Prima pagină » Local » Senatorul de Iași și președintele S.O.S. România, Diana Șoșoacă, despre vila pregătită lui Klaus Iohannis: „Va avea și buncăr antiatomic acolo”
Senatorul de Iași și președintele S.O.S. România, Diana Șoșoacă, despre vila pregătită lui Klaus Iohannis: „Va avea și buncăr antiatomic acolo”

Senatorul de Iași și președintele S.O.S. România, Diana Șoșoacă, despre vila pregătită lui Klaus Iohannis: „Va avea și buncăr antiatomic acolo”

04 mart. 2024, 13:00, 16 ,
în Local

Diana Șoșoacă, senator de Iași, a discutat la BZI LIVE despre vila ce i se pregătește lui Klaus Iohannis, după ce-și va încheia mandatul de președinte al României.

„Unicul parlamentar care a făcut interpelare am fost eu. Legea permite fiecărui preşedinte să i se acorde o locuinţă de la RA APPS până la sfârşitul vieţii ca fost preşedinte al României. În acest scop se alocă o vilă, evident. Au luat o vilă de pe Aviatorilor, a fost sediul PNL și ALDE acolo, a cărei renovare şi recompartimentare costă 8 milioane de euro”, a transmis Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă, despre vila în care va locui Klaus Iohannis

Președintele S.O.S. România a precizat recent faptul că renovarea si recompartimentarea vilei în care va sta Klaus Iohannis costă 8 milioane de euro, în timp ce vilei lui Traian Băsescu i-au trebuit doar 300.000 de euro. Senatorul de Iași a dezvăluit că șeful de la Cotroceni va avea și buncăr antiatomic.

„Ca o paralelă, vila în care s-a mutat Băsescu a avut nevoie de o reabilitare de 300.000 euro. Vila care a fost acordată lui Iohannis şi familiei sale, deci pentru 2 oameni, are 1265 mp suprafaţa locuibilă. Ai subsol, parter şi un etaj. Teren au 1100 mp. În buricul târgului, lângă Guvern. De ce a fost nevoie de această investiţie? De nu poţi locui la tine acasă? De ce trebuie să mai înnebuneşti statul român, înțelegeam de avea 10 copii, dar aşa 2 persoane? În 6 case nu găseşti unde să stai şi trebuie să stai pe spatele românilor şi așa că 10 ani nu ai făcut nimic. Cine a ales această vilă? Am întrebat că nu ştiu şi vreau să aflu. Licitaţia a fost  prin atribuire directă. S-a făcut un împrumut și se pune gaj. Pune contractul cu RA APPS ca gaj pentru renovare. Modalitatea de atribuire a contractului şi valoarea nu apar. Partonul Bog’Art a ridicat noul sediul al SPP. Proprietatea de pe Aviatorilor are 3 imobile. Sunt oameni care stau în garsoniere de 15 mp şi el are circa 10 vile în spaţiul ăla. Eu am întrebat care e modalitatea şi valoare, motivul pentru care nu apar cele două pe portalul achiziţiei publice, motivele pentru care a fost aleasă firma Bog’Art şi nu alta, motivul pentru care s-a ales această vilă şi cine a solicitat? Care e motivul pentru care unui fost preşedinte i se atribuie o vilă de 1000 de mp? Când faci contractul cu RA APPS trebuie să menţioneze membrii familiei care locuiesc acolo. Vreau să ştiu îmbunătăţirile acestei vile. Am întrebat dacă nu există o altă vilă. Am solicitat Corp de Control de la institutiiile menţionate, Primăria Bucureşti, Ministerul Justiției, intervenţia Avocatului Poporului, Curtea de Conturi a României. Voi formula şi o plângere penală că m-am săturat de toate mizeriile astea. Iohannis îşi face buncăr antiatomic la vila respectivă”, a conchis senatorul de Iași.

Comentarii
  • Pribeag în UE.

    Oameni buni, dacă mult hulitul Iliescu îndrăznea să-și atribuie măcar o frântură din ce-și însușește netrebnicul sas, derbedeul ăla care gângurește că-i Ceaușescu, de mult îi incendia modestul domiciliu în aplauzele celor ce -l pupă-n cur…sul zilei pe leneșul cotrocean.

  • Cam toti dictatorii isi fac buncar antiatomic ,miliarde costa din banii poporului contribuabil. Dar noi ? Noi? Unde sunt adaposturile antiaeriene pentru noi ? In Iasi si in toata tara nu s- a auzit de adaposturi antiaeriene pentru poporul contribuabil. Costa ? Dar zecile de miliarde furate de ,,guvernantii” cu muia – anus impreuna, banul public nu costa ? Unde ne adapostim? In subsolurile blocurilor vechi si noi pline de mucegai, sobolani ,gandaci,apa pana la genunchi cu fecale ,fara aer? Se verifica sirenele dar la ce ne ajuta daca nu avem adaposturi antiaeriene ? Muia ,muia – anus la puscarie cu toti mafioti interlopi sustinatori si lingatori in kur de muia – anus si de toate clantele usilor strainilor,la puscarie si sa restituie bugetului public toate zecile si sutele de miliarde furate de la bugetul romanilor! Sau ucisi ! Ori una ori alta!

  • Terchea Berchea

    Îl doare-n cur pe Dulap de Şoşoaca…

  • Toate cheltuielile prezidentiale sunt,, secret de stat” si contractul pentru renovarea vilei pentru mikimaus este tot ,,secret de stat” Acolo sunt miliarde euro nu 9 milioane euro. Stim de ce , mikimaus ascunde sub pres multe miliarde furate de la bugetul public al romanilor si le trece la ,,secret de stat” Trebuie de verificat ce conturi are in strainatate dictatorul comunist mikimaus pe numele lui sau a matracucei carmen. Niciunul dintre toti presedintii Romaniei nu si- a permis atata lux extravagant pe banii romanilor si atata jaf .La puscarie mikimaus acest animal la puscarie, un terorist platit din afara sa distruga Romania In urma lui ramane o Romanie ruina ,vanduta,jefuita ,distrusa.

  • @Ionel! Stii ce inseamna un miliard? Daca bati darabana cu degetul in masa de 1 miliard de ori , stii cat timp ti’ar trebui? Iti spune mandea . ~30 de ani!! Nonstop!! Ti’am mai zis , du’te si termina clasa 4’a . Daca nu crezi , vazi cat inseamna 1 miliard de secunde . Asta dupa ce termini scoala.Durata medie de viata este de~ 2 miliarde de secunde.

  • Mai tontule tu compari banii ,miliardele furate de iohanis cu pnl- ul lui si psd ,le compari cu un miliard de secunde si cu batutul degetului in masa ? Du- te mai la Socola si te controleaza sindrom down ce ai ,mars sa ma pish pe tine de prostan. Bugetul public da prin transfer in trezorerie in 5 minute 1 miliard, iar cash la fel. Te trezesti numarand teancul de bani intre degete ? Mai stai dracu in banca ta nu mai imprastia basini imputite pe acest site.

  • Taci mâ ca nu stii cate urechi ai!!

  • cum pm mea ai ajuns de la milioane la miliarde numai un zabalos sosocar ca tine fara creier poate fabula. asa iti trebuie daca te iei dupa sosoaca . daca aia mananca un milion de kkați , tu musai tre’ sa mananci un miliard

  • PURCEA SOVIETICA

  • Doar nu vreti ca regele si regina sa locuiasca intr- o casa oarecare, regele tutankamon si regina au facut din Romania cea mai prospera tara ,merita toate miliardele romanilor cadou. Are Romania bani ,are , Colacu a imprumutat iar 4 miliarde euro. Deci Romania este foarte bogata ,avem fff multi bani! Deci sotii tutankamon isi pot permite cele mai extravagante luxuri pe banii populimii

  • In vila aceea a locuit si Gh Gh. Dej ,sunt tuneluri subterane si etc. 9 milioane euro costa doar mobilierul ca sa stie toata lumea. Nu s – a efectuat licitatie publica , initial au fost alocate 2,1 miliarde ,urmeaza si alte miliarde de jaf de la bugetul romanilor si evaziune fiscala,,trebuie sesizat Parchetul european

  • powlica tantalau iar mananci miliarde de kkturi . sa zicem ca in casa aia s-au bagat nu 10 ci 50mil € la 5ron/€ =250 mil ron. de unde pidza lu mamica-ta scoti miliarde , numai o bovina ca tine si o suina sovietica stiti.

  • Si inca ceva măi maimuta urlatoare , ca asta faci pe aici. Arena Nationala (stadionul) a costat ~200mil € (1 miliard ron) oficial . Acum , nu fi prost si explica cum poti ,,băga” doua stadioane moderne cu toate facilitatile inclusiv parcari , intro singura vila .

  • @Anonim 11.41 . Simplu. Villa are de toate in dotare. Buncar care comunica cu tunelul din Bucegi . Metrou pana la Cluj via Sibiu . Aeroport , helioport si port la Marea Neagra pentru iahtul personal. Gata banii. Lamurit?

  • Aluia de la 7:44

    PURCEA E MA – TA! Proasta aia care a fatat un handicapat ca tine!

    DU – TE – N M M INAPOI IN BOSCHETI DE UNDE AI IESIT! :)))

  • Vitei de la 11:06 si 12:49 si 11:41

    VAI DE CAPUL TAU DE PROSTANAC USEREU!

    Un miliard de euro se poate numara si in 20 de minute. In era digitala poti numara sute de mii de euro/dolari/lei/etc in doar cateva minute.

    Probabil ca e o exagerare sa zici ca or sa strice un miliard pe vila lui Iohannis dar contra-argumentele tale sunt de tot c*c*tul!

    Se vede ca la scoala tu erai pe la glory hole-urile improvizate in toalete. Asta explica de ce gura ta e jegoasa ca un WC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`