Senatorul Diana Șoșoacă, despre ce se întâmplă în Germania: „Fermierii aduc bălegar, îl combină cu apă şi stropesc clădirile Guvernului” - VIDEO

Senatorul Diana Șoșoacă, despre ce se întâmplă în Germania: „Fermierii aduc bălegar, îl combină cu apă şi stropesc clădirile Guvernului” – VIDEO

05 ian. 2024, 13:20,
BZI.ro, în Local

Diana Șoșoacă, președintele S. O. S. România, a fost în direct astăzi, 5 ianuarie 2024, într-o nouă ediție BZI LIVE. Senatorul de Iași, așa cum ne-a obișnuit săptămânal, a făcut noi declarații incendiare care sunt cenzurate de restul presei.

Parlamentarul a transmis că anul 2024 va fi unul crâncen dacă poporul nu se trezește și nu luptă în al 12-lea ceas.

„Ceea ce se va întâmpla anul ăsta este fără precedent în istoria lumii. Nici n-au aşteptat încă, la 1 ianuarie dădeau în Diana Șoșoacă, că ea a fost preşedintele României timp de atâția ani, ea a fost tot Guvernul și Parlamentul. E mai ok să găseşti un om vinovat şi să te absolvi de vină. Mai bine dai într-un om care se luptă de 3 ani. Pe psihologia asta inversă se lucrează. Ceea ce se întâmplă e vina poporului român. Fiecare trebuie să se simtă vinovat pentru dezastrul României. Când trebuia să ia atitudine nu s-a luat sau dacă s-a luat s-a oprit după un punct. Dacă muncitorii, când s-a desfiinţat industria, se năpusteau peste ei vedeam ce se întâmpla. Manifestaţiile cu venim-scandăm şi plecăm nu vor rezolva situaţia. Trebuie să ştim că nu este putere fără oameni şi ar fi trebui să li se deschidă porţile pentru a discuta. Dacă nu, le deschizi tu şi vorbeşti. Trebuie mai multă autoritate din partea poporului român. Nu văd pe nimeni comentând. Vreau să vă rog să vă uitaţi la ce se întâmplă în Germania. De câteva zile, fermierii din Germania au ieşit în stradă pentru că ţara este în prag de faliment. Nimeni nu vorbeşte despre aşa ceva. Preferă să se vorbească despre mine, am ajuns la un nivel unde mă lupt cu sistemul. Am înţeles mecanismele şi ştiu cum să opresc sau să transform într-un sistem pentru popor. Eu sunt pericolul public nr. 1. Acoperim ce se întâmplă cu adevărat în lume cu o altă ţintă. E un pariu pus cu mine însumi, nu ştiu cât voi mai rezista. Lucrul ăsta a lăsat sechele majore asupra sănătăţii mele, se vede cu ochiul liber. Pe asta mizează, că mă distrug până mor. Oamenii care i-ai considerat apropiaţi aleg să te facă oale şi ucele, minţind în public cu tot felul de live-uri. Oameni care nu au făcut altceva decât să stea în faţa unui ecran şi să vorbească”, a transmis Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă, despre situația din Germania

Senatorul de Iași a transmis că presa nu afișează ce se întâmplă în Germania, ci ascund pentru a manipula. Diana Șoșoacă afirmă că fermierii au ieșit în stradă, în număr extrem de mare, au adus bălegar și l-au aruncat pe instituțiile statului.

„Au acoperit ce se întâmplă în Germania. Nu am văzut TV care să urle. Sistemul ce-l avem de dictatură şi cenzură îl asemuiesc cu regimul Năstase. Atunci aveam 27 de ani, dar percepeam anumite lucruri. Nu-ţi dai seama, care e sistemul atunci. Mă mir cum de nu a avut preşedintele României, nimeni nu-l poate considera un prost. Era un redutabil profesor de Drept, cu o cultură vastă, dotat intelectual, dar a avut o problemă. Nimeni nu putea să spună nimic, absolut nimic, totul era trecut print-o cenzură în genul regimului Ceauşescu. Acum îl ridicăm pe Ceauşescu, a făcut lucruri bune, dar şi multe rele. Nu puteai da niciun comunicat. A fost un scandal odată la departamentul de Comerţ Exterior. Trebuia dat un comunicat important şi trebuia anunţat publicul. Au făcut comunicatul şi li s-a respins. Nu le-a permis nimeni să dea acel comunicat. Erau destul de tineri, în jur de 30 de ani. Din momentul ăla s-a hotărât să nu se mai dea niciun comunicat. Erau certuri, lupte. Aceeaşi cenzură e acum cu Ciolacu. Vorbesc cu jurnalişti, i-am sunat şi i-am întrebat de ce dau în mine. Au lăsat ochii în jos sau se aude liniştea la telefon şi mi-au zis că nu au ce face că altfel mor de foame. Ei primesc ordin chiar dacă trebuie să dea în mine. Mi-au zis că sunt producătoare de bani pentru presă online, ridic cotele tuturor şi fiecare ştire mincinoasă despre mine face cel mai mare raiting”, a transmis senatorul Diana Șoșoacă.

De asemenea, liderul S.O.S. România a precizat că este anunțat că fermierii vor bloca autostrăzile din Germania, iar țara va fi efectiv blocată.

„Uitaţi-vă pe Tik Tok. Doar 5 la sută vorbesc despre dezastrul României, trădările lui Ciolacu, Iohannis, dezastrul din sistemul medical şi cum îngroapă Rafila sistemul medical. Asistente şi medici m-au sunat, deşi nu mă agrează mulţi dintre ei. Sistemul sanitar este în colaps, s-au băgat bani în sistemul privat. Cei mai mulţi cetăţeni nu-şi permit să se ducă la privat. Mergeţi la toate spitalele, se stă cu orele pe ambulanţă pentru a se găsi un loc într-un spital. Bucureşti este terminat, se stă 5-6 ore cu ambulanţa pentru a se interna, nu mai sunt locuri. Au ajuns ca nişte cazuri de răceală simplă să fie trimise pe ambulanță. E bătaie de joc, asta vine de la cei care repartizează cazurile de la telefon. Unde este sistemul de prevenţie? Ministerul Sănătății ar trebui să-l implementeze. Se ştie că vine iarnă, oamenii fac gripă. Acum nu se mai închide țara că e Covid. În curând nu vom mai avea sistem medical. Se vor vinde ultimele proprietăţi ale României, de domeniu public. Anul ăsta este de graţie când nu va mai exista nimic în România. Se merge pe acest sistem de foarte multe timp. Am tot strigat, făcut interpelări, memorii, notificări, manifestaţii. Să ştiţi că dacă vreţi să opriţi mizeria asta, oameni buni, fiecare este obligat să lupte. Lupta mea a fost mai mult de a mandatului de senator. Toţi sunteţi de vină pentru dezastrul României. Nu vă mai uitaţi la clipuri mincinoase de pe Tik Tok. Facebook e terminat, nu vezi nimic împotriva regimului Ciolacu. Ştirile despre realităţile regimului Iohannis sunt restricţionate. Te duci către link-uri şi e blocată pagină. La TV vezi incendii, sinucideri. Da de ce nu văd 24/24 dezastrul din Germania şi aduc bălegar cu apă şi stropesc clădirile guvernului. Sunt zeci de km de fermieri, oameni adevăraţi, nu oameni minţiţi de sindicate că în România. Ele sunt mână în mână cu Guvernul. Fermierii din România ar trebui să blocheze autostrăzile, ca în Germania. Pe 8 ianuarie se va bloca Germania. Ei îşi vărsă lăturile pe clădiri, blochează ieşirile cu bălegar. Nu vă închipuiţi ce împuţiciune este acolo. Germania de când a trebui să instaureze regimul sancţionator faţă de Rusia s-a ales praful de ea. Ea face afaceri cu ruşii prin interpuşi, dar s-a ales praful pentru că e totul în lanţ. Uitaţi-vă la regimul ciolacu. De când i-am zis eu, mincinoşilor ce sunteţi, vor creşte taxele şi impozitele. Ce se întâmplă acum? Vor pune taxa pe indemnizaţia de creşterea a copilului, pe concediul medical. Este ilegal. Nu ai voie să faci aşa ceva, sunt banii curaţi ai omului. Omorâţi şi ultimul copil care se mai naşte în România? E ultima formă de maternitate care există în România”, a conchis senatorul român.

Comentarii
  • Pai asa trebuie facut si cu persoana ei de dulap ce este..

  • Ia o in gura scroafa imputita

  • si lasa-ma sa ghicesc, gunoiul asta pretinde ca ea este solutia problemelor noastre?

  • Fermieri români , umpleti vidanjele si deversati in fata partidului sos. Asa ne invata scroafa , nu?

  • pai scroafa se balega zilnic, apa mai trebuie ca nu a plouta de mult.

  • Are dreptate Sosoaca.Bine ca stiu ca are partidul SOS Romania.Am pe cine alege la viitoarele scrutinuri de vot.

  • Pompiliu Cristian

    Ia uite la asta ne acuză pe toți românii pentru ce dezastre aberante a visat ia. Păi pe ea se absolvă că e de etnie macedoneană

  • Votez Sosoaca ,singura care merita, singura in care am incredere si la europarlamentare si la toate alegerile. Traiasca Sosoaca ! Cea mai iubita si respectata , traiasca Sosoaca presedinta Romaniei

  • voteaz-o sanatos, eu o sa ma cac de ras cand scroafa o sa va dea muje

  • Deosebit respect pentru Doamna Sosoaca! Sunt sigur ca milioane de romani, la fel ca mine ii vor da votul!

  • In loc de vot,o sa i dau sa mi suga poooola,,putin…de control…

  • Votez Sosoaca !!!!

    Votez Sosoaca! !!!!!!!!Moarte psd- pnl,acesti TALIBANI care au transformat Romania si poporul roman in Afganistan. Da. aici in Romania ne conduc TALIBANII Psd- Pnl si suntem cu ei fix in Afganistan. Votez Sosoaca !!!!!!!! Hu TAL8BANII PSD- PCR Cu ciolacu / Dragnea Hu TALIBANII PNL- cu Maciuca si johanna,jos rahatilor cu ochi!

  • Si jidanul Simonis talibanul, sageata lui Ciolacu ,trebuie ucis !

  • Buna comparatie cu Afganistanul. Romanii stau linistiti, supusi ,capra si ne f- ut talibanii de la guvernarea Romaniei pana o sa ne extermine. Romanii la fel ca si afganistanii ori fug din tara in toata lumea ori stau in tara capra la f- utut de catre talibanii de la guvernarea – distrugerea Romaniei. Somn linistit popor romani, dormi in somnul ratiunii!

  • Primul improscat cu balegar si fi tu si fratele tau Simion.Vioenta si vrajba cubintele voastre in campanie.

  • Primul improscat cu balegar si fi tu si fratele tau Simion.Vioenta si vrajba cubintele voastre in campanie.

  • Stire proaspate pe TNR

    Abonează-te cu 2€

    Cauta

    TNR Premium

    Categorii
    Categorii

    Politic

    Sport

    Monden

    Social

    IT & Știința

    Cronica de film

    Rubrica lui Ovi

    Descoperă România

    Unde ieşim

    Blog

    Contact

    Berea TNR

    Home » Uncategorized
    Șoșoacă, scandal la o sală de fitness pentru că nu aveau mici
    Șoșoacă, scandal la o sală de fitness pentru că nu aveau mici
    SPORT
    Senatoarea Diana Șoșoacă a fost din nou în centrul unui scandal la o sală de fitness din Iași. După ce a terminat rutina zilnică de sport și saună, senatoarea a dorit să guste ceva să se întremeze iar la barul de la intrare nu aveau decât cafea, creatină și prafuri de zer.

    „Uitați cu ce vor să ne hrănească ăștia, europenii, dușmanii României. Priviți, prafuri și iar prafuri. De unde știu că acest Weider Mega Mass nu este făcut cu făină de gândaci. De ce nu aveți aici niște mâncare sănătoasă, românească, să te recuperezi? Unde-s micii, domnule, ce, nu mai știți să faceți mici”, a întrebat președinta partidului SOS.

    Administratorii clubului s-au apărat susținând că majoritatea oamenilor care vin acolo încearcă să slăbească, nu să se recupereze după prea mult sport. „Și oricum, orice culturist moldovean știe că nu trăiești cu mici sau prafuri de-asta, pui din timp carne la borcan în untură și mănânci unul de-ăla după fiecare antrenament”, spun administratorii.

  • Foarte bine!!!! De ce sa manance prafuri chimicale si nici nu stii ce mananci ,poate sa fie praf de insecte si eu trebuie sa le mananc? Am mancarea mea buna romaneasca traditionala,curata. Eu cand ies de la antrenament mananc cativa MICI ,micii nostri romanesti,nu ingrasa,fac putina sete si hidratez organismul cu apa dupa antrenament. si
    carne romaneasca la gratar. Bravo Diana! Bravo Diana!

  • Alta stire tot de la TNR

    Home » Politic
    Ambasada Rusiei i-a chemat pe Simion și Șoșoacă să se împace
    Ambasada Rusiei i-a chemat pe Simion și Șoșoacă să se împace
    POLITIC
    Gata cu scandalul în Parlament! Vizibil oripilat de lipsa de maniere și eleganță a aleșilor săi, ambasadorul Rusiei în România Valeriu Kozmin i-a chemat pe cei doi la sediu și i-a pus să se împace și să-și dea mâna

  • Abonează-te cu 2€

    Cauta

    TNR Premium

    Categorii
    Categorii

    Politic

    Sport

    Monden

    Social

    IT & Știința

    Cronica de film

    Rubrica lui Ovi

    Descoperă România

    Unde ieşim

    Blog

    Contact

    Berea TNR

    Home » Politic
    Șoșoacă a împodobit bradul cu șiruri de cârnați în loc de beteală
    Șoșoacă a împodobit bradul cu șiruri de cârnați în loc de beteală
    POLITIC
    Cunoscuta patrioată Diana Șoșoacă a dezvăluit în cadrul unei conferințe de presă susținută online pe Lazarus TV bradul său de Crăciun de anul acesta, iar asta a atras toate privirile. „Am ales, ca în fiecare an, să folosesc cârnați în loc de beteală, pentru că asta miroase mai bine a România”.

  • Home » Politic
    Șoșoacă a împodobit bradul cu șiruri de cârnați în loc de beteală
    Șoșoacă a împodobit bradul cu șiruri de cârnați în loc de beteală
    POLITIC
    Cunoscuta patrioată Diana Șoșoacă a dezvăluit în cadrul unei conferințe de presă susținută online pe Lazarus TV bradul său de Crăciun de anul acesta, iar asta a atras toate privirile. „Am ales, ca în fiecare an, să folosesc cârnați în loc de beteală, pentru că asta miroase mai bine a România”.

    Senatoarea a explicat cum majoritatea betealei este de import, deci nu ajută cu nimic economia locală și producătorii tradiționali. „De când mă știu am sprijint industria locală, efectiv sunt trei fermieri în judetul Iași care trăiesc doar din ce vând produse agricole către mine”, a precizat Șoșoacă.

    „Pe de altă parte, în principiu, dacă putem să ne aliem cu Rusia ar fi bine, am citit pe internet că acolo chiar și brazii din piețele publice sunt decorați cu cârnați. De-aia rușii sunt atât de fericiți”, a spus senatoarea.

  • Măi ăsta sau asta cu ,,Bravo Diana” tu chiar nu ai auzit niciodata de TNR(tine news roman)??? Ai picat exact ca musca in ……..plasa de păianjen . Cel care a intis asa zisa plasa a mers la sigur sa vada daca prinde un fraier , doi. Platesti degeaba internetul . Crede-mă!!

  • Eu dupa antrenament la sala mananc cativa mici si carnati si beau 1 litru de apa la fel ca Diana. De ce sa mananc prafuri?

  • Bine boom-ere

    Ăsata da trolling)))). Au picat fraierii fix cu curu’n pwlă)))))). Oricum nu stiu cu ce se mananca un trol)))))

  • Incauna(am vazut ca va place)

    Home » Politic
    La mulţi ani! Şoşoacă a tras aer în piept să sufle în tort şi a aspirat doi oameni
    La mulţi ani! Şoşoacă a tras aer în piept să sufle în tort şi a aspirat doi oameni
    POLITIC
    Viaţa Dianei Şoşoacă e o lungă înşiruire de incidente comice! Chiar astăzi, de ziua ei, îndrăgita senatoare a comis-o, reuşind să aspire dintr-o răsuflare doi oameni, un tort, o masă cu faţă cu tot, câteva scaune tip coca-cola şi nişte ghirlande.

  • Home » Politic
    La mulţi ani! Şoşoacă a tras aer în piept să sufle în tort şi a aspirat doi oameni
    La mulţi ani! Şoşoacă a tras aer în piept să sufle în tort şi a aspirat doi oameni
    POLITIC
    Viaţa Dianei Şoşoacă e o lungă înşiruire de incidente comice! Chiar astăzi, de ziua ei, îndrăgita senatoare a comis-o, reuşind să aspire dintr-o răsuflare doi oameni, un tort, o masă cu faţă cu tot, câteva scaune tip coca-cola şi nişte ghirlande.

  • Delia si – a impodobit bradul de Craciun cu sacose de rafie , andra cu statuete cu pisici si catei ca ii poarta noroc,care este ptoblema? Fiecare isi impodobeste bradul cum doreste. As fi vrut sa pun carnati si eu i loc de ghirlande dar n- am avut bani. Psd- isti ,pnl- istii cica au pus pozele lui colacu,simonis ciuca iohanisin loc de ghirlande.

  • Votez Sosoaca Presedinta Romaniei!!!!!

    VOTEZ SOSOACA PRESEDINTA ROMANIEI! SUS DIANA SOSOACA PRESEDINTA ROMANIEI!!!!! Daca ar fi Sosoaca presedinta Romaniei o pu- la ar mai veni in Romania haimanaua Katalin Kovac in vizite private in Romania,vine cand vrea ,intra vaca pe poarta Romaniei cand vrea,sta cat vrea,se plimba unde vrea,face ce vrea cu ura,intrigi aroganta ,pretentii teritoriale. In ce tara se mai intampla mizeria asta ca un presedinte de tara sa faca atat de des vizite private in alta tara fara invitatie parca ar fi in Ungaria ei nu in alta tara numita Romania. Vine aici ca si cum toata Romania ar fi Ungaria si Orban la fel. Un presedinte de tara se stie ca poate sa faca vizite oficiale cu protectia prevazuta de lege. Katalin trebuie impuscata in vizita privata cine- i permite ce ptotectie are ca turista la fiecare 3 luni? Dovada ca are acordul tacit al tradatorilor de tara care vand Romania,PSD,PNL,CIUCA,IOHANNIS,SIMONIS COLACUL INTERLOPII SI TRADATORII TARII CUMPARATI DE STRAINI,TEROROSTI PLATITI DE AFARA SA VANDA ROMANIA! Cum este posibil ca haimanaua Katalin sa vina in Romania asa des ca la ea acasa. Diana Sosoaca daca ar fi presedinta Romaniei ar iesi la frontiersa si i – ar trage un shut in kur de ar ajunge haimsnaua Katalin direct pe Dunare!!!!! Sosoaca nu ar permite!!!!!! Un motiv in plus sa votez Sosoaca. Votez Sosoaca presedinta Romaniei!!!!

  • @Votez Sosoaca Presedinta Romaniei!!!!!

    Succes in viata … macar asa. Fiecare om trebuie sa aiba un moment de glorie si de consientizare a realizarilor personale. L-ai atins cu acest comentariu.

  • Nebună, nebună dar bine le mai zice Șoșoaca.

  • As vrea si eu sa fiu nebuna ca Sosoaca daca tot spui ca este ne buna,As vrea sa fiu si eu nebuna ca Ea :: sa am studii ca Ea in America,23 de ani de avocatura, sa am inteligenta,curajul,puterea ei,patriotismul Ei, puterea de a lupta pentru popor in parlament ,puterea de a accepta sa primesc palme de la toti prostii legati la minte si la cap care imi contesta meritele,sinceritatea si devotamentul ,demnitatea,pregatirea ei intelectuala,,patriotismul si etc. etc. etc. Cei care arunca cu noroi in ea de fapt sunt prostii care o invidiaza ,ei sunt cainii care latra . ,cainii fricosi care latra ca nu pot musca.

  • Home » Social
    Șoșoacă, ofticată că a prins doar 18 șaorme din cele 3.000 date gratis de Dorian Popa
    Șoșoacă, ofticată că a prins doar 18 șaorme din cele 3.000 date gratis de Dorian Popa
    SOCIAL
    Șaorma gratis oferită de Dorian Popa weekendul trecut a adus multă bucurie în sufletele și stomacele bucureștenilor, dar și multe dezamăgiri. Printre cei care nu au prins suficientă șaorma se numără și senatoarea Diana Șoșoacă, ce a reușit să ia doar 18 din cele 3000 oferite gratis de influencerul Dorian Hâtz Popa.

  • @Irina, ce cacaturi fumezi ca prinzi fluturi, babo?

  • nu e de mirare ca romania a ajuns unde a ajuns cu asa specimene. Obeza este nazista si scelerata. La fel si cretinoizii ei aplaudaci care asteapta socialul cu limbile umflate si vinete de foame. Saracilor, voati mutanta slaninoasa, o sa va fie sigur mult mai bine :)))))

  • Alertă de tsunami la Constanța, după ce Șoșoacă a sărit în apă după cruce

    Administrația Națională Apele Române a dat un avertisment de tsunami în zona Constanța în urma procedurilor religioase de bobotează. Toate acestea după ce senatoarea Diana Șoșoacă a sărit în apă după cruce, conform tradiției.

    Autoritățile avertizează cetățenii să nu se apropie foarte mult de mal, să-și asigure bunurile și mașinile și să nu iasă din casă o perioadă până trece valul. Senatoarea a reușit să prindă crucea după ce s-a luptat parte în parte cu încă patru vlăjgani ortodocși și un rachet ucrainean ce au sărit și ei după obiectul religios.

    Liderul BOR din zonă, ÎPS Teodosie i-a trasmis un mesaj de felicitare senatoarei și i-a spus că poate să păstreze crucea ca suvenir. Pe de altă parte nu a invitat-o în caleașcă alături de el întrucât vehicolul ar putea să se rupă dar, mult mai important, caii s-ar putea speria.

  • alerta de balena esuata din Marea Neagra, e puhava, area steagul tricolor in jurul burtoacei si sta sa explodeze, probabil a tinut ultimele besini in ea. Evitati locul sa nu va improaste cu balega!!

  • Bravo Diana noastra draga! Bravo ca este grasa ,bravoo cand i- a fte un shut lui Ciolacu il parasuteaza din parlament direct pe acoperisul covrigariei din Buzau unde criminalul Ciolacu face evaziuni de milioane de euro. Diana te iubim, te respectam noi tinerii,ntelectualii,femeile din Romaniaiti vom da votul !!!!!!! Voi prostilor credeti ca tinerii,intelectualii,femeile si multi alti ar vota URANGUTANII TALIBANI PSD sau PNL???? Rahat.

  • Cel mai așteptat duel din România a avut loc în acest weekend. Diana Șoșoacă a decis în sfârșit să-și măsoare forțele cu celălalt obiect din România notoriu pentru zgomotul produs, cascada Urlătoarea. S-a dovedit însă un duel inegal, încheiat în mai puțin de zece secunde.

    Asta pentru că Diana Șoșoacă n-a avut nicio problemă să acopere cu urletele ei zgomotul produs de cascadă. „Părea că cineva a oprit sunetul la cascadă“, a povestit un turist aflat în zonă. „Nu se mai auzea absolut nimic. Stăteam la mai puțin de un metru de cascadă și nu auzeam decât urletele lui Șoșoacă, era ca și cum cascada n-ar mai fi existat.“

    Victoria lui Șoșoacă a fost însă contestată de un martor, care a susținut că Senatoarea Urlătoarea a trișat. El spune că a văzut-o cu o poză a lui Raed Arafat, pe care a folosit-o ca să se motiveze să urle mai eficient, ceea ce reprezintă o formă de dopaj. Șoșoacă n-a acceptat însă să se confrunte cu contestatarul ei, alegând să-l mănânce.

  • Du- te – n piz- da ma- ti mai mucosule,limbricule ,kakaciosule, maimutoiule , nu votraza nimeni pnl – psd , da- te dracului gunoiule,traficantule de droguri si drogatule,traficantule de persoane, ,cine te plateste este ca tine cum te descriu eu aici. Stai in banca ta, nu voteaza nimeni psd nici pnl.

  • „tinerii,intelectualii,femeile…” sa cred ca femeile nu pot fi si intelectuale sau tinere? :)))))))))))) hahahahahahaha

  • Sosoaca la psi

    Reputatul psihiatru Decebal Popescu a analizat comportamentul din ultima perioadă al Dianei Șoșoacă și tocmai a făcut publică opinia sa de expert. O redăm mai jos.

    „Vai de p… mea!“, e expresia care deschide analiza de specialitate a reputatul Decebal Popescu. „Să-mi fut una dacă am mai întâlnit vreodată așa ceva. Mai bine îmi iau un șut în coaie decât s-o mai văd sau s-o mai aud pe Șoșoacă. Dar mai ales să n-o mai văd! Că-ți moare p… numai când te uiți la ea.

    Dic, be-ț-aș, cât e de distrusă! Cum plm să urli în halul ăsta? Cum plm să mănânci căcat mai des decât respiri? Păi dacă o arunci pe Șoșoacă în hazna îți iese de-acolo în 2 minute, că nu-i ia mai mult să bage în ea tot căcatul de-acolo. Și proștii o ascultă, deși ea e la fel de deșteaptă ca oaia care se cacă-n lapte!“

  • Șoșoacă este atât de grasa incat, atunci când și-a dus rochiile la curățătorie, angajații i-au răspuns ”Ne pare rău, nu spălăm prelate de remorcă!”

  • Votez Sosoaca

    Votez Diana Sosoaca si la europarlamentare si la toate alegerile,votez Sosoaca, votez partidul SOS! Diana Sosoaca Presedinta Romaniei!

  • :))))))))). ,,ea e la fel de deșteaptă ca oaia care se cacă-n lapte!“. ))) de unde le scoti frate??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *