Prima pagină » BZI LIVE » LIVE VIDEO – Senatorul de Iași și proaspătul europarlamentar Diana Șoșoacă, președinte S.O.S. România, analizează la BZI LIVE cele mai fierbinți și scandaloase subiecte

LIVE VIDEO – Senatorul de Iași și proaspătul europarlamentar Diana Șoșoacă, președinte S.O.S. România, analizează la BZI LIVE cele mai fierbinți și scandaloase subiecte

27 iun. 2024, 15:00,
BZI.ro, în BZI LIVE
LIVE VIDEO - Senatorul de Iași și proaspătul europarlamentar Diana Șoșoacă, președinte S.O.S. România, analizează la BZI LIVE cele mai fierbinți și scandaloase subiecte

Vineri, 28 iunie 2024, ora 11.00 (via Skype) este programată o nouă ediție BZI LIVE alături de Senatorul de Iași și proaspătul europarlamentar Diana Șoșoacă. Președintele S.O.S. România va discuta despre:

1. Lansarea candidaturii pentru Președinția României!

2. Memorandumul sunat de Luminița Odobescu, ministru de Externe cu Antony Blinken, secretarul de stat al SUA și care îngrădește flagrant libertatea presei!

3. Pentru o funcție importantă în Uniunea Europeană, președintele României Klaus Iohannis duce țara în război?

4. Până unde pot merge ramificațiile corupției în cazul lui Florian Coldea?

5. Referendum național pentru a vedea dacă românii vor in NATO!

6. Obiectivele pe care le aveți în Parlamentul European!

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • Mue la troli!

    Trolul ala ratat care o injura pe Diana pe aici sa ia o mare MUEEEE!

  • Ptr Dna Senator Europarlamentar Diana Iovanovici Sosoaca la emisiunea de maine 28 iunie 2024:
    1.Andreea Cimpianu este coordonator european ptr SOS Romania. Este o persoana cu care am interactionat direct (in Italia)… Care este motivul ptr care nu a fost pozitionata pe locul 2 sau 3 pe lista candidatilor la europarlamentare ?
    2. Care este motivul ptr care Luis Lazarus a fost n° 2 pe lista candidatilor la europarlamentare ? Nu-mi invocati motivul ca Luis Lazarus a fost singurul care n-a abandonat-o in toti acesti ani sau ca i-a dat vizibilitate pe canalul lui FB…Inventati altceva…
    3. REFERENDUMUL, in Romania, ESTE CONSULTATIV, NU MANDATORIU. LA CE FOLOSESTE UN NOU REFERENDUM PTR IESIREA DIN NATO, DACA NU ESTE LUAT IN SEAMA ?
    3.

    • Care e motivul pentru care voi din diaspora nu ati iesit la vot?

      Diana a facut o gramada pentru diaspora si voi ati stat acasa sa frecati menta in loc sa mergeti la vot. Ia mai lasati-o in pace si nu-i mai cereti atata socoteala.

      Cand diaspora o sa iasa la vot si va pune stampila pe SOS Romania, abia atunci sa veniti cu tupeu s-o certati pe Diana.

      • Mai retardați mintal din naștere, Mai șoșocatilor, cum sa voteze cineva normal la cap din diaspora sosul oțetit rusesc al purcelei mahalagioace??? Voi nu sunteți întregi la minte… sa va voteze șeful vostru de la Kremlin…voi vreți prin râtul grohaitor al scroafei gestante sa fiti votați de diaspora cand voi, uneltele Kremlinului vreți ieșirea din Eu și NATO…gunoaie putiniste handicapate

        • GEORGE E UN PROST

          Retardat e alcoolicul de tac- tu si scroafa e ma- ta care a fatat un prost oligofren ca tine.

          Numai un cretin ar crede ca diaspora ar vota cu PSD. E ca si cum mi-ai spune ca ungurii au votat cu PRM. Niciodata diaspora n-a votat cu PSD. NICIODATA! Si acum brusc diaspora se razgandeste si voteaza PSD? Zau?

          Diana n-a cerut iesirea din NATO, a cerut doar un referendum prin care sa se vada ce cred romanii despre NATO, oligofrenule!

          Ca de obicei, mananci c*c*t despre Putin si Rusia. Ti-e frica ca vine Putin si-ti interzice paradele tale LGBT? Ti-e frica ca daca vine Putin, nu o sa mai mergi pe strazi in c*rul gol de fata cu copiii?

          Care e problema ta cu Putin? A f*tut-o pe ma- ta si dupa aia n-a platit-o, sau cum?

  • REFERENDUMUL, IN ROMANIA, ESTE CONSULTATIV, NU MANDATORIU. LA CE FOLOSESTE UN NOU REFERENDUM DACA NIMENI NU-L VA LUA IN SEAMA ?

  • Mesaj pt Doamna Diana

    „Nu exista profet in tara lui”

    Salvati Romania de la Bruxelles si nu va mai luati dupa „sfatul inteleptilor”. Faceti ce stiti dvs ca e bine. Pana acum ati primit o gramada de sfaturi proaste de la unii asa zisi intelepti.

    Nu stiu daca e o idee buna sa candidati la presedentia Romaniei din moment ce capul rautatilor e la Bruxelles. Va fi alta pierdere de energie si de timp?

    Va voi vota oricum, dar va rog nu va mai implicati in lucruri care va consuma timpul si energia asa cum ati facut in campanie la sfaturile multor presupusi intelepti care v-au sfatuit prost.

    Ramaneti acolo unde puteti sa provocati cele mai mari pagube puterii actuale. De asemeni, amintiti-le sustinatorilor mai des despre metodele legale prin care sa poata sa sprijine financiar partidul dvs.

    Sa va ocroteasca Dumnezeu si va multumim pentru tot ce faceti.

  • Si cum va spuneam: Festinul shobolanesc a inceput ! Pofta gigantica SPURCACIUNILOR !

    ,,Ziaristul de investigații Cornel Ivanciuc a făcut afirmații-bombă într-un podcast: președintele Klaus Iohannis ar fi fost racolat de Securitate în 1986, cînd a beneficiat de o bursă în Germania federală.
    ”Iohannis a avut o bursă în Germania în 1986, împreună cu un preot sas. Trebuia să fie consemnată asta în CV-ul oficial, dar nu e. Iohannis nu a fost membru al PCR și cu atît mai plauzibilă e ipoteza că el, în momentul în care a primit bursa în Germania federală, a fost și racolat de ai noștri. ”Nu te lăsăm să pleci, trebuie să semnezi cu noi un angajament”, l-a semnat…Unul dintre motivele pentru care nu a plecat în Germania (după Revoluție n.n.), e o chestie bulversantă, necunoscută, care trebuie cercetată de istorici, de arhivari și de cei de la CNSAS îndeosebi, este o teorie că noi cu RFG am avut o relație atît de bună încît, în momentul cînd vindeau un neamț Germaniei care avea dosar de rețea, adică era informator al Securității, se făcea un semn pe dosarul respectiv cu care pleca în Germania, ca să știe BND (serviciul secret german n.n.) că a fost informator. Iohannis de aceea nu a plecat în Germania (după Revoluție, odată cu familia n.n.), pentru că nu mai putea să facă o carieră normală acolo, apărîndu-i în dosar chestia asta.
    Deci Iohannis e în mod clar șantajat cu ceva și probabil că disperarea asta care l-a apucat pe ultima sută de metri de a-și reporta imunitatea într-o funcție superioară celei de președinte, în care să fie complet imun” a mai spus ziaristul, citat de inpolitics.ro.
    Gheorghe Piperea, ironic – Iote cu cine o făcut “justițe” și anti-“corupțe” România
    ”Apar informații și zvonuri din care rezultă că Iohannis ar fi semnat și el, sireacu’… Se întâmpla, cică, în 1986, când pleca în RFG pentru o bursă…
    Cum cu cine a semnat? Cu Sekuritatea, naturlich!
    Cică tocmai de-aia nu ar fi emigrat în Germania federală și tocmai de-aia e acum atât de disperat după vreo funcție oiropeană, care să îi asigure o oareșce imunitate …
    Ce să zic: a semnat, dar a și tăcut… Pardon, a și turnat…
    Iote cu cine o făcut “justițe” și anti-“corupțe” România: cu turnătorul dovedit Petrov, alias Băsexu, și cu suspectul de turnătorie Werner Klaus…
    Iote cine ne-a închis neconstituțional în case timp de două luni, cine ne-a interzis libertatea și credința, cine ne-a făcut cu capul cu sfaturile lui despre spălatul pe mâini, cine a cauzat tinerei generații masive și extinse stări de depresie, cine l-a ținut în poziția de gomandant de la agziune pe Arafat, omul lui Coldea…
    Și iote cine ne trage acum înspre război și donează Ucrainei echipamente de apărare strategică și cursuri de pregătire a piloților de F – 16/35, în valoare de miliarde de euro… Plus Bâstroie, plus portul Constanța, plus infrastructura, plus agricultura…”, a scris Piperea pe Facebook.’’

    https://www.cotidianul.ro/ivanciuc-motivul-pentru-care-iohannis-nu-a-emigrat-cu-in-germania/

    • Mai retardați mintal din naștere, Mai șoșocatilor, cum sa voteze cineva normal la cap din diaspora sosul oțetit rusesc al purcelei mahalagioace??? Voi nu sunteți întregi la minte… sa va voteze șeful vostru de la Kremlin…voi vreți prin râtul grohaitor al scroafei gestante sa fiti votați de diaspora cand voi, uneltele Kremlinului vreți ieșirea din Eu și NATO…gunoaie putiniste handicapate

      • GEORGE E UN PROST

        Te repeti ca un oligofren.

        Nimeni nu o sa creada balivernele pe care le debitezi daca repeti mesajul.

  • Mai retardați mintal din naștere, Mai șoșocatilor, cum sa voteze cineva normal la cap din diaspora sosul oțetit rusesc al purcelei mahalagioace??? Voi nu sunteți întregi la minte… sa va voteze șeful vostru de la Kremlin…voi vreți prin râtul grohaitor al scroafei gestante sa fiti votați de diaspora cand voi, uneltele Kremlinului vreți ieșirea din Eu și NATO…gunoaie putiniste handicapate

    • GEORGE E UN PROST

      Mah loaza, tu chiar crezi ca vei schimba opinia cuiva despre Diana daca mananci c*c*t despre ea si dai copy paste la aceleasi cretinitati pe care le-ai postat mai sus?

  • Am văzut acum ce grohaie în rusește scroafa rusoaică în legătură cu ieșirea din NATO… Eu întreb oamenii de buna credință,românii adevărați…chiar nu se găsește nimeni s-ăi tragă un glonț in cap la bolnava asta???

    • VLADU E UN BOU

      Ai vazut o p*la in gura ta, aia ai vazut!

      Diana a cerut referendum ca lumea sa isi exprime opinia. Atat. Care e problema ta? Oamenii nu mai au voie sa-si spuna o parare ca asa vrea un homalau ca tine?

      Bine ca ameninti cu moartea un europarlamentar. Continua asa, sa vezi tu ce-o sa patesti.

  • ‘Memorandumul sunat de Luminița Odobescu’ – Stiri scrise de analfabeti.

  • Shobolanii paduchiosi sunt disperati dar vor fi deratizati.
    Nu stiu decat sa injure, dar trebuie sa le spunem ca Romania este o tara ORTODOXA ca si RUSIA, care il are drapelul national pe Sfantul Gheorghe biruitor in lupta cu balaurul paduchios, asa ca romanii ortodocsi nu se tem de Rusia, pentru ca nu rusii au creat COMUNISMUL, ci jidanii paduchoiosi nazisti sionisti si pagani antici talmudisti.
    Asadar, romanii intregi la minte ii asteapta pe rusi sa extermine lichelele care conduc vremelnic Romania, asa cum rusii din Ucraina i-au asteptat pe soldatii rusi sa-i apere de nazistii satanisti ucrainieni.
    Inca nu v-ati gasit scorburi si vagauni unde sa va ascundeti shobolanilor spurcati ? DERATIZAREA a inceput si vine si spre Romania.

    Doamna Diana Sososca, va rog sa incepeti demersurile pentru ca la urmatoarele alegeri sa existe doua lucruri care sa securizeze votul :
    1. Tiparirea buletinelor de vot cu elemente de siguranta ca si bacnotele, asa cum exista in SUA Company Rokefeller Anunnaky – pe plasticul pe care sunt tipariti banii, fir ascuns, fereastra transparenta care sa nu poata fi copiata, etc, si sa fie legate in seturi de cate 100 de bucati cu cotor si serie pe buletin si pe cotor.
    In acest mod presedimtii de comisie vor semna pentru un numar de seturi cu seriile a,b,c…n, si nu se vor putea arunca, arde sau distruge buletinele, pentru ca trebuie sa existe fizic in sectia de votare buletinul cu seria numarul din cotorul numarul ;
    2. Existe sisteme de supraveghere video cu 4 camere pentru a-ti proteja locuinta, etc.
    Sistemul contine, sau iti cumperi separat si il montezi in sistem un HDD, pe care se inregistreaza simultan imaginile tuturor celor 4 camere. In fiecare sectie de votare sa existe un astfel de sistem video instalat, care poate fi accesat si prin internet, si in afara sectiei de votare sa fie un monitor mare pe care cei de pe strada sa urmareasca imagini din sectia de votare. S-au putut tine cursuri universitare on line in timpul falsei pandemii iar urmarirea alegerilor on line nu se poate face ?
    In acest fel nu vor putea face ce vor presedintii sectiilor de votare, iar imaginile inregistrate vor constituie probe pentru a verifica anumite nereguli, chiar si in instanta.
    Cei care vor invoca lipsa banilor vor trebui executati pe loc cu un glonte in cap si apoi sa li se argumenteze ca pentru Satania Ucraina s-au gasit miliarde de euro, desi Romania nu are nicio obligatie fata de aceasta tara satanista si nazista dovedita, si sa mai fie intrebati cei cu glontele in teasta, de unde a gasit Romania bani pentru a cumpara 120 de milioane de doze de OTRAVA numita Vax, pentru 18 milioane de romani ? Tot de acolo sa scoata bani si pentru sistemele de supraveghere video si tiparrirea buletinelor de vot cu fir si serie. Sistemul de supraveghere video costa 1500 de lei cu tot cu HDD si monitor.
    La finalul discutiei sa le mai trageti un glonte in teasta pentru siguranta…alegerilor !

  • Nici o zi lasta de Bunul Dumnezeu fara grohaieli rusesti in gazeta lu’ peste prajit!!??

  • Au ajuns prostii Europei

    Europarlamentarii din partidul Alternativa pentru Germania (AfP) au decis prin vot în unanimitate să respingă intrarea în noul grup „Suveraniştii” din Parlamentul European al aleșilor SOS România, Diana Șoșoacă și Luis Lazarus, a declarat europarlamentarul AfD Cristine Andreson pentru G4Media.ro.

    „Am avut o discuție cu cei de la SOS și am luat decizia în unanimitate să nu îi primim în grup. Aș prefera să nu discut motivele respingerii”, a declarat Anderson.

    Cei doi europarlamentari români riscă în acest moment să rămână neafiliați în Parlamentul European dacă nu vor găsi un grup care să-i primească în rândul lor.

    • PROASTA E MA TA!

      Ala e fake news, prostul p*lii!

      Nu s-a ajuns la nicio decizie. Pe site-ul AfD nu apare nimic despre asta si Anderson nu vorbeste in numele AfD-ului.

      Vai de capul tau de prost!

  • Scroafa nu are vreun meeting la ambasada rusiei?cum sa fii atat de debila,fereasca sfantu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *