Prima pagină » Local » Senatorul de Iași și liderul S.O.S. România, Diana Șoșoacă: „Pervertirea minților elevilor cu ideologia de gen”
Senatorul de Iași și liderul S.O.S. România, Diana Șoșoacă: „Pervertirea minților elevilor cu ideologia de gen”

Senatorul de Iași și liderul S.O.S. România, Diana Șoșoacă: „Pervertirea minților elevilor cu ideologia de gen”

09 nov. 2023, 08:37,
în Local

Diana Șoșoacă, senator de Iași, a transmis o interpelare adresată ministrului Educației, Ligia Deca. Liderul S.O.S. România solicită ca problemele din școli legate de discriminare să fie rezolvate cât mai repede.

Parlamentarul afirmă că nu se poate ca elevii să fie discriminați și în toaletele unităților de învățământ să se producă adevărate perversități sexuale.

Diana Șoșoacă, despre ideologia de gen susținută de Ministerul Educației

Senatorul de Iași afirmă că a discutat cu foarte mulți elevi, iar aceștia susțin că sunt extrem de nemulțumiți de lipsa de educație și a unui regulament impus și respectat de toți.

„În urma discuțiilor purtate cu nenumărați elevi extrem de deranjați de lipsa de educație și a unui regulament impus și respectat de toți participanții la procesul de învățământ, am aflat că în școlile din România există o debandadă și o lipsă de respect inimaginabile, ba, discriminări ale copiilor ”normali.”
Nu știu dacă ați aflat, dar iubita dvs. ideologie de gen a fost instituita în școlile românești, băieții venind îmbrăcați în rochii, cu peruci, fardați, cu unghii lungi vopsite, gene false, tocuri etc. Fetele se duc la toaletele băieților și viceversa. Mai mult, în toalete se petrec adevărate orgii sexuale, prin care își demonstrează calitățile la sex oral, sex anal, sex în grup, și își demonstrează ce bine e să fii gay sau lesbiană. Mai mult, acești degenerați din cauza politicii dvs, au început să meargă prin parcuri și să agațe și agreseze sexual minorii, părinții fiind nevoiți să își apere inclusiv cu violențe copiii.
Politica dvs. de apărare a lgbt, o comunitate mică, care are grave probleme de adaptare și respect față de majoritate, a dus la alungarea din comunități a copiilor normali, care consideră că homosexualitatea nu este o virtute, din contră, și sunt deranjați de comportamentul deviant încurajat de dvs., doamnă ministru. Directorii i-au dat afară din școli că nu au acceptat comportamente deviante”, a transmis Diana Șoșoacă, senator de Iași.

De asemenea, Diana Șoșoacă îi atrage atenția Ligiei Deca cu privire la consumul de droguri din școli. În acest context, senatorul cere de urgență să i se comunice cum se vor eradica faptele.

„Cred că știți că într-o democrație, majoritatea decide. Dacă nu știați, majoritatea este formată dintr-o lume normală, familie tradițională: bărbat și femeie, nu travestiți, nu operați, nu machiați, nu devianți. Și această majoritate este deranjată de acest comportament deviant în școli pentru care vă solicit de urgență să luați măsuri. Instituiți ordinea și disciplina în școli, impuneți uniforma, impuneți respect în școală și respectarea profesorilor și a normalității. Este inadmisibil ceea ce se întâmplă în școlile din România.

De consumul de droguri din școli, cred că aveți cunoștință și vă solicit să îmi comunicați cum eradicați acest fapt. Este imperios necesar să vă conștientizați prerogativele și pericolele din școli și să luați de urgență atitudine. Este destul cât ați lăsat să se distrugă învățământul. Impuneți moralitatea, educația și securitatea în învățământ”, a conchis președintele S.O.S. România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *