Prima pagină » Local » Senatorul Diana Șoșoacă, despre autonomia Ardealului: ”Miroase a decembrie, trădătorilor! Ciolacu joacă integritatea teritorială, independența și suvervanitatea României la ruletă” – DOCUMENTE EXCLUSIVE

Senatorul Diana Șoșoacă, despre autonomia Ardealului: ”Miroase a decembrie, trădătorilor! Ciolacu joacă integritatea teritorială, independența și suvervanitatea României la ruletă” – DOCUMENTE EXCLUSIVE

28 dec. 2023, 07:04, 20 ,
în Local

Senatorul Diana Șoșoacă scrie, într-0 postare publicată pe o rețea de socializare despre trădarea lui Marcel Ciolacu, despre intenția acestuia de a vota autoguvernarea Ardealului ș ruperea României. Aceasta consideră că premierul Ciolacu joacă integritatea teritorială a României. În continuare, redăm, integral, postarea publicată de senatoarea Diana Șoșoacă:

MIROASE A DECEMBRIE, TRĂDĂTORILOR!

CIOLACU JOACĂ INTEGRITATEA TERITORIALĂ, INDEPENDENȚA ȘI SUVERANITATEA ROMÂNIEI LA RULETĂ! JOCUL DE POKER DIN CAMERA DEPUTATILOR DIN 28 DECEMBRIE 2023!
Toată lumea se întreabă ce s-ar fi întâmplat dacă Senatorul Diana IOVANOVICI-ȘOȘOACĂ nu ar fi găsit inițiativele legislative ale UDMR pentru AUTOGUVERNAREA ARDEALULUI ȘI RUPEREA DE ROMÂNIA?!
Nimeni nu va ști vreodată, dar cert este ca iar le-am aflat mizeriile!
CIOLACU JOACĂ POKER CU ARDEALUL! Deși comite n infracțiuni și mult trafic de influența, nu mai vorbim că le spune deputaților si le impune cum să voteze. Și toate astea pentru a fi Mesia României, la fel ca partenerul său de Poker, Georgică Siemionica! Ciumele roșii, galbene si soroșiste si tinichelele, împreună cu trădătorii UDMR, o asociație aflată ilegal și neconstituțional în Parlamentul României, au pus la cale 3 proiecte prin care se aduce atingere STATULUI DE DREPT, INTEGRITĂȚII TERITORIALE A ROMÂNIEI. De fapt, dezintegrarea statului. Tot ceea ce se gaseste in aceste inițiative, ataca Constitutia si in realitate necesită o schimbare totala a ei, mai ales a articolelor care nu pot fi revizuite, referitoare la integritatea teritoriala, independenta, suveranitatea si statutul national al României.
Să ne aducem aminte ca in urma cu cateva luni, Ciolacu, cat inca mai era președinte al Camerei Deputaților, a mentionat ca este urgenta si imperioasa schimbarea Constitutiei, pt ca este învechita si nu mai corespunde nevoilor moderne ale statului sclav ROMÂNIA? Se discuta despre supremația dr european, la care toti incultii juridici au pus botul. PROSTI, DA’ MULȚI!
Cum poti schimba Constitutia total si sa impui alta, diferita total? Asa ca in 89, prin LOVITURA DE STAT! Aaaa, nu îi considerați destepti pe Ciolaci, Georgeli, Drulisti, Ciuci etc. Ciolacu si Georgel au vrut sa para Iisus in fata presei si a poporului, pt ca ei platesc presa sa apara si sunt nonstop la tv, si sa se erijeze in salvatorii neamului. Însă, pe udmr isti sa ii urmariti cu atentie. Sunt bine pregatiti si isi urmăresc ținta cu precizie si rabdare. Ca si in 89, lovitura de stat a plecat de la unul din ei, Laszlo Tokes, si exact ca atunci baietii din udmr urmăresc acelasi lucru. Nu le-a ieșit atunci, dar spera sa le iasa cumva, candva.
In acest context, subsemnata in calitate de Senator si Presedinte al Partidului S.O.S România am formulat plangeri penale impotriva udmr si a celor doi deputati care au promovat aceste atacuri la adresa statului de drept român si al ordinii si securității statului.
Ce face Ciolacu cand vede ca Sosoaca le afla mizeriile? Cere si impune Camerei Deputatilor sa convoace plen in plina vacanta parlamentara, pt proiecte care nu aveau numar de intrare in circuitul legislativ si care trebuiau puse pe ordinea Biroului Permanent eventual in 4 februarie 2024, dupa vacanta. De cand un prim ministru ordona Parlamentului? Votul este liber si raportat la constiinta fiecaruia. Ciolacule, tu sa fii președintele României???? Sa ne ferească Dumnezeu! Premierul este la cheremul Parlamentului, nu invers. Alooo, domnul incult juridic! Apoi spune ca impune un vot impotriva. Si uite asa, se incearca prostirea poporului. UDMR obtine ce doreste, vom afla extrem de curand, Ciolacu zice ca e Mesia, Georgel va face ca toti dracii si va spune ca el a salvat situatia, usr ul se va tavali pe jos, pnl ul va musca din udmr, dupa care toti se vor duce la masă si vor râde despre cum au prostit poporul, in timp ce udmr ul se va gandi cum definitivează lovitura de stat.
Avand in vedere ca deputatii sunt plecați prin lume, cu tableta sts la subraț sau fara ea, deci nu vor putea vota, si sunt si inculti juridic si parlamentar, există posibilitatea sa voteze impotriva raportului de respingere a legilor, crezand ca vor vota impotriva lor, ceea ce inseamna ca se vor adopta.
Aici e ruleta ruseasca, dle Ciolacu. Tare mi-e mie ca o sa ceri azil politic la rusi…zic si eu. Pour les connaisseurs.
Nu mai vorbim de ilegalitatea unei sedinte fara urgenta si pericolul impunerii pe ordinea de zi a acestor mizerii. Azi a fost Birou Permanent(BP), de unde Georgel, un impatimit al liveurilor, CULMEA, NU A FACUT LIVE sa vedem si noi cum a fost el nationalist , sireacu’! Cica s-a opus sedintei!
Dupa o tacere de 5 zile în care niciun partid nu a luat atitudine in afara de S.O.S ROMÂNIA, si niciun alt parlamentar in afara de mine, s-a trezit Georgică, cel platitor de presă sa minta iar.
Azi in BP s-a cerut ca maine vreo 8 comisii sa dea aviz, în vacanta….si la ora 14.00 sa se adune alesii neamului, numa’ unu si unu și sa voteze, ca sa il faca pe Ciolacu prezidențiabilul salvator, după ce joaca la poker ROMÂNIA. CEEA CE ESTE ILEGAL! ESTE NEREGULAMENTAR ȘI ILEGAL ȘI NECONSTITUȚIONAL! Tot mâine o sa vedeti CIRCUL DE TINICHEA si DROGAREA SOROȘISTA, CIUMA GALBENA SI ROSIE LUPTÂNDU-SE CU UDMR UL. Iar circ, iar mizerie, injurii unguresti si românești, după care un șpriț si chermeze cu amantele pe picioare. Sa ne aducem aminte ca la buget s-au luat la bataie toti cu udmr istii? Exact atunci udmul depunea cele 3 proiecte si TOTI ȘTIAU DAR NU A VORBIT NIMENI. Exact atunci s-a anuntat pe sms ca va fi plen in 28 dec. Intelegeti ca totul este premeditat??? DOAR CĂ Diana Iovanovici-Șoșoacă le-a facut publice actele.
Intelegeti ca ăștia trebuie sa dispară, sa ii aruncăm in hăul închisorilor pe viata? DE CE NICIO TV NU A SPUS CĂ EU AM DAT PUBLICITĂȚII ACTELE? GHICI!?
Domnilor de mâine, aveti pregatiti toti câte UN DOSAR PENAL. MÂINE IL COMPLETEZ CU INFRACTIUNILE PE CARE LE VEȚI SĂVÂRȘI ÎN PLEN! TIC–TAC!
In tot acest timp, Ardealul a fost preluat aproape în totalitate de serviciile unguresti, exista deja politie separată (paza civila) – ilegala, justitia este in limba maghiara, trebuie schimbat doar steagul, care nici ala nu mai este ancorat al României, ci al unui tinut inexistent, administratia in limba maghiara, numele românești maghiarizate, iar românii sunt forțați sa se declare maghiari, ca in urma cu cateva sute de ani. Cred ca Horea, Cloșca si Crișan vor trezi din somn ardelenii!
AM SCUTURAT GORUNUL, CRĂIȘORULE!
SENATOR AV DIANA IOVANOVICI-ȘOȘOACĂ

Comentarii
  • Democratie= demos+ kratos ,adica tradus,,PUTEREA POPORULUI"

    Daca se intampla nenorocirea asta, tot poporul roman va fi la datorie, vinovatii nu vor putea sa fuga,vor fi ucisi ! Totul are o limita!

  • Democratie= demos+ kratos ,adica tradus,,PUTEREA POPORULUI"

    Daca se intampla nenorocirea asta, tot poporul roman va fi la datorie, vinovatii nu vor putea sa fuga,vor fi ucisi ! Totul are o limita!!!!!!

  • Ce mai guita scroafa poate, poate isi gaseste un porc de craciun.

  • @bolșevic beșinos

    Poporul ia o pauză de la datorie, propunerile UDMR au fost respinse, iar vaca nesimțită a mâncat kkat ca de obicei.

  • In cursul zilei de azi , ve-ti primi un mesaj ro alert . Nu iesiti in oras , stati in casa , inchideti ferestrele si usile cat mai etans , pregatiti masti de gaze (cine are) . Se anunta mirosuri groaznice de la postacii care tot au comentat pe acest articol fake.Vom reveni!

  • Da- te- n muja de la la toti romanii cu Ro- alertul tau rahatule . Mu- e tie si ma- ti care te- a kakat ,de la toti romanii!

  • Au inceput dejectiile sa apara!!! Suntem in alerta maxima!! Probabil va refula aceeasi gura de canal . Pericol iminent!!

  • Diana Sosoaca Presedinta Romaniei! Diana Sosoaca Presedinta Romaniei!

  • Cum spuneam!! Gura de canal ? Aceeasi!!

  • Nu-mi reprosati! Ati fost avertizati !

  • Sus Diana!heiiii te iubim! Suntem foarte multi!

  • Razvane , esti , foarte multi!!??

  • Da razvane ,esti foarte multi . Te rog sa nu il uiti pe nicu . Cred ca il ei si pe pensionaru , nu uita de mihai !!
    Dragilor , e aceeasi persoana , nu stiu cum se multiplica , dar se considera o ceata care numara un singue individ!!

  • Da,la Universitate suntem foarte multi,toti o iubim si o votam pe Diana -Presedinta Romaniei! Doar ea reprezinta interesele romanilor si Romaniei!

  • Am inteles , nicule! Deci tu plus razvan plus pensionarul plus mihai daca puneti mana de la mana , eu cred ca o puneti de o licienta la Universitate. Daca mai pui un anonim doi, sigur merge si masteratul . La apelyl de seara , merge si doctoratul!! Ne vedem la academie. Adica numa’ coana leana ceausista sa fie adi? Academician Doctoe Inginer!! Ce?? Nou suntem mai fraieri?

  • Si apropos , pe la orele 23.12-23.15 ce bunicii mei tranteai , izbeai , injurai de unul singur pein casa?? Ți s-au inecat corabiile!! De la prea multe lacrimi ??

  • Rugăm Spitalul de Psihiatrie să își culeagă pacienții de prin ziare…

  • Pe tine oligofrenule sa te puna in camasa de forta la fara clanta,dispari onanistule,te plateste partidul pnl= pu- la – me sa ne kakam pe partidul asta si sa ne kakam pe psd- pcr, sa se duca in wc si pe canal ,pute toata tara a kaka pnl- psd

  • Suina e nebuna, are pesta porcovina, la afumat cu ea

  • Votez Sosoaca! Votez Sosoaca presedinta Romaniei,la europarlamentare votes SOS!!!!! Este nevoie de SOS in PE!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *