Prima pagină » Local » Senatorul de Iași și liderul S.O.S România, Diana Șoșoacă la BZI LIVE, despre „Mitingul Consecințelor”: „Raed Arafat are pe mâinile lui sânge! Acest om a trimis în flăcări peste 50 de pompieri!”
Senatorul de Iași și liderul S.O.S România, Diana Șoșoacă la BZI LIVE, despre „Mitingul Consecințelor”:

Senatorul de Iași și liderul S.O.S România, Diana Șoșoacă la BZI LIVE, despre „Mitingul Consecințelor”: „Raed Arafat are pe mâinile lui sânge! Acest om a trimis în flăcări peste 50 de pompieri!”

08 sept. 2023, 13:50, 1 ,
în Local

Senatorul de Iași și liderul S.O.S România, Diana Șoșoacă a vorbit în emisiunea BZI LIVE despre demersurile privind anchetarea șefului DSU Raed Arafat. De asemenea, Diana Șoșoacă a reamintit că organizează vineri, 8 septembrie, de la ora 14.00 un miting împotriva acestuia, chiar „sub balconul lui Arafat”.

S.O.S. România a denumit acest protest „Mitingul Consecințelor”, cu mesajul „Raed Arafat, Vrem Demisia Ta, Nu Incompetența Ta!”.

„Astăzi, de la ora 14.00, aşa ni s-a aprobat, iniţial trebuia de la 11.00, dar nu au vrut să ne lase.. Domnul Raed Arafat este un anti-român, poate să mă dea în judecată, am procese deja cu el în instanţă… dar domnul Raed Arafat este vinovat de tragediile din Munţii Apuseni, Colectiv, Crevedia, uitaţi-vă că nici acum nu există spitale de arşi şi uitaţi-vă că la conferinţa de presă a spus că din 2015 şi până acum a avut un milliard de euro pentru a dota pompierii cu tot ceea ce au necesar şi nu au nici măcar căşti. Au căşti care se topesc!

Unui pompier i s-a topit efectiv casca pe faţă. E ars total! Omul ăla nu mai are față! De ce? Din cauza licitaţiilor mizerabile ale lui Arafat!

Atenţie!  Fundaţia pentru SMURD, nu este SMURD! Este a lui Radu Tudor!

Să vedeţi ce entităţi internaţionale bagă bani în Fundaţia pentru SMURD, dar care nu dă bani SMURD-ului, care e instituţie de stat! SMURD-ul, acele ambulanţe, care nici nu e Serviciul de Ambulanță! Ambulanţa are medici, SMURD-ul are nişte pompieri care fac 2-3 luni de cursuri să devină paramedici. Care au şi spus că ei nu ştiu să facă ce fac medicii, că dacă nu ar fi ambulanta, ar muri şi mai mulţi oameni. Pricepeţi ce se întâmplă, oameni buni, acolo?”, a spus Diana Șoșoacă.

Senatorul de Iași Diana Șoșoacă la BZI LIVE

Liderul S.O.S. România, Diana Șoșoacă a spus la BZI LIVE că a venit momentul să ceară responsabilitate pentru incompetența de care a dat dovadă Raed Arafat de-a lungul a trei decenii, enumerând totodată motivele pentru care recurge la acest miting.

„Domnul Raed Arafat este un sistem. Şi-a creat un sistem din 2009, este efectiv un sistem întreg. Odată cu el trebuie să pice absolut tot sistemul. Din 2009, Raed Arafat are pe mâinile lui sânge. Sângele românilor din toate dezastrele în care el ar fi trebuit să acţioneze. Sunt tot felul de licitaţii în care au achiziţionat costume care nu fac faţă flăcărilor. Să îi acuzi pe pompieri că şi-au dat mănuşile jos pentru că le era cald, cred că este cea mai proastă şi ineptă explicaţie pe care am găsit-o vreodată.

Acest om a trimis în flăcări peste 50 de pompieri care acum, peste 90 % din ei sunt în spitale şi chiar el a recunoscut că există un pompier cu peste 80% arsuri pe corp. Numai o minune îl mai salvează pe omul acela.

Mai mult decât atât, Colectiv, un dezastru pentru care este vinovat efectiv şi mai ţineţi minte că ridică din umeri şi făcea ‘asta e, s-a întâmplat, au murit..’.

Dar nu e dreptul său, nu el a înfiinţat sistemul de urgenţă, ci nişte medici renumiţi. Deci el a furat efectiv drepturile de proprietate intelectuală şi şi-a asumat el, nici măcar nu este medic, pe mâinile lui este numai sânge.

Mai mult, pompierii nu primesc două salarii. Ei sunt obligaţi ca prin serviciul lor de pompieri, ca prin rotaţie, odată la 72 de ore, la 48, pe aceiaşi bani, fără nici un spor, fără nimic, să fie pe SMURD! Deşi treaba lor e să stingă incendii!

Iar alea care urlă de grija mâțelor prin copaci, le spun că pisica se caţăra prin copaci, şi să mai lăsaţi prostiile să deranjaţi pompierii pentru o mâţă în copac! Cu tot respectul! Păi punem viaţa unor pompieri în pericol pentru nişte mâțe? Nu mai avem valorizarea vieţii umane? Ce-au ajuns pompierii, cârpa voastră de şters pe jos?

Raed Arafat trebuie să zboare! S-a dus la Crevedia şi am relatările oamenilor de acolo, că s-a dat jos şi a spus ‘ eu sunt şefu! Eu sunt şefu, pe mine mă ascultaţi!’. Şi a început să trimită oamenii în faţă, la 15 metri de foc! Când ei trebuiau să stea la câteva sute de metri! Eventual, trebuiau să intervină roboţii şi nu cu apă, cu spumă! Unde-i spuma? Nici o maşină nu a avut spumă! Şi nu au mers hidranţii! Şi primarul spune că nu ştie că nu merg hidranţii?

Atenţie, Arafat este un om extrem de răzbunător! Urăşte visceral şi se consideră aşa.. conducătorul României! De aceea, noi am organizat miting pentru demiterea lui Arafat şi trimiterea lui în judecată şi reţinerea lui de către organele de anchetă!

Nu are ce caută un astfel de om şi nu el conduce! Nu este militar, nici măcar medic nu este! N-are nici permis de liberă practică! Nu a practicat profesia de medic! „, a conchis senatorul de Iași Diana Șoșoacă la BZI LIVE.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *