Prima pagină » Local » Senatorul de Iași Diana Șoșoacă la BZI LIVE: „De când e Iohannis la putere, avem numai incendii. Dar fiți atenți: Magistrală de gaz, stingi focul în 4 ore? Crevedia, cisternă, stingi focul în 24 de ore?”
Senatorul de Iași Diana Șoșoacă la BZI LIVE:

Senatorul de Iași Diana Șoșoacă la BZI LIVE: „De când e Iohannis la putere, avem numai incendii. Dar fiți atenți: Magistrală de gaz, stingi focul în 4 ore? Crevedia, cisternă, stingi focul în 24 de ore?”

25 sept. 2023, 09:21, 4 ,
BZI.ro, în Local

Senatorul de Iași Diana Şoşoacă, preşedintele partidului S.O.S. România, a discutat în emisiunea BZI LIVE de vineri, 22 septembrie, despre explozia din Călimăneşti. Mai precis, tragedia de pe şantierul autostrăzii A7, acolo unde patru oameni au murit.

„Am auzit numai lucruri bune despre Umbrărescu. Nu mă interesează, știți prea bine că nici unul nu spune cum a ajuns la primul milion de euro. Am înțeles că este un om extrem de serios, că își face treaba cum trebuie, că este într-o competiție cu străinii care vin de afară… Cu austriecii, cu italienii și așa mai departe.. cu americanii care s-au obișnuit aici și să cotropească tot și să ia o groază de bani.

Umbrărescu are și mână de lucru românească și vreau să vă spun că am înțeles că face niste lucrări extrem de bune și de eficiente. Și vreau să îl felicit pentru chestia asta. N-am auzit un cuvânt rău despre el! M-am bucurat pentru că știți că eu sunt în căutare de oameni de calitate români, nu pentru partid, ci pentru a putea avea exclusiv producători români, constructori români, mână de lucru românească, așa cum voia Ceaușescu! Deci Ceaușescu a avut dreptate! Pentru că fiind român, nu face jocul la alte firme și ambasade care intervin pe lângă domnul Iohannis…

Păi domnul Iohannis, dacă tot intervin, nu îi puteți ruga să vă plătească croazierele? La câte servicii le faceți? De ce să plătim noi ca proștii? Să plătească ambasadele pentru care lucrați! Că știm toți cum răspundeți la comenzile ambasadelor! Că au ajuns ambasadele să fie stăpânii României! Pentru ceea ce fac ambasadele în Romania, ar trebui expulzate toate!”, a spus Diana Șoșoacă.

Senatorul de Iași Diana Șoșoacă la BZI LIVE: „Vor fi anihilați toți constructorii români”

Diana Şoşoacă, preşedintele partidului S.O.S. România, a scos în evidență în timpul emisiunii BZI LIVE straniile evenimente care au avut loc în România de când președintele Iohannis a preluat mandatul.

„Revenind, cineva ori a avut un interes ori a făcut o greșeală. Știți că eu nu prea cred așa în greșeli. Să știi că acolo este magistrala de gaz și să bagi picamerul în ea, ori nu știi ce ai de făcut, ori ești sinucigaș, ori ai primit ordin. Primești ordin că ești kamikaze, ori ce Dumnezeu?! Singurii care au murit sunt cei care erau acolo, la fața locului, era logic, magistrala a bubuit.

Există mai multe chestiuni, sunt două posibilități, cel puțin până la ora asta: unu la mână, gazul de acolo are legătură cu Rusia și se pare că suntem cam obligați să închidem toate conductele care preiau gaz de la rusi. Și asta a fost prima amenințare.

A doua, Umbrărescu, trebuie să fie distrus și anihilat de pe piața dezvoltatorilor români. Așa cum vor fi anihilați toți constructorii români.

Sau pot exista amândouă.

Domnul Umbrărescu cred că știe foarte bine, sau nu cred că știe el chiar tot ce se întâmplă pe șantier, dar, cei care sunt pe șantier și au un plan de dezvoltare acolo stiu și ei probabil că au dispus orele de acțiune și planurile, întotdeauna planurile arată și la cați metri este magistrala, și unde sunt conductele.. Dar nu vi se pare ciudat că de când e Iohannis la putere, avem numai incendii? Este omul focului, atenție! De când a venit omu ăsta la putere noi trecem numai din incendiu în incendiu.

Dar fiți atenți ce vă spun eu: o magistrală, magistrală de gaz, stingi focul în 4 ore? Crevedia, cisterna, stingi focul în 24 de ore? Ne dezintegrăm. Trebuie distrus în primul rând moralul poporului român și după cum vedeți, moralitatea este la pământ”, a conchis senatorul Diana Șoșoacă.

Comentarii
  • NU CA DE CAND ESTE LA PUTERE PRESEDINTELE, CI ESTE NEGLIJENTA IN SERVICIU AL CELOR RESPONSABILI.

  • Mai bine ți-ai vedea de sănătate nu de insinuări aberante. Președintele nu e pe post de mentenanță și nici paznic. Ai vrea tu să ajungi Președintă dar nu ai nas de așa funcție. Nu ai făcut nimic pentru Iași ci încasezi salariul doldora de sentatoare mahalagioacă. O femeie înțeleaptă nu se pretează la așa comportament.

  • GARGARA CU PIONEZE ZILNIC

  • Zgroafa asta n-a auzit de robinet. Deh, cand rumega pe imas, are timp berechet balegat de tot felul de scenarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *