreptul sa ma intrebe nimeni de unde am bunuri imobiliare, masini etc. Zelenska – 1 milion de euro lasat in New York pe bijuterii, desigur propaganda rusa din America, nu? Mii de euro pe la Paris? Propagada rusa din Franta. Eu sunt roman, asa ca sustin Romania. Ma p*s pe ucraineni si rusi la un loc, si pe romanii aia care le tin partea.

  • wishful thinking

    Să iasă știrbii săraci în stradă, să-i vadă lumea pe țugurluii prostovani din spatele obezei beșinoase. :))))))))

  • cetatenii trebuie sa iasa in strada sa aduca educatia si bunul simt in parlament… soso e prima ce ar trebui sa zboare de acolo ca nu stie ce e ala bun simt ….. daca eduatia pt romania este scandalul… atunci e buna si de regina

  • cand o sa fie aruncata la ospiciu scroafa asta

  • Si pe tine porcule cand te taie pentru Craciun? Porcalaule nu te vezi cum arati si ce rahatel esti?

  • Opriți batoza!

  • Terchea Berchea

    Rusofilă! Ca și Simion…

  • Niste idioti platiti de Chirica comenteaza mereu impotriva Doamnei Sosoaca. Nici macar la unghia degetelor de la picioarele Doamnei Sosoaca nu suntetj mai puscariasilor, incultilor si analfabetilor. La puscarie cu voi ! Are bani Chirica cum sa nu pentru fiecare plod cate o vila din salariul de primar stie toata lumea. Niste rahati cu ochi ati ales , rahati cu ochi aveti prostime care trebuie sa stati acasa cand e votarea.

  • Măi dobitoc retardat anonim. Și tu și scroafa mahalagioaică și derbedeul infractor simion trebuiți întâi spânzurați in piața publică apoi stropiți cu benzină și dat foc la stârvurile voastre împuțite rusești.

  • Pcr -eu sunt retardatul anonim

    Tu esti primul si cei ca tine care trebuie sa va spanzuram si dam foc sa nu mai ramana nici cenusa voastra imputita. Exterminati pana la ultimul idiot ca tine.Krapi ma idiotule de ciuda ca noi dormim linistiti ft mortii ma ti care te- a rahatit un idiot. Ce dracu tot esti obsedat de rusi si mananci kaka rusii si rusii ba nazistule maaaars , urasti rusii este obsesia si problema ta.Voi din ura salbaticiuni ati pornit un razboi si se va termina urat tot pentru voi.

  • Soso jet la ambasadorul ruZiei si fa-i o felatie!

  • Poponel a ramas fara droguri si in Parlamentul Penal Criminal cat si in Guvernul Criminal gaseste mafra de buna calitate.

    Romani, dormiti linistiti, politrucii si Clona ZoiAnus mai au cateva bucati de Romanie de dat Austriei si Ucrainei, ca sa-si faca conturile doldora !

  • Olena Zelenska, ,,sotia” CERSETORULUI nazist Zelensky, a cheltuit 1,1 milioane de dolari pe bijuterii in SUA Company Rockefeller, care finanteaza GENOCIDUL planetar cu arma militara 5G si cu arma biologica numita VACCIN. Americanii si toata planeta platesc pentru propriul GENOCID si khazarii cheltuie banii pe bijuterii. https://leadership.ng/olena-zelenska-accused-of-1-1m-shopping-spree-in-nyc/
    Intre timp organizatia satanista mUE care se va desfiinta ca si NATO, OMS, ONU si altele, vrea ca Ucraina nazista sa intre in organizatie si prostii sa plateasca pentru khazarii paduchiosi 186 de miliarde de euro.
    https://www.national.ro/politica/cat-costa-aderarea-ucrainei-la-uniunea-europeana-statele-membre-platitoare-nete-803301.html
    ,, Victorie a Guvernului. Doar România și Bulgaria sunt obligate să importe cereale din Ucraina’’
    https://www.national.ro/0pp/victorie-a-guvernului-doar-romania-si-bulgaria-sunt-obligate-sa-importe-cereale-din-ucraina-803319.html

  • Sunteti vo semianalfabeti si silabisiti greu.

    Aveti mare alergie la adevar. Veti primiti tratament cu STREANGUROL si LOPATIN in scurt timp.
    Sa aveti sapun pentru ca funia e gratis !

    Olena Zelenska, ,,sotia” CERSETORULUI nazist Zelensky, a cheltuit 1,1 milioane de dolari pe bijuterii in SUA Company Rockefeller, care finanteaza GENOCIDUL planetar cu arma militara 5G si cu arma biologica numita VACCIN. Americanii si toata planeta platesc pentru propriul GENOCID si khazarii cheltuie banii pe bijuterii. https://leadership.ng/olena-zelenska-accused-of-1-1m-shopping-spree-in-nyc/
    Intre timp organizatia satanista mUE care se va desfiinta ca si NATO, OMS, ONU si altele, vrea ca Ucraina nazista sa intre in organizatie si prostii sa plateasca pentru khazarii paduchiosi 186 de miliarde de euro.
    https://www.national.ro/politica/cat-costa-aderarea-ucrainei-la-uniunea-europeana-statele-membre-platitoare-nete-803301.html
    ,, Victorie a Guvernului. Doar România și Bulgaria sunt obligate să importe cereale din Ucraina’’
    https://www.national.ro/0pp/victorie-a-guvernului-doar-romania-si-bulgaria-sunt-obligate-sa-importe-cereale-din-ucraina-803319.html

  • Aveti mare alergie la adevar. Veti primiti tratament cu STREANGUROL si LOPATIN in scurt timp.
    Sa aveti sapun pentru ca funia e gratis !

    ,,Aproximativ 10.000 de militari ucraineni s-au predat deja forțelor ruse folosind frecvența radio specială 149.200 „Volga”, care funcționează de la mijlocul verii, au declarat serviciile operaționale pentru TASS. „Acum, peste 10.000 de militari ucraineni au ales deja viața și au folosit frecvența 149.200 ‘Volga’ pentru a se preda. Captivii sunt hrăniți; li se oferă toată îngrijirea medicală necesară”, a spus sursa, menționând că frecvența radio dedicată funcționează în toate direcţiile liniei de angajare în zona de operaţii militare spe-ciale. El a subliniat că numărul captivilor care se predau a crescut recent. Acest lucru se datorează, printre altele, clandestinului pro-rus, ai cărui activiști răspândesc informații despre opțiunea de capitulare în zona e operațiuni militare speciale din acele orașe controlate de forțele armate ucrainene.„Au existat deja cazuri în [satul din prima linie] Rabotino când luptătorii ucraineni au folosit frecvența de 149.200 „Volga” pentru a se preda în grupuri întregi”, a declarat pentru TASS Uniunea Veteranilor din cadrul Operațiunii Militare Speciale. Frecvența 149.200, care poate fi accesată pe orice radio digital, este special desemnată pentru a fi folosită de militarii ucraineni ca canal de comunicare a intenției lor de a se preda armatei ruse, care apoi îi poate localiza și îi poate lua captivi în siguranță, salvând astfel Militarii ucraineni să nu-și riște viața trecând câmpuri minate pentru a ajunge la liniile rusești. Proiectul este operațional de la mijlocul verii.’’

  • Panarama asta putinista trebuie fugarita pe stradă, minte și manipulează așa cum respiră.

  • Iar tu Marian jegul societatii, nu te vezi in ce hal ai ajuns, catusile zangane,daca te prinde ai mierlit- o pe loc, si uite asa mai scapam de un gunoi ca tine.Eu sunt liber sa fiu pro- Rusia, pro Israiel etc. chiar daca milioane ar fi impotriva, care este problema ta? Pui tu lacat pe mintea celor din jur rahatel imputit,? Vierme de Wc asta esti.

  • Asta i in slujba Rusiei! Se vede de la o posta!

  • Nu manka kakat idiotule! Ai vrea sa fim toti in slujba Ucrainei sa ne dam in continuare cat vrea muschii lui pulenski painea de la gura copiilor pentru ucrainienii care jignesc romanii aici in Romania, se supara la orice ca ei sunt mari rahati si nimic nu le convine si nu sunt multumiti de parca am fi obligati sa ajutam acesti nemernici, o face.m benevol. Si cata bataie de joc de romanii nostri din teritoriile romanesti ocupate de ucraina si de bisericile noastre. Ucrainienii sunt spurcati , asa au facut si cu rusii de a izbucnit razboiul, Putin nu e Johana sa permita toate mizeriile. Asa ca ciocu mic romane ca porcii ucrainieni oricum urasc toate rasele lumii, au fost spalati pe creier sa fie asa. Zelenski ne fura milioane de euro ajutoarele tarilor pentu buzunarul lui si a coruptilor luil, ce naiba mai vrei . Pot sa fiu cu Rusia si eu si cati vrem , ne aresteaza dictatorul zelenski, suntem in comunism sa nu deschidem gura? Nu este Rusia vinovata de razboi, zelenski a primit bani sa faca razboiul, el a vrut razboi a provocat Rusia pana s – a rupt coarda.

  • Terchea Berchea

    Câți anonimi… sunt rusofili. Sau criminali ca crăcănatul lor Șef…

  • Respect Ucraina si sper sa nu ajunga un popor de sclavi, cum s-a intamplat cu …vecinii.

  • Glume bune de șters la fund . Ar trebui împușcați cei de o teapă cu sosoaca. Consuma aerul degeaba

  • wishful thinking

    La pârnaie cu obeza sovietică beșinoasă!

  • Umflata diavolului, stai la cratiță! Când deschizi gura îsi baga tot județul…..

  • ,,Ucraina: Ucraina Lista numelor de top care ne-au furat dolarii fiscale în cea mai mare operațiune de spălare de bani din toate timpurile, în funcție de oficialul ucrainean de vârf. Mai jos este o copie a unei liste care a fost furnizată. Este o fracțiune din cele peste 100 de miliarde de dolari pe care i-am trimis în Ucraina, dar este încă furtul dolarilor noștri din impozite și o sumă substanțială de bani. Vin chitante :
    Joe Biden 92 de milioane de dolari ; Mitch McConnell 89 de milioane de dolari ;
    Nancy Pelosi 86 de milioane de dolari ; Chuck Schumer 66 de milioane de dolari ;
    Lindsey Graham 82 milioane USD ; Mitt Romney 71 de milioane de dolari ;
    John Cornyn 41 de milioane de dolari ; Adam Schiff 62 de milioane de dolari ;
    Dan Crenshaw 20 de milioane de dolari ; Elizabeth Cheney 77 milioane dolari ;
    Kevin McCarthy 42 de milioane de dolari ; Jamie Raskin 38 de milioane de dolari ;
    Mike Pence 61 de milioane de dolari ; Greg Pence 17 milioane de dolari ;
    Rick Scott 63 de milioane de dolari ; Hakeem Jeffries 74 milioane USD ;
    Ilhan Omar 33 de milioane de dolari ; Elizabeth Warren 42 de milioane de dolari.’’

    De pe lista lipseste tradatorul iezuit D.Tramp.
    Este pe alta lista cu Ursula si alte SCURSURI ?

  • Alergia la ADEVAR se trateaza cu SREANGUROL si LOPATIN.
    Sa aveti sapun pentru ca funia este gratis !
    O dedicatie pentru Politrucii si medicii CRIMINALI, si pentru complicii lor : ZOIARISTII.
    https://realrawnews.com/wp-content/uploads/2023/10/AdobeStock_408853288_800x600.jpeg

    La multi ani UrSULA von der Leyen – CU EXECUTARE prin SPANZURATOARE !

    ,,Ucraina: Ucraina Lista numelor de top care ne-au furat dolarii fiscale în cea mai mare operațiune de spălare de bani din toate timpurile, în funcție de oficialul ucrainean de vârf. Mai jos este o copie a unei liste care a fost furnizată. Este o fracțiune din cele peste 100 de miliarde de dolari pe care i-am trimis în Ucraina, dar este încă furtul dolarilor noștri din impozite și o sumă substanțială de bani. Vin chitante :
    Joe Biden 92 de milioane de dolari ; Mitch McConnell 89 de milioane de dolari ;
    Nancy Pelosi 86 de milioane de dolari ; Chuck Schumer 66 de milioane de dolari ;
    Lindsey Graham 82 milioane USD ; Mitt Romney 71 de milioane de dolari ;
    John Cornyn 41 de milioane de dolari ; Adam Schiff 62 de milioane de dolari ;
    Dan Crenshaw 20 de milioane de dolari ; Elizabeth Cheney 77 milioane dolari ;
    Kevin McCarthy 42 de milioane de dolari ; Jamie Raskin 38 de milioane de dolari ;
    Mike Pence 61 de milioane de dolari ; Greg Pence 17 milioane de dolari ;
    Rick Scott 63 de milioane de dolari ; Hakeem Jeffries 74 milioane USD ;
    Ilhan Omar 33 de milioane de dolari ; Elizabeth Warren 42 de milioane de dolari.’’

    De pe lista lipseste tradatorul iezuit D.Tramp.
    Este pe alta lista cu Ursula si alte SCURSURI ?

  • @propagandist sovietic

    Putler fură pe față miliarde, îi ține pe prostovani în sărăcie, vrem și noi ca rușii, să fim furați pe față și să facem foamea ca-n Coreea de Nord.
    Să mănânce doar umflata idioată!!! Rahat!!!

  • Du ,te dracului sa vomit pe tine cu putler- ul tau. E xterminareaaaa ucrainienilor asta este solutia parsivii dracului in frunte cu cersetorul corupt – z, -elenski care sta cu tunul la fund. Maaaars afaraAaaaaa din Romania spurcatii ucrainieni. Afaraaaaaa ! Vrea sa vina in Romania la cersit bani si arme ca celelalte tari nu mai dau nimic Ucrainei? Afaraaaaaa nazistul si nazistii ucrainieni din Romania!!!! Afaraaaaas parsivilor!

  • Du ,te dracului sa vomit pe tine cu putler- ul tau. E xterminareaaaa ucrainienilor asta este solutia parsivii dracului in frunte cu cersetorul corupt – z, -elenski care sta cu tunul la fund. Maaaars afaraAaaaaa din Romania spurcatii ucrainieni. Afaraaaaaa ! Vrea sa vina in Romania la cersit bani si arme ca celelalte tari nu mai dau nimic Ucrainei? Afaraaaaaa nazistul si nazistii ucrainieni din Romania!!!! Afaraaaaas parsivilor!!!!

  • Vlad din Romania

    Bai ucraineanule de la 4.45
    putler cum ii zici tu macar daca a furat ,a furat din tara lui, din banii Rusiei dar Z-elenski si protejatii lui corupti au furat miliarde de euro si dolari din banii dati de tarile Europei si de America ,chiar daca Ucraina nu va fi niciodata in UE, mizeria asta nu ramane nepedepsita. Si ….. mananca TU rahatul doamnei Sosoaca cu toata familia desi nu meriti nici macar atat, cere- i voie Domniei Sale daca- ti permite sa ti- l dea la masa, intretinutilor ucrainieni pe banii romanilor nu va amestecati voi in politica romaneasca si nu insultati si calomniati romanii ca VA IA MAMA DRACULUI, n- o sa mau nimeriti pe fuga Ucraina de unde ati venit rasa animalica. Putin are dreptate,ne- am convins, sa va dea la pateu.

  • du-te fa in dumnezeii matii ca deja s-a format coada la sf paraschiva,si tu stai ca purcica la caldura si vorbesti de politica

  • @boșorogi sovietici

    Baragladine idioate, marș în Soviet cu obeză libidinoasă cu tot!!!
    Nu mai vorbiți de rahatul proastei lui Putler că e evident ce cară vaca după ea!!!

  • REVOLUTIONAR 1989

    DEOSEBIT RESPECT PENTRU DOAMNA SENATOR SOSOCA! CAINII LATRA ,PROSTII SE SPANZURA DE CIUDA IAR NOI ROMANII , CEI DIN 1989 CARE AM LUPTAT PENTRU BINELE ROMANIEI VA IUBIM SI VA VOTAM!!!! SI SUNTEM F. MULTI! DICTATORUL Z- ELENSKI NU TREBUIE PRIMIT IN ROMANIA!!!! NU MERITA SI NU TREBUIE SA CALCE PE PAMANT ROMANESC! SI S- A TERMINAT CU CERSITUL SI AJUTATUL ! VREA SA NE FACA CONFLICT CU RUSIA? EL VREA RAZBOI CU TOTE TARILE SI SA DISTRUGA TOTE TARILE, IAR TOATE TARILE VOR PACE,OPRITI NEBUNUL!

  • @terorist sovietic

    Ai luptat pentru ceașcă, ai luptat pentru continuarea regimului nord coreean, gunoiule!!!

  • Idiot te-ai nascut din parinti idioti,idiot vei ramane. Mars la Socola gunoiule! Nu trebuie sa stai liber printre noi cei normali. Frustratule,esti distrus de ura si obsesie cu putler, sovietic, regim nord coreean, nu ne intereseaza pe noi.

  • TU NICI MACAR BARA NU POTI FI !!!!

  • Te- ai trezit drogatule?Ia-ti din nou doza de droguri si mori de ciuda si ura!

  • @prostovanul lui șoșoacă

    Brânza ta sovietică vrea să facă din România tranșeu sovietic, zonă de siguranță pentru Putler, să se laude piticul penibil că e pol de putere împreună cu Ping Pong Pung din Coreea de Nord.
    Mergeți acolo și împliniți-vă, prostovani imbecili!!!

  • Adrian-- din Iasi///--Zelinski ia- ti acasa dezertorii si drogatii din Romania

    Te- ai trezit drogatule? Ia- ti din nou doza de droguri si mori de ciuda si ura! Te plictisesti, se vede ca nu mincesti ,stai numai pe acest site , pe internet ,consumi DROGURI si VOTKA si atat, banii vin de la romani, o duci bine aici pana te- om prinde si pe tine si pe toti ceilalti, si o sa fugiti ucracanatilor cum ati venit sau va ucidem.

  • Adrian-- din Iasi///--Zelinski ia- ti acasa dezertorii si drogatii din Romania

    Te- ai trezit drogatule? Ia- ti din nou doza de droguri si mori de ciuda si ura! Te plictisesti, se vede ca nu mincesti ,stai numai pe acest site , pe internet ,consumi DROGURI si VOTKA si atat, banii vin de la romani, o duci bine aici pana te- om prinde si pe tine si pe toti ceilalti, si o sa fugiti ucracanatilor cum ati venit sau va ucidem!

  • Membri NATO si UE

    Noua Ana Pauker. Mars fa in rusia

  • @pensionar ratat

    Labă tristă, ce să prinzi tu, gunoi șoșocist?!? Un șut în gură?!? hahahaha
    Săraci, impotenți, frustrați, cretini, numai buni de condus pe ultimul drum! Marș, bou sovietic!!!

  • La noi cred ca e cea mai mare coloana a 5-a din toate statele ex-sovietice care au avut de suferit din cauza ciumei numita Rusia. De-aia trebuie sa iesim la vot si sa nu lasam specimenele astea spalate pe creier, niste indivizi ratati si nefericiti, sa ne decida soarta. Acesti pupatori de moaste rusesti ar trebui expulzati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`