Prima pagină » Local » Senatorul Diana Șoșoacă cere apărarea neutralității României, după ce Parlamentul își dă ședințele pe „invisibile”
Senatorul Diana Șoșoacă cere apărarea neutralității României, după ce Parlamentul își dă ședințele pe „invisibile”

Senatorul Diana Șoșoacă cere apărarea neutralității României, după ce Parlamentul își dă ședințele pe „invisibile”

21 nov. 2023, 08:44, 22 ,
în Local

Senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă a transmis live luni seară, 20 noiembrie 2023, pe platformele de socializare un avertisment dur față de intenția Parlamentului României de a se poziționa față de conflictul israeliano-palestinian, de partea Israelului.

Astfel, Diana Iovanovici-Șoșoacă a denunțat o ședință de Birou Permanent al Parlamentului în care s-a luat decizia, la propunerea senatorului Silviu Vexler (Minorități), ca marți, 21 noiembrie 2023, să aibă loc o ședință secretă a Parlamentului României, fără presă, la care urmează să se decidă sprijinul României pentru Israel.

Diana Șoșoacă susține că Parlamentul își dă ședințele pe ”invisibile”!

Diana Iovanovici-Șoșoacă a arătat că decizia încalcă regulamentul Parlamentului, ale cărui ședințe sunt publice și poate destrăma neutralitatea țării noastre față de un conflict care nu o privește și încalcă grav convențiile internaţionale.

Invitatul Dianei Iovanovici- Șoșoacă, istoricul Corvin Lupu a arătat că un astfel de demers încalcă inclusiv politica externă a României, amintind cea mai recentă întâlnire a Organizației Națiunilor Unite, unde țara noastră s-a abținut, afirmându-și astfel neutralitatea.Totodată, în discuția cu invitații Istoricul Corvin Lupu şi jurnalistul Miron Manega, revista Certitudinea, s-a subliniat că, dacă ședința va avea loc, va crea un conflict de interese între instituțiile statului, în sensul că atribuțiile de reprezentare în cadru extern ale președintelui și Ministerului de Externe sunt preluate de Parlament, încălcându-se astfel prevederile constituționale.

Președintele SOS România, Senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă a arătat că poziția României trebuie să fie neutră față de acest conflict care durează de sute de ani și care antrenează mai degrabă interese ale altor părți decât țara noastră.

Comentarii
  • Vrem Pace , vrem neutralitate nu trecem de partea nimănui !!!

  • Un mare fâsssssssss…

  • Mihai Maximan

    Slaninoasa grohaitoare da parzturi, sa ma kak pe mormantul ma’si’ de bivolita africana.

  • Bravo, Diana Sosoaca! Vexler, este iudeo-kazar, isi apara natia lui sau deja sint stapinii Romaniei!

  • Bravo, Diana Sosoaca! Vexler este iud..-khaza….. si isi apara natia ! Aici se cred stapini !

  • Pentru mihai maxman–- dece nu faci kaka și pe mormîntul. celor cică tea-u crescut și educat eșuatule cine tea educat în ultimi 9 ani–ha ha ha–sâ nai ghinion ca și tâtucul tâu prin. africa–-

  • Junimistul Vaianpoola

    cine mai este si grasanca asta putreda? sa ma slobod pe gusha ei mioritica, munte de slanina neafumat. Scapati Romania de asemenea javre obeze.

  • Obez ii creierul tau de cocalar cu un neuron!

  • Obeza nesimțită urla pro Palestina în timp ce rulau imagini cu opera teroriștilor hamas.

    Nu există neutralitate în acest caz, ori ești de partea unor criminali sinucigași, ori de partea legii, avocata poolii!!!

  • Tudor Slaninaru

    kakareaza grohaitoare e patrihoata, spurcaciune grasa si diabetica, sper sa moara in chinuri, sa ma kak pe crucea ei

  • Stima deosebita pentru Sosoaca

    SA FII TU DRACU SA TE IA DE PARTEA ISRAELULUI,NU ESTE RAZBOIUL NOSTRU NU TREBUIE SA NE AMESTECAM,
    ROMANIA ESTE O TARA MICA SI RUINA ,NU TREBUIE SA NE AMESTECAM,PANA SI TARILE MARI PUTERNICE PASTREAZA TACERE SI TU ROMANIA UN PURICE TE DAI MARE RAHAT! DE ACOLO POATE IZBUCNI AL TREILEA RAZBOI MONDIAL DECI TREBUIE SA FIM NEUTRI!!!! ISRAELUL CA DISTANTA RSTE FOARTE DEPARTE DE ROMANIA , ACUM NU ESTE NICIUN PERICOL PENTRU NOI,NU TREBUIE SA NE AMESTECAAAAAAM.America nu ajuta financiar Israelul,Congresul nu este de acord. Si Ucraina a fost refuzata de Congres la ajutor funanciar. Iarasi ne intrebam de ce ne amestecam in razboaie care nu sunt ale noastre? Ne amestecam in razboiul Ucrainei ,acum si in razboiul Israielului. O sa ne trezim ca e plina tara noastra de atentate teroriste,pe buna dreptate daca s- ar intampla.,asta mai lipseste in nenorocirea si prapastia in care ne – a aruncat johanna si guvernul sau,lipsesc atentatele teroriste. N U ESTE RAZBOIUL NOSTRU TREBUIE SA FIM NEUTRI!!!!!!!! Jidanii sa caute sprijin la alte tari ,multe tari condamna jidanii doar nu este Romania singura proasta sa se implice. SA FIE CONSULTAT POPORUL ROMAN PRIN REFERENDUM DACA ROMANIA ESTE DEMOCRATA!!!!!!

  • @bolșevic beșinos

    Nu amesteca, săracule!!! E valabil și pentru obeza nesimțită, n-are de ce să se amestece, doar nu-i războiul ei, vită cretină!!!

  • Dute- n piz- da ma- ti vaca care a fatat un bou ce esti,sa moara ma- ta idioata ca te- a fatat in canalul cu rahat imputit ce esti.

  • Muntele de kaizer rasuflat sa guitze pe la alte porti. Noi ne ckcakam pe gusha ei si pe toti sustinatorii umflatei. Orca, balena esuata

  • Proasta proștilor bolșevici susține terorismul

  • Sindromul Stockholm

    Nu vrem sa fim de partea statului terorist Isreal si vrem ca parlamentul, votat de romani si platit din banii romanilor sa fie transparent, nu sluga Isrealului. Ce inseamna asta, sedinta secreta fara accesul presei? Pt. e vrei, s-a terminat cu democratia complet? Si-asa presa n-ar fi dat ceva potrivnic propriilor stapani dar interzicerea accesului este inadmisibila.
    Vexler, cap de p… , cel mai mare antiroman din parlamentul Romaniei.
    Nu este conflictul nostru, pe noi ne-ar durea fix unde nu bate soarele daca nu ne-ar implica astia in conflictul lor cu forta, in care extermina poporul palestinian in propria lui tara din 1948 incoace.

  • Ce piz- da ma- ti tot ii dai aici cu orca,bolsevicul,esti obsedat ucaineanule de rau impotriva rusilor,maaaars in Ucraina ta si nu arunca aici cu noroiul in care ai crescut tu in Ucraina. Se vede ca esti un terorist ucrainean spion platit sa arunci cu noroi i.n Doamna Sosoaca si in noi toti. Stai spalatule pe creier labaresti pe net si te plateste gras zelenski, mai spionule. Ca toti ucrainienii spalati pe creier sa urasca toate rasele lumii,retarzi,parsivi toti. Sa moara ma- ta retardatule ca ti- oi trage niste pumni in cap daca te prind…… Era vorba de tara noastra, de jidanii din Israel si de tara noastra nicidecum de Rusia . Oligofrenuleeeeee te prind eu lasa,pune- te cu noi!

  • Vigilenta maxima

    Vigilenta mare sa nu apara per ciunatii pe aici, au 3 milioane de apartamente pe care si le-au pus la dispozitie aici ca sa se simta ca acasa, pe langa faptul ca deja de mult 800 000 au primit cetatenie romana si cine stie mai cati de atunci.
    La fel si cel mai israelian dintre israelieni, israelianul nascut in Israel Ilan Laufer, cartita Mossad-ului in AUR, care prezinta „certificatul de nastere” pe care scrie „Romania” nu „Republica Socialista Romania” desi e nascut in 1983.
    Sa fie cautat in registrele din 1983, sa se vada ca el nu este nascut aici si umbla cu fals in acte si fals in declaratii, PANA SI ISRAELUL a recunoscut ca el este nascut in Israel si nu in Romania.

  • Diana Sosoaca Presedinta Romaniei!

  • Diana Sosoaca Presedinta P_ _iiiiiiii !

  • Ion Poolamare

    dupa fruntea ingusta si ochii injectati si mici, sigur se trage din neanderthalieni, Slaninoasa

  • Tudor Soimaru

    spurcaciunea asta presedinte al Romaniei?! niciodata! scarboasa fiinta, s-o scuip in gura cu muci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024