Prima pagină » Local » Senatorul de Iași și liderul S.O.S. România, Diana Şoşoacă: „Ne reîntoarcem în epoca FMI, asta demonstrează cât de neprofesionist, incapabil, incult juridic, politic și economic este Guvernul României”
Senatorul de Iași și liderul S.O.S. România, Diana Şoşoacă: „Ne reîntoarcem în epoca FMI, asta demonstrează cât de neprofesionist, incapabil, incult juridic, politic și economic este Guvernul României”

Senatorul de Iași și liderul S.O.S. România, Diana Şoşoacă: „Ne reîntoarcem în epoca FMI, asta demonstrează cât de neprofesionist, incapabil, incult juridic, politic și economic este Guvernul României”

30 ian. 2024, 14:55, 13 ,
în Local

„Ne reîntoarcem în „epoca” FMI. Aşa se demonstrează cât de neprofesionist, incapabil, incult juridic, politic și economic este Guvernul României condus de un „cioflingar”! Să ne aducem aminte că FMI a distrus și sclavizat toate economiile statelor unde a activat. Când îți vine FMI-ul s-a terminat cu producția și cu orice salvare profesionistă a țării”, scrie, pe Facebook, senatorul Diana Şoşoacă, liderul SOS România.

„Ceaușescu a scăpat de povara datoriilor FMI tocmai pentru ca și-a dat seama ca anula suveranitatea; iți dau bani, iți impun „soluții” ineficiente și apoi îți dau lovitura de gratie, evident dând vina taman pe tine, fraierul împrumutat și prostit. Și apoi hăul din care te chinui sa îți revii, dar numai cu multinaționalele lor, care te vor afunda și mai mult în datorii și faliment, ca sa iasă ei bine. Când Ceaușescu a plătit datoria integral, fiind singura țară din lume care a reușit această performanță, nu a mai durat mult și a fost omorât.

La bogățiile pe care le are România, cel mai bogat stat în resurse din Europa (exceptând Rusia care se întinde pe doua continente), nu i se permite sa își recupereze suveranitatea, și pentru că este an electoral, va fi îndatorată și pusă să semneze prin inepții de la putere, pentru ca partidul suveranist care va veni la putere sa nu aibă vreo șansă sa redreseze România, exact ce vă tot anunț. Îi anunț pe această cale că avem soluții și în această situație!

Având în vedere recomandările făcute anterior de FMI, la sfârșitul anului 2023, este clar că pe lângă taxele guvernului Ciolacu-Ciuca-Hunor adică PSD-PNL-UDMR, vor apărea noi taxe în cârca poporului, că doar nu vreți sa plătească multinaționalele care conduc în fapt și de drept FMI ul. ÎNȚELEGEȚI ACUM MIȘELIA? MULTINAȚIONALELE STĂPÂNESC ROMÂNIA! NE-AM PIERDUT INDEPENDENȚA!”, scrie Diana Şoşoacă.

Comentarii
  • Cum a ajuns animalul asta cu pareri in parlament? Pacat de sangele varsat de stramosii nostri, suntem un popor ratat. Rusine mare sa ne fie!

  • Ei … ei.. cum spunea Doamna Sosoaca zilele trecute FMI va pune noi biruri pe romani Iaca ca este adevarat! Prima recomandare a FMI din cauza dezastrului gasit in bugetul public sl Romsniei este ,,impozitarea salariilor cu 25%” si alta masura este cresterea pensiior in etape la saracii care nu se pot caka de foame.. FMI de ce nu loveste in bugetarii ,guvernantii ,neamuri clica de partid psd- pnl care ocupa posturi inventate,fara munca dar platite de la 20.000 lei lunar in sus? Deci se refera la toate salariile traieste romanre ,munceste degeaba sclavule si mori de foame ori fugi din tara daca poti.Asta este Romania facuta praf de toti idiotii,nepasatorii analfabetii care conduc/ distrug Romania. FMI va dispune si alte masuri.

  • Miss Piggy, imi amintesc vremurile in care ma „bucuram” de suveranitatea Romaniei fata de FMI si de cartela la paine. Puie mutin. Suie mosoaca! TBIPM vac0!

  • Mai frate…voi ori sunteți tâmpiți ori Purceaua Urlătoare va plătește bine… normal că la care ruble primește de la Kremlin…are să vă dea și vouă. Așadar… spuneți-mi și mie pe cine interesează ce guiță în rusește scroafa gestantă ??? Înafară de câțiva beșinoși muribunzi… adepții ei sclerozați.

  • Încă o zi din sosul maro al mahalagioaiei…

  • Mai drogatule iar ai de gand sa scrii vreo 35 de comentarii penale si la acest articol la adresa Dianei Sosoaca? Infractorule! Drogatule! Mucosule
    Labagiule!

  • femeia-dulap: fara umeri, fara cap pe burhidanul ei sa ma kak

  • femeia-barbat pururea gravida iar se ckaka pe gura si zoaiele de iasi stau cuminti si iau muje de la scrofeta; foarte umilitor

  • Hai siktir sujenene- o la toti tu si ma- ta balegarule ce esti

  • Hai siktir sujenene- o la toti tu si ma- ta balegarule ce esti , ne kakam pe psd si pnl

  • SOSOACA = LEGEA IN PARLAMENT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Iar au scăpat primatele hAURite șoșocite la lins cu degetul pe sticlă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024